- 20 Aralık 2020
- 17.124
- 2
- 76.062
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #254.061
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başaracaksınİnşallah canım benim bende 2 deneme yaptım daha fazla olmadı inşallah deneyerek atlaticam çünkü 4 ü çok rahat aliyorum
Hala eşinde o problem var mı canım ben eşli denemelerin şöyle bizden kaynaklı oldugunu düşünürdüm çünkü tam anlamıyla güvenip eşimize bırakmıyoruz ister istemez dur şöyle böyle yok olmuyor gibi yapardım o sırada gergin anlar ve bitiş bende öyleydim aparat tamam ama eşli olmazdı en sonunda tamam dedim elimi başımın aştına yastık yapıp başka şeyler hayal ettim olaydan kopmaya çalıştım ve olduuBen de esli denemelerde yapamadim hala. Asiri umitsizim. Her pozisyonu denedik olmuyor. Misyoner, yatak ucu her pozisyon,ustte pozisyon, doggy onden doggy arkadan. Hic ilerleme yok. Doktora gitmeden once en azindan bi umidim vardi. Doktor seanslarim da bitti. Aparatlar da bitti. Eslide basi bile girmiyor.
Ilac kullaniyor duzenli. Eskisi kadar kotu degil o problemi. Yani ben icime aparati aliyorum. O sertlesmeye gidip geliyor. Geldikten sonra 5 dk durabiliyo oyle. Yeterlidir insallah. Ama iste ben aparatlardan sonra olur artik doye dusundugum icin cok rahattim ilk uc dort denemede. Simdi cok canim sıkılıyor yine gerilmeye basladim neden olmadigini anlamadikca korkmaya basladim iyice. Psikolojim bozulduHala eşinde o problem var mı canım ben eşli denemelerin şöyle bizden kaynaklı oldugunu düşünürdüm çünkü tam anlamıyla güvenip eşimize bırakmıyoruz ister istemez dur şöyle böyle yok olmuyor gibi yapardım o sırada gergin anlar ve bitiş bende öyleydim aparat tamam ama eşli olmazdı en sonunda tamam dedim elimi başımın aştına yastık yapıp başka şeyler hayal ettim olaydan kopmaya çalıştım ve olduu
Anladım canım yani tam anlamıyla eşin erekte durumdaysa aslında sen de rahatsın olmaması için hiçbir sebep yok yaIlac kullaniyor duzenli. Eskisi kadar kotu degil o problemi. Yani ben icime aparati aliyorum. O sertlesmeye gidip geliyor. Geldikten sonra 5 dk durabiliyo oyle. Yeterlidir insallah. Ama iste ben aparatlardan sonra olur artik doye dusundugum icin cok rahattim ilk uc dort denemede. Simdi cok canim sıkılıyor yine gerilmeye basladim neden olmadigini anlamadikca korkmaya basladim iyice. Psikolojim bozuldu
OlacakAyy bende 2 deneme yaptım olmadı eşimle, sonra o kadar üzüldüm ya dedim olmuyor başa sardı motivasyonum sıfır oldu.. baktım çare yok 2 -3 gün durdum motivasyonumu topladım şimdi diyorum ki her akşam önce 4'le egzersiz sonra eşimle devam ediyim artık bakalım ne zaman olacak inşllah bu hafta bitmeden ikimizde başarırız
Pes etmiyecez basaracazBen de esli denemelerde yapamadim hala. Asiri umitsizim. Her pozisyonu denedik olmuyor. Misyoner, yatak ucu her pozisyon,ustte pozisyon, doggy onden doggy arkadan. Hic ilerleme yok. Doktora gitmeden once en azindan bi umidim vardi. Doktor seanslarim da bitti. Aparatlar da bitti. Eslide basi bile girmiyor.
Ben mesela kendimde şunu farkettim, gündüz eşime akşam olsada bugun denesek desem bile ikimizde akşama kadar kasılıp gerilip olacağı varsada olmuyor. Bence eşinizi alın konuşun 4dü yapıyorsan %80 iş tamam. Sakin kalın birbirinizi motive edin ve sadece akşam beraber egzersiz yapalım deyin. Çünkü akşam bu işi deneyelim dediğinizde bile beyninize otomatikmen kaşıntı
Buyu nazar mi var. Artik bunu dusunuyorum elimde bu kaldi bi tek:/Anladım canım yani tam anlamıyla eşin erekte durumdaysa aslında sen de rahatsın olmaması için hiçbir sebep yok ya
Ay Allah korusun kuzumBuyu nazar mi var. Artik bunu dusunuyorum elimde bu kaldi bi tek:/
aklina bunları getirme kuzumBuyu nazar mi var. Artik bunu dusunuyorum elimde bu kaldi bi tek:/
Ne biliyim. Her seyi yaptim. Evlenir evlenmez ilk ay psikologa gittim. Kac ayimi o adam aldi bos yere. Sonra doktora gittim aparatlar sonrasi iyilestin dedi. Olmamasi icin hicbi neden yok dedi. Yine olmuyor. Ne yapilmasi gerekiyosa basindan beri yapiyorum olmuyoAy Allah korusun kuzum