- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #257.441
Kızlık zarına kadar derken anlamadım ben de üstteyken deniyorum baş kısmı gidiyor devamını getiremiyorum duvar gibi bir şey oluyor hem ilerlemiyor hem de batıyor acaba kızlık zarı o mu ?Bir buçuk senelik evliyim eşime kızlık zarına kadar izin veriyorum acı eşiğim o kadar düsük ki o an asla dayanamıyorum
Daha önce ilişkiyi başarmışsın yine yaparsın ama ilk aşamada olduğun için kendini kasıyorsun ve zevk almadığın için yani kuruluk olduğu için acı hissediyorsun her ne kadar zevk için yapmaya çalışmdesem de olmayacak o zaman bol kayganlaştırıcı sür . İnşallah bir an önce başarırsın canımKizlar ben sanırım yanlış birsey yapıyorum ya. Normalde önceki denemelerimizde olan baskıya dayanabiliyordum ama bu aksam çok kez denedik ve malesef o noktada bekletip ikinsam da gidemiyoruz. Çünkü bu çok acı verici. Evet ölmüyorum ama dayanamıyorum da öncekiler de en azından bekleyebiliyordum
Orası kas işte orayı gevşetmemiz lazım. Kegel egzersiziyle yapabilirsin. Ikınıcaksın açılcak orasıKızlık zarına kadar derken anlamadım ben de üstteyken deniyorum baş kısmı gidiyor devamını getiremiyorum duvar gibi bir şey oluyor hem ilerlemiyor hem de batıyor acaba kızlık zarı o mu ?
Annacım şu emoji işaretiniAynen hem öyle zor da olmadı o zaman. Tamam yanma ve batma vardı ama o kadar olsun. Acaba diyorum yanlış yöne mi ittiriyorum. Çünkü eşime bir müdahale ettirmeden kendim dilator gibi çalışıyorum. O baskı noktasında çok büyük acı var o acıya ragmen yine ittirmeye çalışıyorum ama gitmiyor.
Bol kayganlastirici sürüyorum ama bu eşimde sıkıntı yaratiyor. Birkaç marka ve markaların değişik ürünlerini denedik ama sonuç aynı. Ayrica emla krem kullanıyordum o da eşimde sıkıntı yarattı. Kremi bıraktım, kayganlastiriciyi da azalttım. Siz peki acı duyuyor musunuz bu yüzden mi acaba zevk alamiyorsunuzDaha önce ilişkiyi başarmışsın yine yaparsın ama ilk aşamada olduğun için kendini kasıyorsun ve zevk almadığın için yani kuruluk olduğu için acı hissediyorsun her ne kadar zevk için yapmaya çalışmdesem de olmayacak o zaman bol kayganlaştırıcı sür . İnşallah bir an önce başarırsın canım
Sadece bu emoji önümde inan ama çok acı verince üstüne gittikçe de olmuyor diyorum heralde olay yerinden uzaklaşıyorum ben gitmiyorAnnacım şu emoji işaretinigöz önüne getir giriş pozisyonu böyle olmalı
O devamını getiremediğim yer kızlık zarı mı yoksa pelvik kaslar mı hala anlamadım önce anatomi öğrenmem lazım sanırımOrası kas işte orayı gevşetmemiz lazım. Kegel egzersiziyle yapabilirsin. Ikınıcaksın açılcak orası
Ya kızlık zarı diye bişey yok yani vajina esnek bi yer zar falan yok yani. Orası kas. Dik bi şekilde oturabilirsin. Bak mesela onu da ben yapamıyorumO devamını getiremediğim yer kızlık zarı mı yoksa pelvik kaslar mı hala anlamadım önce anatomi öğrenmem lazım sanırımbir de hep üstte deniyorum en rahat hissettiğim pozisyon o ama dik bir şekilde üstüne oturuyorum eğimli mi oturmam lazım ?
Olsun çiçeğim arada da gülmek gerekiyorSadece bu emoji önümde inan ama çok acı verince üstüne gittikçe de olmuyor diyorum heralde olay yerinden uzaklaşıyorum ben gitmiyorAllahim ağlanacak halime gülüyorum ya
Ben orgazm olmadan görev gibi yapıyordum sırf alışmak için haliyle kayganlaştırıcı ve anestol krem sürüyordum ama git gelde büyük yanma acı ağrı ne varsa hissediyordum ama girişte ve içine almada bir şey yok alıyordum sorun git gelde ortaya çıkıyordu. Bugün hiçbirini sürmeden sadece eşimle birlikte olacam dedim attım kafamdan ön ilişkiyi uzun tutunca ıslanınca çok aşırı rahat giriyor sonrasında kendi ıslaklığı olunca ne yanma ne ağrı ne baskı hissi. Tabi rahat olacaksın. Benim tecrübem bu şekilde oldu.Bol kayganlastirici sürüyorum ama bu eşimde sıkıntı yaratiyor. Birkaç marka ve markaların değişik ürünlerini denedik ama sonuç aynı. Ayrica emla krem kullanıyordum o da eşimde sıkıntı yarattı. Kremi bıraktım, kayganlastiriciyi da azalttım. Siz peki acı duyuyor musunuz bu yüzden mi acaba zevk alamiyorsunuz
Cok teşekkür ederim keske elimizden çok çok şeyler yapmak gelse ama olmuyor ya bir ilacı bile yokOlsun çiçeğim arada da gülmek gerekiyornasıl yapsakkk nasılll inan birşeyler yapmak istiyırum senle ilgili ama ne
Ay evet o pozisyon bana çok uzakYa kızlık zarı diye bişey yok yani vajina esnek bi yer zar falan yok yani. Orası kas. Dik bi şekilde oturabilirsin. Bak mesela onu da ben yapamıyorum
İşte bende kuruluk sorunu var. Vibrator alacağım ya birde onu deneyeceğim.Ben orgazm olmadan görev gibi yapıyordum sırf alışmak için haliyle kayganlaştırıcı ve anestol krem sürüyordum ama git gelde büyük yanma acı ağrı ne varsa hissediyordum ama girişte ve içine almada bir şey yok alıyordum sorun git gelde ortaya çıkıyordu. Bugün hiçbirini sürmeden sadece eşimle birlikte olacam dedim attım kafamdan ön ilişkiyi uzun tutunca ıslanınca çok aşırı rahat giriyor sonrasında kendi ıslaklığı olunca ne yanma ne ağrı ne baskı hissi. Tabi rahat olacaksın. Benim tecrübem bu şekilde oldu.
Orgazm olacağın yiyecekler mi yesen fındık tüket mesela. Ben yapıyorum işe yarıyor. Ya da dediğin gibi vibratör al ama bunun üstüne git mutlaka . Zevk alarak yapmaya çalış bir de öyle deneİşte bende kuruluk sorunu var. Vibrator alacağım ya birde onu deneyeceğim.
Pekmez cevizli sucuk gelmişti. Zaten o zaman başarılı olmuştu, ise yaramisti belki keramet ondadir yarın bir bakayım bakalim bulabilecek miyim yakınlarda.Orgazm olacağın yiyecekler mi yesen fındık tüket mesela. Ben yapıyorum işe yarıyor. Ya da dediğin gibi vibratör al ama bunun üstüne git mutlaka . Zevk alarak yapmaya çalış bir de öyle dene
O devamını getiremediğim yer kızlık zarı mı yoksa pelvik kaslar mı hala anlamadım önce anatomi öğrenmem lazım sanırımbir de hep üstte deniyorum en rahat hissettiğim pozisyon o ama dik bir şekilde üstüne oturuyorum eğimli mi oturmam lazım ?
Bak işe yaramış yine alıp tüket hatta fındık da tüket işe yarıyor.Pekmez cevizli sucuk gelmişti. Zaten o zaman başarılı olmuştu, ise yaramisti belki keramet ondadir yarın bir bakayım bakalim bulabilecek miyim yakınlarda.
Dilatörle yapıyordum da eşlide yok olmuyor bi türlü bacaklarımı nasıl koycağımı bilemiyorumAy evet o pozisyon bana çok uzakben de yapmadım hiç
Kesinlikle denemelisin. Dilatörler işe yarıyor ancakİşte bende kuruluk sorunu var. Vibrator alacağım ya birde onu deneyeceğim.
Ben malesef dilatör kullanamiyorum. 3 sene boyunca tüm denemelerim pes ettirdi. Eşli daha kolay geliyor tabi onu da istediğin zaman gerceklestiremiyorsun. Umarim atlatırım ya artık canim burnuma geldi.Kesinlikle denemelisin. Dilatörler işe yarıyor ancakmaya91 in de dediği gibi yeterli ıslanmayı sağlamıyor. Titreşim direk klitoris bölgesini uyardığı için çok çabuk ıslanıp o bölgenin gevşemesini sağlıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?