Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hayırlı ramazanlar bayanlar. 2017’de evlendim bu vajinismüsü aralık 2020’de yendim şuan 6 aylık bir kızım var sorularınız varsa cevaplarım
Ben de vajinismus yendim çok oluyor ama evlat için bekliyorum inşallah benim de olur canım sağlıcakla büyüt bebeğini

hayırlı ramazanlar bayanlar. 2017’de evlendim bu vajinismüsü aralık 2020’de yendim şuan 6 aylık bir kızım var sorularınız varsa cevaplarım
Bende 3.5 sene süren vajinismus belasını yendim ve bende çocuk için bekliyorum Rabbim isteyen bekleyen herkese anneliği tatdırır inşallah şu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder inşallah

İnşallah ben de bu ay bitmeden yenerim ve müjdeyi veririm burada
İnşallah sen ve senin gibi bu illeti yenmeye çalışan herkes bir an önce Yener ama şunu sakın unutmayın ne olursa olsun ertelemeyin ben aparatlarla çalışma süreci mi bitirmişken herşey yolundayken geriye sadece eşli deneme kalmışken bir türlü cesaret edemedim beynim bana sürekli ya olmazsa ya yapamazsam dedi ve ben de korkuma bir süre eşli denemedim daha sonra cesaretimi toplayıp buradaki arkadaşlardan destek alıp eşli denedim ve gerçekten bu kadar kolay olacağını tahmin etmiyordum 4. aparattan çok daha kolay geldi bana hiçbir şey hissetmedim emin olabilirsiniz

Ahh biz de kirabilsek o şeytanın bacağını bir var yaa öyle rahatliyicaz ki.. Yeni balayına gidicem valla

Parmak egzersizinde kayganlastirici yerine kayısı yağı kullansam bir zararı olurmu bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen
Vajina ph için uygun mu bilgim yok. Bebek yağı ya da ultrason jeli en sık kullanılanlar arasında

Çok enteresan ki o tuvalet hissi hala devam ediyor. kendimi zorluyorum bitene kadar gitmemeye. Sebebi nedir bilmiyorum acaba mesaneye baskı mı oluyor diye düşünüyorum ve bazen koşuyorum tuvalete resmen. Benim hiç kanamam olmadı. Şuan kasılmam dışında beni zorlayan tek konu bu

Vajina boyuyla alakalı mı acaba ? Bende sadece basınç hissi oluyor hiç lavabo ihtiyacı gibi değildi. Mesaneye baskıda oluyor olabilir. İlk zamanlar benzer bi his yaşadım

@Elsa09 burda herkes vajinismus hastası bende öyleydim ve burdaki yazılar ve arkadaşlar sayesinde yendim istersen göz at yardım istersen hepimşz yardımcı oluruz.
Doktora gittin mi gittiysen bi problem görmüyosan kendinde , vajinismus apartları var onları almayı tavsiye ederim o şekilde yendik

Öncelikle teşekkür ederim makarakukara doktora gittim ama muayene olmadım sadece yapamadığımızı söyledim o da psikiyatriye yönlendirdi fakat o da izindeydi görüşemedim Bi sıkıntı yok sadece hiçbir şekilde ilişkiye izin vermiyorum ellerimle veya ayaklarımla istememe rağmen yani parmak bile denetemiyorum eşime kendimde aparatlar kesin işe yarar mı ve kızlıkla alakalı bozulma olur mu

Eğer çalışırsan aparat kesin çözüm

Kızlıkla alakalı öyle bir sorun olmuyor , onuda kafaya takma sen bunu yenmeğe odaklan, apartları kesin almanı tavsiye ederim , kesinlikle apartlar kesin çözüm sonra evde tek başına apartları dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…