- 2 Şubat 2022
- 60
- 135
- 8
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #252.421
Deneyince yazın buraya merak ederimCok tesekkur ederim. Ancak su kismi tam anlayamadim. Girdikten sonra o duvara geldigimde dilatoru asagiya ekledigim 1 numarali pozisyondan 2 numarali pozisyona mi getirmeliyim? Kirmiziyla karaladigim yuvarlak kismi vajina girisi olarak dusundum.
Kızzz kafam karıştı ayol yanlış okumuşum. Girdikten sonra duvara geldiğinizde 2 numaradaki gibi olmalıCok tesekkur ederim. Ancak su kismi tam anlayamadim. Girdikten sonra o duvara geldigimde dilatoru asagiya ekledigim 1 numarali pozisyondan 2 numarali pozisyona mi getirmeliyim? Kirmiziyla karaladigim yuvarlak kismi vajina girisi olarak dusundum.
Aslında girişi buldurur buldurmaz 2 numaradaki hale gelmeli yani. Sadece duvara geldiğinde o halka kısmı var ya ucu daha da aşağı inmeliKızzz kafam karıştı ayol yanlış okumuşum. Girdikten sonra duvara geldiğinizde 2 numaradaki gibi olmalı
Kızzz kafam karıştı ayol yanlış okumuşum. Girdikten sonra duvara geldiğinizde 2 numaradaki gibi olmalı
Sonradan doğru anladığımı fark ettim o kadar çok aynı konuyu konuşuyorum ki kime ne dediğimi şaşırdımdemiştim yön hatası diye çünkü aynı yanlışı ben de defalarca yaptım. Tamam canım hadi hayırlısı
Kuzum işte onlarda da stresten ereksiyon kaybı oluyor aslında o an kendini kapatmasan herşey yolunda gidecek öncesi bir melisa çayı filan mı içsen bende ne zaman ki eşime bıraktım o zaman kurtuldumAltıma 2 yastık alıyorum dilatorleri sokar gibi o pozisyonda deniyoruz, psikolojik olarak kendimi rahatlatmaya gevsetmeye çalışıyorum dilator gibi dusunuyorum ama olmuyor. Eşim oraya dayandığı an kasiliyorum daha ucu bile girmeden. Eşim de sinirlenip geriliyor. Artık denemek bile istemiyor. Tüp bebek tedavisi istiyor direkt ama ben istemiyorum. Bu işi çok acil çözmem lazım
Tabikiii sen 4.aparatı yap eksik çalışma onun çook etkisi var ben senı etiketlediğim yerde anlattım tek tek uygula lütfenÜstte de çok denedik ama o hiç olmuyor hemen sönüyor eşiminki deliğe hiç girmiyor hemen yapamadığım için. Girmeye en yakın olduğumuz pozisyon bu biraz rahatlayabilsem ama bacaklarımı ve oradaki kası direkt kasıyorum. 4. boyut dilatoru de denesem faydası olur mu ?
Sen ğstteyken denedin mi.anlattığın şekilde ben de yapamadm ama üstte olduğumda yaptımAltıma 2 yastık alıyorum dilatorleri sokar gibi o pozisyonda deniyoruz, psikolojik olarak kendimi rahatlatmaya gevsetmeye çalışıyorum dilator gibi dusunuyorum ama olmuyor. Eşim oraya dayandığı an kasiliyorum daha ucu bile girmeden. Eşim de sinirlenip geriliyor. Artık denemek bile istemiyor. Tüp bebek tedavisi istiyor direkt ama ben istemiyorum. Bu işi çok acil çözmem lazım
5 gün normal ben de 4.yaptıktan bir hafta sonra falan eşliyi denemiştimBende 4. Dilatörde takılıp kaldım da 5 gün oldu onun için sordum benim gibi olan var mı diye biraz sabırla olacak inşallah
4 ü kaç günde yaptın5 gün normal ben de 4.yaptıktan bir hafta sonra falan eşliyi denemiştim
Ben xanax bile içtim ama hiç etkisi olmadı psikolojik olarak kalıplarim çok yerleşmiş galiba onları yıkmadan zor. Ama 4. Dilatoru dün yapamadım bugün yapicam. Umarım hemen başarırım pes etmiyicemKuzum işte onlarda da stresten ereksiyon kaybı oluyor aslında o an kendini kapatmasan herşey yolunda gidecek öncesi bir melisa çayı filan mı içsen bende ne zaman ki eşime bıraktım o zaman kurtuldum
Denedim çok kez ama üstte yapamıyorum hiç. Ne kontrolü tamamen alabiliyorum ne de tamamen eşime bırakabiliyorum. O yüzden sırt üstü yatarak bana daha uygun gibi.Sen ğstteyken denedin mi.anlattığın şekilde ben de yapamadm ama üstte olduğumda yaptım
Cok sevindimMerhaba kızlar.Biz başardık:)Ben dörde iyice alışana kadar çalıştım. On gün önce filan buraya dördün son birkaç santimi girmiyor diye yazmıştım.Kaslar alışınca kolay giriyormuş. Vücudumuz alışınca nefes egzersizine bile gerek kalmıyor. Dörde çalıştıktan sonra iki kez eşimle denedik ve oldu :) bu kadar hissetmeyeceğimi düşünmemiştim. Acı da olmadı zevk de hiçbir şey hissetmedim. Eşiminki dördüncü dilatörden daha kalın diye hissederim diyordum ama gerçekten dendiği gibi dördüncüden daha kolay. Dilatör girerken hissediliyor bu hiç hissedilmiyor,tabi kendinizi kasmazsanız. Ben dilatöre çok alıştığım için kendimi hiç kasmadım.Çok çalışın iyice alışın ondan sonra deneyin.Ben de üstte denedim öyle oldu.denildiği gibi eşler de stres yapıyor o yüzden ereksiyon kaybı oluyor. Biz dilatöre iyice alışırsak eşlerden daha rahat olabiliyoruz.eşli denemeden önce dördüncü dilatöre çalışın öyle deneyin içinizde de bir süre bekletin çok daha kolay olcak inşallah
Ben aslında çok umutluyum olacak eninde sonunda %100 çözümü olan bir sey sonucta ama eşim bazen moralimi motivasyonumu çok bozuyor ama sonra duzeltiyo Allah'tanAğlamayın lütfeninsan bazen hiç başaramayacak mıyım ya diye isyan ediyor ama yapacaksınız eminim. Asla olmayacak asla yapamayacağım herkes yapsa bile ben yapamam diyordum. İmkansız görüyordum bu işi ne denersem deneyeyim faydası olmayacak vs. Hayır asla öyle değil. Böyle diyen hemen hemen buradaki herkes başardı.
Bu arada doktordan direkt kendim almadım yazıyı. Burada yüzlerce yazı okuyunca bu fotoğrafa denk geldim şans eseri. Bunun sebebini tam olarak bilmiyorum o yüzden. Bilen arkadaşlar varsa aydınlatabilir. Ama tahminimce şöyledir; popo altına yastık koysak bile yatak yumuşak olduğu için biraz içeri gömülüyor popo. Aynı şekilde eşiniz de yatak üstünde olduğu için yatak aşağı göçüyor ister istemez. Dolayısıyla vajina da aşağıda kalmış oluyor. Ama yer sert ve düz olduğu için böyle bir sıkıntı kalmıyor vajina kabak gibi açılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?