- 11 Mart 2022
- 340
- 338
- 33
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #252.641
3 e kadar sorun yok da 4 de olmuyor eşli de daha kolay gibi geldi bana daOlabilir ben ikinciyi bile yapamadan yendim
Eşiniz biliyordur bence. Kendinizin yapması zor şahsen bana kalsa canim tatlı kiyamamo yuzden de yapamadım dilatorleri belki. Ama eşli de eşine bırakıyorsun kontrolü.
Bende tam anlamadim ama gittiğim doktor buyutecli ayna tavsiye etmisti ben onunla yapiyordum kegel egzersizlerini iyice gordum neresi oldugunu anladim. Ama siz dışarıdan olan yeri mi tam anlamadınız orayı anlamadimYa kizlar garip bi sey soylcem. Ben dilator deniyorum su anda ama sanki benim dıs dudaklarim asagi dogru cok uzun gibi. Yani dilatoru ittirip aynadan bakiyorum. Sanki dış dudaklarin bittigi noktadan da asagifa bi yerden iceri girmis gibi gozukuyo ben anlamadimYani acaba ben vajinaya ittim sanirken popo aramdan bacak aramdan falan mi itiyorum
Sonuçta eşli denemeniz başarılı olmuş hiç takılmayın ilişkinize odaklanın günaşırı da devam edin alışmaya bakın3 e kadar sorun yok da 4 de olmuyor eşli de daha kolay gibi geldi bana da
Ya başarılı oldu mu onu da anlamadım hiç bişey hissetmedim acı sızı ama girdiğini hissettim biraz ne nefes egzersizi ne ıkınma hiç birşey yapmadımSonuçta eşli denemeniz başarılı olmuş hiç takılmayın ilişkinize odaklanın günaşırı da devam edin alışmaya bakın
Ee ne güzel işteee 2.daha güzel olur demekki kendini hiç kasmadan rahattınYa başarılı oldu mu onu da anlamadım hiç bişey hissetmedim acı sızı ama girdiğini hissettim biraz ne nefes egzersizi ne ıkınma hiç birşey yapmadım
Ee ke güzel işteee 2.daha güzel olur demekki kendini hiç kasmadan rahattın
Kesinlikle yazTeşekkür ederim destek verdiğiniz için evet 2. De daha başarılı olup buraya başarı hikayemi yazıcam inşallah
Spreyle mi çalıştın 4 ü3.aparata geçtim bugün. 4.aparati da deneyeyim dedim ama yapamadım. 4.aparat biraz zor geldi.
4.aparata geçmeden eşimle deneyebilirim belki diyorum.
3 'te oldu yani harika3.aparata geçtim bugün. 4.aparati da deneyeyim dedim ama yapamadım. 4.aparat biraz zor geldi.
Bugün 1.aparattan başlayarak 3e kadar yaptım. Spreyle denedim tabiki. 4ü de deneyeyim dedim ama biraz zorlandım yapamadım. Sprey etkisi geçmiş olabilir mi bilmiyorum ama sanmıyorum çünkü 4.aparat büyük girerken sanki birşey yırtılıyor hissi geldi bana bu yüzden durdum kendimi de kasmış olabilirim bidaha denerim dedim.Spreyle mi çalıştın 4 ü
4.aparat biraz daha birkaç gün alacak sanki. 3 e kadar çok rahat oluyor. 3.aparatla biraz daha denediğimde belki 4ü de yapabilirim. Bir an önce bitsin istiyorum.3 'te oldu yani harikabiraz üçle alıştır derim iyice kendini. Hemen 4un olmaması normal.
Canım benim de öyle olmuştu hiç endişe etme öncesi mutlaka bir sıcak duş yap masaj yap 3.aparatla iyice çalış 4.olan aparatı biraz daha güçlü itmek lazım sadece4.aparat biraz daha birkaç gün alacak sanki. 3 e kadar çok rahat oluyor. 3.aparatla biraz daha denediğimde belki 4ü de yapabilirim. Bir an önce bitsin istiyorum.
3 e biraz daha çalışarak yap 3 ü rahat almaya başladığında 4 e geç daha kolay olacakBugün 1.aparattan başlayarak 3e kadar yaptım. Spreyle denedim tabiki. 4ü de deneyeyim dedim ama biraz zorlandım yapamadım. Sprey etkisi geçmiş olabilir mi bilmiyorum ama sanmıyorum çünkü 4.aparat büyük girerken sanki birşey yırtılıyor hissi geldi bana bu yüzden durdum kendimi de kasmış olabilirim bidaha denerim dedim.
Hiç acele etme anlıyorum yenmek isteğini ama sabırla her gün çalışmak bu sorunun çözümü4.aparat biraz daha birkaç gün alacak sanki. 3 e kadar çok rahat oluyor. 3.aparatla biraz daha denediğimde belki 4ü de yapabilirim. Bir an önce bitsin istiyorum.
Tebrik ederim canım çok güzel ilerliyorsun biraz sabırlı ol 3.aparatla çok iyi çalış kendini gayet rahat hissedene kadar 3e devam et 4ü yine yapamazsan eşinden destek alabilirsin3.aparata geçtim bugün. 4.aparati da deneyeyim dedim ama yapamadım. 4.aparat biraz zor geldi.
Kan gelmek zorunda değil kiBenden de hiç gelmemişti eşlide de gelmedi 1.5 ay oldu hala gelmiyor benim kızlık zarım esnekmiş aynı zamanda fazlalık varmış ona rağmen esnediği için gelmiyor yani. dilatörün 4.sünde ip gibi pembe bi çizik görmüştüm peçetede oydu heralde kan kan denile
İster istemez kasılıyorsun bence ondan kaynaklı hani aslında kötü birşey olmayacak biliyorsun ama genede endişelerin varO an kendini bırakabildiğin kadar bırak gevşettt o kadar kolay olacak ki hatta şunu bile diyeceksin yok nefes yok şu bu hepsinden önce kendini tam anlamıyla bırakmak gevşetmek geliyor hayal kurun o ne biliyim kumsaldayım güneşleniyorum gibi gibi ben öyle şeyler denemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?