Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Olabilir ben ikinciyi bile yapamadan yendim
Eşiniz biliyordur bence. Kendinizin yapması zor şahsen bana kalsa canim tatlı kiyamam o yuzden de yapamadım dilatorleri belki. Ama eşli de eşine bırakıyorsun kontrolü.
3 e kadar sorun yok da 4 de olmuyor eşli de daha kolay gibi geldi bana da

Bende tam anlamadim ama gittiğim doktor buyutecli ayna tavsiye etmisti ben onunla yapiyordum kegel egzersizlerini iyice gordum neresi oldugunu anladim. Ama siz dışarıdan olan yeri mi tam anlamadınız orayı anlamadim

Ya başarılı oldu mu onu da anlamadım hiç bişey hissetmedim acı sızı ama girdiğini hissettim biraz ne nefes egzersizi ne ıkınma hiç birşey yapmadım
Ee ne güzel işteee 2.daha güzel olur demekki kendini hiç kasmadan rahattın

Son düzenleme:
Spreyle mi çalıştın 4 ü
Bugün 1.aparattan başlayarak 3e kadar yaptım. Spreyle denedim tabiki. 4ü de deneyeyim dedim ama biraz zorlandım yapamadım. Sprey etkisi geçmiş olabilir mi bilmiyorum ama sanmıyorum çünkü 4.aparat büyük girerken sanki birşey yırtılıyor hissi geldi bana bu yüzden durdum kendimi de kasmış olabilirim bidaha denerim dedim.

4.aparat biraz daha birkaç gün alacak sanki. 3 e kadar çok rahat oluyor. 3.aparatla biraz daha denediğimde belki 4ü de yapabilirim. Bir an önce bitsin istiyorum.
Canım benim de öyle olmuştu hiç endişe etme öncesi mutlaka bir sıcak duş yap masaj yap 3.aparatla iyice çalış 4.olan aparatı biraz daha güçlü itmek lazım sadece

3 e biraz daha çalışarak yap 3 ü rahat almaya başladığında 4 e geç daha kolay olacak

3.aparata geçtim bugün. 4.aparati da deneyeyim dedim ama yapamadım. 4.aparat biraz zor geldi.
4.aparata geçmeden eşimle deneyebilirim belki diyorum.
Tebrik ederim canım çok güzel ilerliyorsun biraz sabırlı ol 3.aparatla çok iyi çalış kendini gayet rahat hissedene kadar 3e devam et 4ü yine yapamazsan eşinden destek alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…