Merhaba kızlar, ben apartları alalı neredeyse bir yıl oldu ama deneyemedim. Yani sadece 1.aparati yapmaya çalıştım olmayınca moralim bozuldu bıraktım. Uyuşturucu sprey kullananlar varmış galiba. O spreyi nasıl kullanabilirim? Nereye uygulayacağım? Aparata mi vajinaya mı?
Ben daha önce 3 doktora gittim. Birisi vajinismus dedi. Diğer ikisi kızlık zarı kalın ve operasyon gerekiyor dediler. Ve dün daha yeni gittim 4.doktora. o da muayene etti. Kızlık zarında bişey yok dedi engel yok dedi üst düzey vajinismus dedi. Tedavi önerisi de şöyle oldu bir aleti var küçük aparat gibi ama bilgisayar destekli bir alet kasları gevşetiyormuş ve bu aletle uyuşturucu krem sürecek. 2 seans sürüyormuş sonra eşinle deneyebilirsin dedi. Ama çoğunuz bildiği gibi tedavi baya pahalı. Aslında parayı verip bir an önce kurtulayim diyorum. Ama aynı anda düşündüm dedim ki o da uyuşturucu krem kullanacak o da aparat gibi bişey kullanacak. Madem öyle bende yapmaya çalışayım evde belki yaparım diye.
Bu yüzden yardımınızı istiyorum. O sprey nasil kullanılır anlatabilirseniz çok sevinirim.