Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bir buçuk senelik evliyim eşime kızlık zarına kadar izin veriyorum acı eşiğim o kadar düsük ki o an asla dayanamıyorum
Kızlık zarına kadar derken anlamadım ben de üstteyken deniyorum baş kısmı gidiyor devamını getiremiyorum duvar gibi bir şey oluyor hem ilerlemiyor hem de batıyor acaba kızlık zarı o mu ?

Daha önce ilişkiyi başarmışsın yine yaparsın ama ilk aşamada olduğun için kendini kasıyorsun ve zevk almadığın için yani kuruluk olduğu için acı hissediyorsun her ne kadar zevk için yapmaya çalışmdesem de olmayacak o zaman bol kayganlaştırıcı sür . İnşallah bir an önce başarırsın canım

Kızlık zarına kadar derken anlamadım ben de üstteyken deniyorum baş kısmı gidiyor devamını getiremiyorum duvar gibi bir şey oluyor hem ilerlemiyor hem de batıyor acaba kızlık zarı o mu ?
Orası kas işte orayı gevşetmemiz lazım. Kegel egzersiziyle yapabilirsin. Ikınıcaksın açılcak orası

Annacım şu emoji işaretini göz önüne getir giriş pozisyonu böyle olmalı

Bol kayganlastirici sürüyorum ama bu eşimde sıkıntı yaratiyor. Birkaç marka ve markaların değişik ürünlerini denedik ama sonuç aynı. Ayrica emla krem kullanıyordum o da eşimde sıkıntı yarattı. Kremi bıraktım, kayganlastiriciyi da azalttım. Siz peki acı duyuyor musunuz bu yüzden mi acaba zevk alamiyorsunuz

Orası kas işte orayı gevşetmemiz lazım. Kegel egzersiziyle yapabilirsin. Ikınıcaksın açılcak orası
O devamını getiremediğim yer kızlık zarı mı yoksa pelvik kaslar mı hala anlamadım önce anatomi öğrenmem lazım sanırım bir de hep üstte deniyorum en rahat hissettiğim pozisyon o ama dik bir şekilde üstüne oturuyorum eğimli mi oturmam lazım ?

Ya kızlık zarı diye bişey yok yani vajina esnek bi yer zar falan yok yani. Orası kas. Dik bi şekilde oturabilirsin. Bak mesela onu da ben yapamıyorum

Sadece bu emoji önümde inan ama çok acı verince üstüne gittikçe de olmuyor diyorum heralde olay yerinden uzaklaşıyorum ben gitmiyor Allahim ağlanacak halime gülüyorum ya
Olsun çiçeğim arada da gülmek gerekiyor nasıl yapsakkk nasılll inan birşeyler yapmak istiyırum senle ilgili ama ne

Ben orgazm olmadan görev gibi yapıyordum sırf alışmak için haliyle kayganlaştırıcı ve anestol krem sürüyordum ama git gelde büyük yanma acı ağrı ne varsa hissediyordum ama girişte ve içine almada bir şey yok alıyordum sorun git gelde ortaya çıkıyordu. Bugün hiçbirini sürmeden sadece eşimle birlikte olacam dedim attım kafamdan ön ilişkiyi uzun tutunca ıslanınca çok aşırı rahat giriyor sonrasında kendi ıslaklığı olunca ne yanma ne ağrı ne baskı hissi. Tabi rahat olacaksın. Benim tecrübem bu şekilde oldu.

İşte bende kuruluk sorunu var. Vibrator alacağım ya birde onu deneyeceğim.

Orgazm olacağın yiyecekler mi yesen fındık tüket mesela. Ben yapıyorum işe yarıyor. Ya da dediğin gibi vibratör al ama bunun üstüne git mutlaka . Zevk alarak yapmaya çalış bir de öyle dene
Pekmez cevizli sucuk gelmişti. Zaten o zaman başarılı olmuştu, ise yaramisti belki keramet ondadir yarın bir bakayım bakalim bulabilecek miyim yakınlarda.

maya91 arkadaşıma katılıyorum canım kızlık zarı diye diye bizi korkuttular hep ondan ilişkimizi yaşayamadık. Kızlık zarı denilen şey ilişki esnasında o da belki olur gel git hızlı olduğunda kasların etrafındaki bebeksi damarlar çatlar o da iğne batması gibi kan gelir . Mesela bende gelmedi hala onu unut sen kaslarını aç egzersiz yap

İşte bende kuruluk sorunu var. Vibrator alacağım ya birde onu deneyeceğim.
Kesinlikle denemelisin. Dilatörler işe yarıyor ancak maya91 in de dediği gibi yeterli ıslanmayı sağlamıyor. Titreşim direk klitoris bölgesini uyardığı için çok çabuk ıslanıp o bölgenin gevşemesini sağlıyorsun

Ben malesef dilatör kullanamiyorum. 3 sene boyunca tüm denemelerim pes ettirdi. Eşli daha kolay geliyor tabi onu da istediğin zaman gerceklestiremiyorsun. Umarim atlatırım ya artık canim burnuma geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…