- 20 Aralık 2020
- 17.132
- 2
- 76.082
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #253.621
Üstte bende yapamadım sonra başardıktan sonra denedim olduEvet rahatim kasmiyorum. Aparatlar da hemen oncesinde kolayca giriyor. Ne yapacagimi bilmiyorum. Yapacak bi sey kalmadi. Ustte pozisyonda niye olmuyor onu zaten hic anlamadim
Evet ben de sasirdim napcagimi. Yapilacak her sey yapildi. Doktoruma soyledim. Artik asla eskisi gibi kasamazsin iyilestin diyor. E neden olmuyor napcam bilmiyorum. Uykum kacti uyuyamiyorumÜstte bende yapamadım sonra başardıktan sonra denedim oldu
Aparatı öncesinde bekletiyorsun onu yapıyorsundur yani aslında olmaması için hiç bir sebep yok
Hymen yırtılmış yada zarar mi görmüş dür ki olduMuhtemelen hymenden kaynaklı birşey endişeye gerek yok normal bazısında oluyor bazısında olmuyor
Aslına bakarsan artık vajınusmus değilsin canım bıkmadan denemeye devam et elbet olacak bu böyle kalmayacak tam anlamıyla aparatı yap hiç karışma bacaklarını aç gözlerini kapa kendimini telkin et hayal kurEvet ben de sasirdim napcagimi. Yapilacak her sey yapildi. Doktoruma soyledim. Artik asla eskisi gibi kasamazsin iyilestin diyor. E neden olmuyor napcam bilmiyorum. Uykum kacti uyuyamiyorum
MuhtemelenHymen yırtılmış yada zarar mi görmüş dür ki oldu
Doktorum da son seanslarimizda artik vajinusmus degilsin demisti. O yuzden sasiriyorum yine olmayinca. Insallah en kisa surede yapariz artik. Cok sagolAslına bakarsan artık vajınusmus değilsin canım bıkmadan denemeye devam et elbet olacak bu böyle kalmayacak tam anlamıyla aparatı yap hiç karışma bacaklarını aç gözlerini kapa kendimini telkin et hayal kur
Tatlım benimde ilk başta ilk denemelrrde ayni sey olmuştu ağrı oluyor yeni basladgimiz icin oluyor benceKızlar iyi akşamlar ben yine bugün eşli deneme yaptım sizin dediğiniz nefes egzersizlerini de yaptım yarısından çok da a olsa girdi hissettim eşim yarısı diyor ama daha fazlasıydı size sorum deneme yaptıktan sonra benden biraz kan geldi ve kasıklarım da bir ağrı var regl değilim bir hafta oldu bitti yeniden gelmesi imkansız nedir sizce bu ?
Kayganlastiricisiz da kolay olması gerek ama öyle olmuyo maalesef bende. Ama şartlandırmamak da lazım kendini olmuyo diye. Buna da alışırız umarım böyleBizde bebek düşünüyoruz ama kayganlastiriciyi bırakmaya cesaret edemiyorum ben henüzolursa her şekilde olur diye kendimi rahatlatmaya calisiyorum.
Ben de sizin gibiydim eşim aynısını diyodu ve aparatları yapabildiğim halde eşli yapamiyodum ne altta ne üstte. Üstte hala yapamiyorum. Bence sebebi aparatlarla kendimizi tam güvende hissedip istediğimiz gibi istediğimiz zaman hareket edebilmek. Eşli olunca ben hala geriliyorum yenebilmeme rağmen, hiçbir şey olmadığını bilsem de o psikolojiyi atlatamadım. Sürekli ikinirken ve içinin gevsedigini hayal edebilince daha rahat oluyo. Bacaklarınızı açsanız da iç kaslar kasılıyor olabilir, çok alıştırma yaparak alışarak geçer herhaldeEvet ben de sasirdim napcagimi. Yapilacak her sey yapildi. Doktoruma soyledim. Artik asla eskisi gibi kasamazsin iyilestin diyor. E neden olmuyor napcam bilmiyorum. Uykum kacti uyuyamiyorum
Peki tamamı girince kan geldi mi bazılarında gelmeyebiliyor hiç ama yarısında gelince acaba kızlık zarına kadar girdi mi diye düşündümTatlım benimde ilk başta ilk denemelrrde ayni sey olmuştu ağrı oluyor yeni basladgimiz icin oluyor bence
Maalesef umarim o günleri de görürüz. Bende su an o sekilde denemeye hic cesaret yok umarım söylendiği kadar zararlı değildir. Su bazlı kullanıyorum bi ara terapistime de sorayim.Kayganlastiricisiz da kolay olması gerek ama öyle olmuyo maalesef bende. Ama şartlandırmamak da lazım kendini olmuyo diye. Buna da alışırız umarım böyle
Maalesef umarim o günleri de görürüz. Bende su an o sekilde denemeye hic cesaret yok umarım söylendiği kadar zararlı değildir. Su bazlı kullanıyorum bi ara terapistime de sorayim.
Bende kan hiç gelmedi ne aparatlarda ne eşli ilişkide. Kızlık zarı 2-3 cm içeride zaten seninki bozulmuştur yani yarışı girdiyse eğerPeki tamamı girince kan geldi mi bazılarında gelmeyebiliyor hiç ama yarısında gelince acaba kızlık zarına kadar girdi mi diye düşündüm
Normalde hep yarıya kadar giriyor ama ilk kez kan geldi galiba bu sefer daha çok girdiBende kan hiç gelmedi ne aparatlarda ne eşli ilişkide. Kızlık zarı 2-3 cm içeride zaten seninki bozulmuştur yani yarışı girdiyse eğer
Sağ olun bende bakiyim en iyisi☺☺Ben bugün netten bayağı baktım içerikleri özel olarak araştırmadım ama preseed ve conceive diye hamileliği kolaylaştırıcı jeller varmış anladığım kadarıyla spermlere zararı olmuyor. İyice araştırıp ya netten ya eczaneden bunlardan birini almayı düşünüyorum. Yağ vs de zarar veriyormuş spermlere.
O da olabilir. Bazen birkac kez yaptıktan sonra da kan gelebiliyomus ama M MaviMabellee nin dediği gibi zorlamadan kaynaklı geliyodur büyük ihtimal.Normalde hep yarıya kadar giriyor ama ilk kez kan geldi galiba bu sefer daha çok girdi
Evet olabilir teşekkürlerO da olabilir. Bazen birkac kez yaptıktan sonra da kan gelebiliyomus ama M MaviMabellee nin dediği gibi zorlamadan kaynaklı geliyodur büyük ihtimal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?