Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cok tesekkur ederim. Ancak su kismi tam anlayamadim. Girdikten sonra o duvara geldigimde dilatoru asagiya ekledigim 1 numarali pozisyondan 2 numarali pozisyona mi getirmeliyim? Kirmiziyla karaladigim yuvarlak kismi vajina girisi olarak dusundum.
Deneyince yazın buraya merak ederim

Cok tesekkur ederim. Ancak su kismi tam anlayamadim. Girdikten sonra o duvara geldigimde dilatoru asagiya ekledigim 1 numarali pozisyondan 2 numarali pozisyona mi getirmeliyim? Kirmiziyla karaladigim yuvarlak kismi vajina girisi olarak dusundum.
Kızzz kafam karıştı ayol yanlış okumuşum. Girdikten sonra duvara geldiğinizde 2 numaradaki gibi olmalı

Kızzz kafam karıştı ayol yanlış okumuşum. Girdikten sonra duvara geldiğinizde 2 numaradaki gibi olmalı
yok yok dogru anlamissin bence. Onu sormustum. Uzerine yesil 1 yazdigim halden yesil 2'ye getirecegim degil mi deligi bulunca? Ben tam tersinj yapiyodum:/ Tamam tesekkur ederim. Bugun regl oldum. 6 gun suruyo yaklasik. Sonrasinda deneyecegim hemen insallah. Yazacagim buraya da

Sonradan doğru anladığımı fark ettim o kadar çok aynı konuyu konuşuyorum ki kime ne dediğimi şaşırdım demiştim yön hatası diye çünkü aynı yanlışı ben de defalarca yaptım. Tamam canım hadi hayırlısı

Insallah olur insallah. Herkese kolay gelsin

Kuzum işte onlarda da stresten ereksiyon kaybı oluyor aslında o an kendini kapatmasan herşey yolunda gidecek öncesi bir melisa çayı filan mı içsen bende ne zaman ki eşime bıraktım o zaman kurtuldum

Tabikiii sen 4.aparatı yap eksik çalışma onun çook etkisi var ben senı etiketlediğim yerde anlattım tek tek uygula lütfen

Sen ğstteyken denedin mi.anlattığın şekilde ben de yapamadm ama üstte olduğumda yaptım

Merhaba kızlar.Biz başardık:) Ben dörde iyice alışana kadar çalıştım. On gün önce filan buraya dördün son birkaç santimi girmiyor diye yazmıştım.Kaslar alışınca kolay giriyormuş. Vücudumuz alışınca nefes egzersizine bile gerek kalmıyor. Dörde çalıştıktan sonra iki kez eşimle denedik ve oldu :) bu kadar hissetmeyeceğimi düşünmemiştim. Acı da olmadı zevk de hiçbir şey hissetmedim. Eşiminki dördüncü dilatörden daha kalın diye hissederim diyordum ama gerçekten dendiği gibi dördüncüden daha kolay. Dilatör girerken hissediliyor bu hiç hissedilmiyor,tabi kendinizi kasmazsanız. Ben dilatöre çok alıştığım için kendimi hiç kasmadım.Çok çalışın iyice alışın ondan sonra deneyin.Ben de üstte denedim öyle oldu.denildiği gibi eşler de stres yapıyor o yüzden ereksiyon kaybı oluyor. Biz dilatöre iyice alışırsak eşlerden daha rahat olabiliyoruz.eşli denemeden önce dördüncü dilatöre çalışın öyle deneyin içinizde de bir süre bekletin çok daha kolay olcak inşallah

Buraya konuyu açan, destek mesajları yazan rabır dilatörün varlığından haberdar olmama sebep olan herkesten Allah razı olsun. Keşke herkesin haberi olsa bunlardan. Hiç aklıma gelmezdi eskiden. Şimdi yeni evlenen evli olan herkese bu konuda dua etcem Destekleyen herkesin de muradı varsa versin Allah Dilatör gerçekten bu işin çözümü lütfen korkmayın ve denemekten vazgeçmeyin

Kuzum işte onlarda da stresten ereksiyon kaybı oluyor aslında o an kendini kapatmasan herşey yolunda gidecek öncesi bir melisa çayı filan mı içsen bende ne zaman ki eşime bıraktım o zaman kurtuldum
Ben xanax bile içtim ama hiç etkisi olmadı psikolojik olarak kalıplarim çok yerleşmiş galiba onları yıkmadan zor. Ama 4. Dilatoru dün yapamadım bugün yapicam. Umarım hemen başarırım pes etmiyicem

Cok sevindim darısı bizlere inşallah

Ben aslında çok umutluyum olacak eninde sonunda %100 çözümü olan bir sey sonucta ama eşim bazen moralimi motivasyonumu çok bozuyor ama sonra duzeltiyo Allah'tan 4.ye alıştıktan sonra yerde deniyicem

Dilatörle çalışırken pozisyon resimdeki gibi olmalı öyle tamamını çok rahat alıyorsunuz. Eşli denerkenki pozisyonlar icin de şu yazıya bakın. 1. Pozisyonda denemiştik biz ama 4. madde de çok mantıklı. (Tekrar attım arada kaynamasın diye).

Eklentiler

• 98F068ED-2962-4D7D-BE07-7A530BB18A80.jpeg
    62,2 KB · Görüntüleme: 54
  • E2598194-D59C-4E22-B3F4-A9E87FEDCEC3.jpeg
    406,6 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…