- 19 Aralık 2021
- 2.081
- 2.661
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #253.301
Biz kadınlar gerçekten çok güçlüyüz ne kadar zor şeyler yaşasak da asla pes etmiyoruz etmemeliyiz de çünkü Rabbim o kadar güzel yaratmış ki herşey yerli yerince sağlık olduktan sonra herşey olur buna inanıyorum. Sana da çok geçmiş olsun inşallah en güzel ve hayırlı zamanda sağlıklı güzel bir gebeliğin olur ama ilk başta yapman gereken olumsuza odaklanmaman herşey güzel olacak inan ve senin zaten basarilmis bir öykün var yine olacak yine yapacaksın hiç vakit kaybetmeden başla çünkü güzel bir sebebin var anne olmakKızlar Ben 2019 Yılında Evlendim Ve 3 Sene Boyunca Vajinusmusla Mücadele Ettim Çok Devlet Hastanelerine Gittim Özellerede Neredeyse Hepsine. Ama Yenemiyordum Jeller Kremler Uyuşturucular Hiç Biride İşe Yaramıyordu Artık Umudum Yoktu Evliliğimi. bitirmek Üzereyimdim Çaresizce Araştırmalar Googleden Youtubeden Çocuk da Çok İstiyorduk Ama Engel Vardı Hep Youtubeden Birisi Bana Kadınlar Kulübü Aç Oraya Bak Acdim Daha. Önce Burdaki Başarı Hikayelerini Hepsini Okudum Aparat Aldım Denedim Daha Doğrusu Hepsini Yapabildim 1gunde 3 Aparat. Yapabildim Ama Eskiye Geçince yine kasılma ağrı Bacakları Kapatıyordum Özele Gittik Aparat Yapıyor Denettiriyor. Ben Zaten Onu Yapıyordum Başka Birşey Yapmadı Ben Bura Sayesinde Yendim Onlar Sayesinde Degil Denedim ilk Ağrı Acı Onu Çok Yaşadım 3 Seneden Sonra Hemde Dedimki. Herhalde İlk İlişki Diye Aparatlarla. Eşimle Birlikte Çalıştık İlişkiye Girmeden Önce Aparta çalışması. Yapıyorduk 3Ay Sonrada Hamile Kaldım Hemen Bütün Hamilelik İçin Kontrolleri Yaptırdım. Sorun Hiç Yokk Dediler. Ultrasyona girerken Altan Bakinca Doktorlara Korkuyorum Dedim Dediğiniz Gibi Acı Olmmadi 3. Aparat Gibiymis Ne Zaman Alt Deseler Korku Sarıyor Bu Vajinusmus Yüzünden. Çokk Korkular Yaşadım. Bebeğimin Kalbi Durdu Kürtaj Oldum Mahvoldum Resmen 1ay Oldu Korkudan İlişkiye girmedim. Ne Zaman İliskiye Girsek Hep O Korku Oluyor. Onu Atamıyorum Ama Zamanla Daha İyi Olacak İnanıyorum O Kötü Şeyler Yaşadım ki Allah'ım Yardım Ediyor Buradaki Herkesin Rabbim Yardimcisi. olsun Yeterki İnanin. kendinize Herkes Başarabilir. ben Yeniden Devam Edecem denemeye pes etmiyecem Asla Sizde pes etmeyin korkularımızin üzerine gitmeliyiz