Burayı hep takip ediyorum o kadar güzel destek veriyorsunuz ki birbirinize... birçok kişi yenmiş şu sıralar
O kadar çok yazı okudum ki bu konu altında 100'ü geçiktir diyebilirim rahat. Her yazılan yazı içimi rahatlatmıştı. Ben de burada önerdiğim her şeyi başkalarından okuyup duymuştum. Yeni yenen arkadaşlarım arkadaşların da dediği gibi her gün denesin çok faydasını göreceksiniz. Yenme aşamasında olan arkadaşlarım da pes etmeden çalışmaya devam etsinler. Sakın boşuna uğraşıyorum gibi düşünmeyin. Yenmeye yönelik atılan her adım bir ilerlemedir. Oturup kendi kendine düzelmesini beklerseniz asıl boşuna beklemiş olursunuz. İnsan duyduğuna değil gördüğüne inanıyor cidden. O yüzden lütfen şu dilatör deneyip denememe konusunda ikilemde kalan arkadaşlar bir an evvel düşünmeden alıp denesinler, ertelemesinler. Elinize ulaşır ulaşmaz deneyin. Tamamını içinize aldığınızı görünce o kadar şaşıracaksınız ki bunu yaptıysam eşimle hayli hayli yaparım dilatör gibi düşünüp diyeceksiniz. Sonu sonsuz bir huzur. Rahatla uyuyacaksınız. Bugün benim için günün anlam ve önemi 4. boy dilatörü suya salıp hayatımdan def etmem oldu
Buraya ekliyorum hatıra kalsın