• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba arkadaşlar ben 4.aparatı rahat yapıyorum ama eşli denemede yatak ucu pozisyonunda çok kasılıyorum ve eşimi ittiriyorum öneriniz nedir?
Ben ilk 2 denememi aparatları yaptığım pozisyonda denedim öyle başardım canım istersen sende öyle yapabilirsin

Takıldığın bir nokta olduğunda yaz mutlaka gerçi terapist numarasını vermiştir ama bana sormak istediklerini de sorabilirsin. pembe en küçüğünden başlattı di mi ?
Mutlaka sorarım canım..Aynen pembe en küçüğü gerçi diğerleri nasıl olur bilemiyorum ama sanırım onlarda kolay olacak bakalım ama acı yok asla zaten bu bulantı göz kararması tansiyon yeni bir evre olarak kabul etmişler eskiden yokmuş bu yeni çıkmış bende olduğu gibi ama anlık tabi bende vücut böyle reaksiyon gösteriyor herkesin farklı ama kontrol edince birşey kalmıyor..

Mutlaka sorarım canım..Aynen pembe en küçüğü gerçi diğerleri nasıl olur bilemiyorum ama sanırım onlarda kolay olacak bakalım ama acı yok asla zaten bu bulantı göz kararması tansiyon yeni bir evre olarak kabul etmişler eskiden yokmuş bu yeni çıkmış bende olduğu gibi ama anlık tabi bende vücut böyle reaksiyon gösteriyor herkesin farklı ama kontrol edince birşey kalmıyor..
aynen benimde tansiyonum düşmüştü. anksiyetem tutmuştu ve beni küçüğünde küçüğüyle başlatmıştı buna rağmen böyle oldum :) senin süper max 4 günde hallolur :) hayırlısı olsun

Merhaba arkadaşlar..Nasıl başlasam bilmiyorum mutluluk ağlamak arası birşey henüz başındayım dün gittik doktora başladım tedaviye ve ilk gün egzersize başladık tam 5 saat klinikte kaldım..Çok zorlandım ama ilk muayene biraz sıkıntılı geçti biraz uzun yazacağım.Ben muayenede aslında acı ile baskıyı karıştırdım yani insan ne olduğunu unutuyor doktor asla pes etmedi hayır acı değil hissettiğin baskı dedi Buda kendini kastığın ve gerildiğin için dedi tabi bende bulantı göz kararması,sonra nefes ve kegel yaptırdılar ve hop hiç birşey kalmadı bir cesaret bana hadi bugün başlayalım dediler ve tamam dedim yattım uzandım sonra bir aparat ile çok ufak ufak konuşarak nefes ve kegel ile baktım sonuna kadar girmiş ve en sonunda ben yaptım..Aparatta ilk o yanma ve baskı sonrası bir cesaret iktirdim ve sonrası inanılmaz bir rahatlama oldu ağladım güldüm ileri geri yaptım,yarıya kadar çıkartarak daire çizdim,tekrar komple çıkartıp tekrar içeri ittim ve bunları ben yaptım ben😔Sonra bir koşu eve geldim eşime bekle burada duş alıp geliyorum dedim uzandım ve onun yanında yaptım ağladım oda çok mutlu oldu benim için bunlarrı yapıyorsun sen mükemmel bir kadınsın dedi..Tabiki hala çok başındayım ama bu bile çok çok iyi geldi bugün tekrar gideceğiz,nefes ve kegel çok çok önemli,değil acı yanma(zaten yok) tekrar denediğimde baskı bile kalmıyor..İşte böyle beni cesaretlendirdiğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar maya91 maya91 özellikle sana..Çok daha güzel haberler vereceğim inşallah🥰
Arya tebrik ediyorum mutluluğunu başarını emin ol en yakından hissediyoruz
bak ne güzel hemen doktor arayışına girdin ve başladın ertelemedin
Ben hep bunu söylüyorum zaten kişi kendi başına yapamıyorsa öylece beklemesin destek alsın bir şekilde üstesinden geliyorr. Günlük egzersizlerine ödevlerine çalış gör bak birkaç gün sonra güzel haberini alacağız😘💕

Ben dilator seti siparis vermek istiyorum ama kredi kartı kullanmıyorum kapıda ödeme yapan bi yer var mi bildiğiniz ordan sipariş versem ?
Canım trendyol cüzdan var ya oraya para aktarıyorsun o şekilde olur. Kapıda ödeme ben hatırlamıyorum.

Arya tebrik ediyorum mutluluğunu başarını emin ol en yakından hissediyoruz
bak ne güzel hemen doktor arayışına girdin ve başladın ertelemedin
Ben hep bunu söylüyorum zaten kişi kendi başına yapamıyorsa öylece beklemesin destek alsın bir şekilde üstesinden geliyorr. Günlük egzersizlerine ödevlerine çalış gör bak birkaç gün sonra güzel haberini alacağız😘💕
Canım çok teşekkür ederim baktım zaman hızlı geçiyor 2 ay olmuş bile evleneli daha fazla zaman kaybetmek istemedim herşey daha güzel olacak inşallah asla olumsuz düşünmüyorum sadece işte şu ara ara egzersizi düşününce göz kararması bulantı oluyor ama hemen başka şeyler ile ilgileniyorum geçiyor kontrol ediyorum çok şükür🌸🌸

Kizlar ya başa saran var mi olduktan sonra.... 3 sene sonunda hah tamam bitti dedim ya yine hersey en başta. Yine kendimi kasiyorum hatta deli gibi kasıyorum ben ne yapacağım ya???? 3 senede tüketti beni ya hayatımda kendimi bu kadar çaresiz başarısız hissettiğim tek bir an bile olmadı eşime yazık artık ya

Canım çok teşekkür ederim baktım zaman hızlı geçiyor 2 ay olmuş bile evleneli daha fazla zaman kaybetmek istemedim herşey daha güzel olacak inşallah asla olumsuz düşünmüyorum sadece işte şu ara ara egzersizi düşününce göz kararması bulantı oluyor ama hemen başka şeyler ile ilgileniyorum geçiyor kontrol ediyorum çok şükür🌸🌸
Aa aynı zamanlarda evlenmişiz 🥰 ben hala egzersizleri düşününce off şimdi kim yapıcak diyorum 😁😁

Insallah alabilsem baslicam benim zarım cok kalin et parçası gibi duruyor inşallah yapabilirim parmak egzersizlerinde iki uc parmak bile aldim ama esnemedi bile
Bu hemen böyle esneyecek bir yapıda değil ki canım inşAllah alırsan Buradan da yardımcı oluruz sana

Kizlar ya başa saran var mi olduktan sonra.... 3 sene sonunda hah tamam bitti dedim ya yine hersey en başta. Yine kendimi kasiyorum hatta deli gibi kasıyorum ben ne yapacağım ya???? 3 senede tüketti beni ya hayatımda kendimi bu kadar çaresiz başarısız hissettiğim tek bir an bile olmadı eşime yazık artık ya
Kendine sürekli ben kasıldığım için olmuyor kendimi bıraktığım zaman her şey güzel olacak gibi telkinlerde bulun canım
bir iki ay eşim rahatsızlandı sonrasında gene egzersizlerle yaptım tekrarlamadı canımm

Kızlar doktor tedavisi sonrası yensek bile geri başa sarma ihtimali var mı? Yendikten hemen sonra araya regl girse mesela unutur muyuz 😁
Yok canım unutmuyorsun hatta daha kolay oluyor o arkadaşım birazcık ara vermek zorunda kalmış o yüzden

Kizlar uzun zaman oldu yazmayali tatile gitmeden önce bayagi vajinusmus sorunumu asmistim sonra ailemin yanına 1 ayligina gittim 2 hafta oluyor doneli ve ben basladigim yere yine geri döndüm eşimin bana dokunmasina bile dayanamıyorum. Eşimi seviyorum ama yani bu hastalik beni 3 senedir mahvetti ne yapmalıyım lütfen bir akıl verin. Benim durumumda olan var mi?
Ayyyy aynı sıkıntılar bende de var Banada 2 yıl oldu nasıl aşıcam bunu bilmiyorum

Ayyyy aynı sıkıntılar bende de var Banada 2 yıl oldu nasıl aşıcam bunu bilmiyorum
Doktora gittin mi fizyolojik bir sıkıntının olup olmadığını öğrendin mi mesela ya da bunu aşabilmek için bir şeyler yaptın mı canım

Kızlar doktor tedavisi sonrası yensek bile geri başa sarma ihtimali var mı? Yendikten hemen sonra araya regl girse mesela unutur muyuz 😁
Hayir canım yok, tedirgin olma. İnsan araya zaman girince sanki "ya yapamazsan" diye düşünüyor ama bir kere kaslarını doğru kullanmayı ve yönetmeyi öğrenince doğruyu bildiğin için unutma ihtimali olmuyor. Şöyle düşün yemek yerken dudaklarını sımsıkı kapatiyordun şimdi ağzını açmayı rahatça yemek yemeyi öğrendin, kasların artık doğrusunu biliyor ve sen de kaslarını doğrusunu yapması için yönetiyorsun. Hiç endişelenme.🎈

Back