Merhaba arkadaşlar..Nasıl başlasam bilmiyorum mutluluk ağlamak arası birşey henüz başındayım dün gittik doktora başladım tedaviye ve ilk gün egzersize başladık tam 5 saat klinikte kaldım..Çok zorlandım ama ilk muayene biraz sıkıntılı geçti biraz uzun yazacağım.Ben muayenede aslında acı ile baskıyı karıştırdım yani insan ne olduğunu unutuyor doktor asla pes etmedi hayır acı değil hissettiğin baskı dedi Buda kendini kastığın ve gerildiğin için dedi tabi bende bulantı göz kararması,sonra nefes ve kegel yaptırdılar ve hop hiç birşey kalmadı bir cesaret bana hadi bugün başlayalım dediler ve tamam dedim yattım uzandım sonra bir aparat ile çok ufak ufak konuşarak nefes ve kegel ile baktım sonuna kadar girmiş ve en sonunda ben yaptım..Aparatta ilk o yanma ve baskı sonrası bir cesaret iktirdim ve sonrası inanılmaz bir rahatlama oldu ağladım güldüm ileri geri yaptım,yarıya kadar çıkartarak daire çizdim,tekrar komple çıkartıp tekrar içeri ittim ve bunları ben yaptım ben
Sonra bir koşu eve geldim eşime bekle burada duş alıp geliyorum dedim uzandım ve onun yanında yaptım ağladım oda çok mutlu oldu benim için bunlarrı yapıyorsun sen mükemmel bir kadınsın dedi..Tabiki hala çok başındayım ama bu bile çok çok iyi geldi bugün tekrar gideceğiz,nefes ve kegel çok çok önemli,değil acı yanma(zaten yok) tekrar denediğimde baskı bile kalmıyor..İşte böyle beni cesaretlendirdiğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar
maya91 özellikle sana..Çok daha güzel haberler vereceğim inşallah