- 20 Aralık 2020
- 17.138
- 2
- 76.095
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #252.781
Ben de vajinismus yendim çok oluyor ama evlat için bekliyorum inşallah benim de olur canım sağlıcakla büyüt bebeğinihayırlı ramazanlar bayanlar. 2017’de evlendim bu vajinismüsü aralık 2020’de yendim şuan 6 aylık bir kızım varsorularınız varsa cevaplarım
Bende 3.5 sene süren vajinismus belasını yendim ve bende çocuk için bekliyorum Rabbim isteyen bekleyen herkese anneliği tatdırır inşallah şu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder inşallahhayırlı ramazanlar bayanlar. 2017’de evlendim bu vajinismüsü aralık 2020’de yendim şuan 6 aylık bir kızım varsorularınız varsa cevaplarım
İnşallah ben de bu ay bitmeden yenerim ve müjdeyi veririm buradaBende evliligimin 7.ayinda yendim ama emin ol en kolay eşli ve bitince diyeceğin tek sey ben bunun icin mi bu kadar zaman uğraştım diye
Sağlıkla büyüt inşallah Allah hayırlı evlat eylesinhayırlı ramazanlar bayanlar. 2017’de evlendim bu vajinismüsü aralık 2020’de yendim şuan 6 aylık bir kızım varsorularınız varsa cevaplarım
İnşallah sen ve senin gibi bu illeti yenmeye çalışan herkes bir an önce Yener ama şunu sakın unutmayın ne olursa olsun ertelemeyin ben aparatlarla çalışma süreci mi bitirmişken herşey yolundayken geriye sadece eşli deneme kalmışken bir türlü cesaret edemedim beynim bana sürekli ya olmazsa ya yapamazsam dedi ve ben de korkuma bir süre eşli denemedim daha sonra cesaretimi toplayıp buradaki arkadaşlardan destek alıp eşli denedim ve gerçekten bu kadar kolay olacağını tahmin etmiyordum 4. aparattan çok daha kolay geldi bana hiçbir şey hissetmedim emin olabilirsinizİnşallah ben de bu ay bitmeden yenerim ve müjdeyi veririm burada
Allah razı olsun canım sanada nasip olsun inşallahBen de vajinismus yendim çok oluyor ama evlat için bekliyorum inşallah benim de olur canım sağlıcakla büyüt bebeğini
darısı isteyen herkese inşallahSağlıkla büyüt inşallah Allah hayırlı evlat eylesinO kadar sevindim ki darısı bizlere insallaahh
Ahh biz de kirabilsek o şeytanın bacağını bir var yaa öyle rahatliyicaz ki.. Yeni balayına gidicem vallaİnşallah sen ve senin gibi bu illeti yenmeye çalışan herkes bir an önce Yener ama şunu sakın unutmayın ne olursa olsun ertelemeyin ben aparatlarla çalışma süreci mi bitirmişken herşey yolundayken geriye sadece eşli deneme kalmışken bir türlü cesaret edemedim beynim bana sürekli ya olmazsa ya yapamazsam dedi ve ben de korkuma bir süre eşli denemedim daha sonra cesaretimi toplayıp buradaki arkadaşlardan destek alıp eşli denedim ve gerçekten bu kadar kolay olacağını tahmin etmiyordum 4. aparattan çok daha kolay geldi bana hiçbir şey hissetmedim emin olabilirsiniz
Eşim de bana sürekli biz yeni evliyiz diyorAhh biz de kirabilsek o şeytanın bacağını bir var yaa öyle rahatliyicaz ki.. Yeni balayına gidicem valla
Vajina ph için uygun mu bilgim yok. Bebek yağı ya da ultrason jeli en sık kullanılanlar arasındaParmak egzersizinde kayganlastirici yerine kayısı yağı kullansam bir zararı olurmu bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen
Ben de evlilik yıldönümünü yendiğimiz gün sayicamEşim de bana sürekli biz yeni evliyiz diyorinşallah sizde başaracaksınız ben inanıyorum
Hepiniz dualarımızdasınız Rabbim hepinize biran önce yenip bu mutluluğu yaşatsın inşallahBen de evlilik yıldönümünü yendiğimiz gün sayicaminşallah başarıcaz hepimiz de dua edin bizleree
Vajina ph için uygun mu bilgim yok. Bebek yağı ya da ultrason jeli en sık kullanılanlar arasınd
AnladımVajina ph için uygun mu bilgim yok. Bebek yağı ya da ultrason jeli en sık kullanılanlar arasında
Çok enteresan ki o tuvalet hissi hala devam ediyor. kendimi zorluyorum bitene kadar gitmemeye. Sebebi nedir bilmiyorum acaba mesaneye baskı mı oluyor diye düşünüyorum ve bazen koşuyorum tuvalete resmen. Benim hiç kanamam olmadı. Şuan kasılmam dışında beni zorlayan tek konu buBende de yanma ve acı yokta ani gelen tuvalet hissi oluyor dediğiniz gibi birincide oldu kalktim gittim bir şey yok 2.cide yine oldu ve kanamam dewam ediyo ben de yeneli 2 gün oldu bu tuvalet hissi hep böyle dewam mi edecek bnde merak ediyorum alışana kadar biter diye düşünüyorum sonra da aparatlara güle güle dicem
Vajina boyuyla alakalı mı acaba ? Bende sadece basınç hissi oluyor hiç lavabo ihtiyacı gibi değildi. Mesaneye baskıda oluyor olabilir. İlk zamanlar benzer bi his yaşadımÇok enteresan ki o tuvalet hissi hala devam ediyor. kendimi zorluyorum bitene kadar gitmemeye. Sebebi nedir bilmiyorum acaba mesaneye baskı mı oluyor diye düşünüyorum ve bazen koşuyorum tuvalete resmen. Benim hiç kanamam olmadı. Şuan kasılmam dışında beni zorlayan tek konu bu
Eğer çalışırsan aparat kesin çözümÖncelikle teşekkür ederim makarakukara doktora gittim ama muayene olmadım sadece yapamadığımızı söyledim o da psikiyatriye yönlendirdi fakat o da izindeydi görüşemedim Bi sıkıntı yok sadece hiçbir şekilde ilişkiye izin vermiyorum ellerimle veya ayaklarımla istememe rağmen yani parmak bile denetemiyorum eşime kendimde aparatlar kesin işe yarar mı ve kızlıkla alakalı bozulma olur mu
Kızlıkla alakalı öyle bir sorun olmuyor , onuda kafaya takma sen bunu yenmeğe odaklan, apartları kesin almanı tavsiye ederim , kesinlikle apartlar kesin çözüm sonra evde tek başına apartları deneÖncelikle teşekkür ederim makarakukara doktora gittim ama muayene olmadım sadece yapamadığımızı söyledim o da psikiyatriye yönlendirdi fakat o da izindeydi görüşemedim Bi sıkıntı yok sadece hiçbir şekilde ilişkiye izin vermiyorum ellerimle veya ayaklarımla istememe rağmen yani parmak bile denetemiyorum eşime kendimde aparatlar kesin işe yarar mı ve kızlıkla alakalı bozulma olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?