- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.932
- 683
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #253.541
Hayır canim üstün yetenekli değiliz sende bizde aynıyiz. Herkesin hızı farkli sadece.Ben 2deyim halaama her gun deneyemiyorum. 3u yaptin sen tebrikler valla iliskiye girebilenler ustun yetenekli insanlar bence cok saygi duyuyorum
Evet sabredip birbirimize moral olalım inşallah hepimizi yenelim bu hastalığıHepimizden canmHer şey güzel olacak bianda mükemmel olmuyor bndede baskı söz konusu şimdilk ama zamanla geçecek sabredersek aşacağız
İnşallah canm en büyük duamız herkesin bu vajiyi yenmesiEvet sabredip birbirimize moral olalım inşallah hepimizi yenelim bu hastalığı
Aynen öyle iyiki var böyle bu süreci yaşayanlarla konuşunca insan bende yaparım ya diyorİnşallah canm en büyük duamız herkesin bu vajiyi yenmesiGerçekten bu süreç moral motivasyon istiyor. Bıkıyoruz, üzülüyoruz, korkuyoruz psikolojik olarak çok yıpranıyorz.. iyiki burası var
Tamam yarın bir eşli denemeyi planlıyorum bakalım olacak mı4.olan Aparatı zaten yarısına kadar rahatlıkla olur ondan sonrası birazcık zaman ister endişe etme eşli denemeden önce mutlaka içinde 20 dk bekletip O sırada eşin hazırlansın böyle deneyin
Bende öyle olacağını düşünüyorumama böyle peşpeşe gelecek başarı hikayeleriniz bence
Ben kullanıyordum ilk zamanlar vajina içine sürüyordumKızlar tahriş için bepantol felan kullanan var mı aranızda bi de aparata mı yoksa direkt vajina içine mi sürüyorsunuz
Ya benim çok tahriş oluyorda bu aşamaya kadar hiç kullanmadım ama düşünüyorumBen kullanıyordum ilk zamanlar vajina içine sürüyordum
Sen hangi aşamadasınYa benim çok tahriş oluyorda bu aşamaya kadar hiç kullanmadım ama düşünüyorum
Canım benimde öyleydi kullaniyordumYa benim çok tahriş oluyorda bu aşamaya kadar hiç kullanmadım ama düşünüyorum
Hangi aşamadasınCanım benimde öyleydi kullaniyordum
Ben yendim kuzum hamileydim kürtaj oldum adet oluyorum iliskiye girmekten korkuyorum psikolojik olarak etkilendim birazHangi aşamadasın
Aparatları denemiyor musunBen yendim kuzum hamileydim kürtaj oldum adet oluyorum iliskiye girmekten korkuyorum psikolojik olarak etkilendim biraz
Reglim bitince tekrardan başlıyacamAparatları denemiyor musun
Allah yardımcın olsun inşallah bi kere yendin zaten bi daha yaparsınReglim bitince tekrardan başlıyacam
İnsallahhh kuzum sen ne zamndir evlisinAllah yardımcın olsun inşallah bi kere yendin zaten bi daha yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?