- 20 Kasım 2021
- 1.065
- 884
- 73
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #252.161
Kegel yapıyorsunuz değil mi ittirirken aparatiNefes alip vermeye calsiiyorm o an ama hic gevseme olmuyor sanki sakinleştirici muzik dahi actm.bugun
Yok eşli deneme yapıyorm ben ama kegel deniyorm ama olmuyor sankiKegel yapıyorsunuz değil mi ittirirken aparati
Önce nerde eksiklerim var de gerekirse yaz bir kağıda ben not tutardım aa ben şunu yapıyorum sanıyordum yapmıyormuşum derdim mesela tam denicez o an nefes kegel yapmayıp tamamen kendimi sıkıyormuşum sonra böylee böyle aştımYok eşli deneme yapıyorm ben ama kegel deniyorm ama olmuyor sanki
Bendd öyle yapiyorm saniyorm ama olmuyor sanki yani o duvari aşamadm tuvalet hissi gibi garip bi hic oluyor zorlaynca da vemcain falan kullanmismiydnizÖnce nerde eksiklerim var de gerekirse yaz bir kağıda ben not tutardım aa ben şunu yapıyorum sanıyordum yapmıyormuşum derdim mesela tam denicez o an nefes kegel yapmayıp tamamen kendimi sıkıyormuşum sonra böylee böyle aştım
Canım benim , tez zamanda güzel haberini alman dileğimle , çok geçmiş olsunMükemmel cevap4.eşiminkinden baya baya küçük. 4.tam yapiyorum ama eşliye geçemiyorum. Acımayacagini bile biliyorum. Erteliyorum yani kıyas yapıp korkuyorum hatta aile büyüklerim kadınlar hep eşlerininkini büyük sanar diyerek inanmıyorlar ama korkumun temelinde bu da var.
bu penis olayini dusunup onuda ertelemistim. En iyisi alayım hemen sonrada kullanırız boşa para değilinşallah hepimiz çok çok mutlu oluruz. Allah dermansız hastalık vermesin ama her sorun kendine zor. Yardımlaşmak şahane.
Allahın izniyle alışacaksın canım sadece her gün çalış yarım saat 10 dk ne kadar vaktin varsa , düzenli bir işim gibi düşün sonra kaslarını rahatça kulllanacaksın dilatörler kolay olucakArtık cok yorulmaya başladım açıkçası bi bilinmedzde öle duruyprz resmen wemcainle denicem artk bi kere dd
Yok canıım hiçbir şey kullanmadım.Bendd öyle yapiyorm saniyorm ama olmuyor sanki yani o duvari aşamadm tuvalet hissi gibi garip bi hic oluyor zorlaynca da vemcain falan kullanmismiydniz
Vajinismus zaten erteleme ve bahane hastalığı. Hepimiz aynı şeyleri yaşadık. Yalanlar saçma sapan bahaneler vs vs. Cinsel isteksizlik yaşamanız çok normal çünkü cinsel ilişki sizin için kötü bir şey olarak kodlanmış beyninizde. Yenmenin en büyük adımı başlamaktır. Hiçbir şey için geç değil. Bunu yaşayan tek insan siz değilsiniz. Yalnız değilsiniz suçlu ya da eksik hiç değilsiniz. Sorunun farkında ve bunu çözmek isteyen başarılı ve inançlı birisiniz. Öncelikle uzman yardımı düşünmüyorsanız mutlaka dilatör seti alın. Ben 2 senelik evliyim 3 günde yendim. O kadar pişmanım ki bu kadar ertelediğime. Yendiğinizde bu muydu diyeceksiniz muhakkak. Artık erteleme değil başarma zamanı yaparsınız harekete geçin sadeceMerhaba herkese.. arkadaşlar ben evliyim ve eşimle malesef birleşme yapamadık.. 5 yıllık evliyim ve ev arkadaşı gibiyiz. Günlük şeyler ev iş başka bı cinsel hayatımiz yok. İşin kötüsü isteğim de yok. Hep bahanem var yorgunum yeni banyo yaptim vs.. yani hiç cinsel ilişki yaşamasam niye yaşamadım demem. Eksiklik gibi hissetmiyorum umarım beni anlayan biri çıkar. Ha kocamı seviyorum ama durum da bu. Nolur bana bı yardım edin bu alışkanlıktan çıkıp aile olmak istiyorum çocuğum olsun istiyorum benimle birlikte evlenen arkadaşlarım 2. Çocuğu yaptı. Ben de artık kadın gibi olmak istiyorum
Doktorsuz , sadece aparatlarla mı yendiniz?Vajinismus zaten erteleme ve bahane hastalığı. Hepimiz aynı şeyleri yaşadık. Yalanlar saçma sapan bahaneler vs vs. Cinsel isteksizlik yaşamanız çok normal çünkü cinsel ilişki sizin için kötü bir şey olarak kodlanmış beyninizde. Yenmenin en büyük adımı başlamaktır. Hiçbir şey için geç değil. Bunu yaşayan tek insan siz değilsiniz. Yalnız değilsiniz suçlu ya da eksik hiç değilsiniz. Sorunun farkında ve bunu çözmek isteyen başarılı ve inançlı birisiniz. Öncelikle uzman yardımı düşünmüyorsanız mutlaka dilatör seti alın. Ben 2 senelik evliyim 3 günde yendim. O kadar pişmanım ki bu kadar ertelediğime. Yendiğinizde bu muydu diyeceksiniz muhakkak. Artık erteleme değil başarma zamanı yaparsınız harekete geçin sadece
Malesef ben kendi kendine yenebilecek kadar güçlü değildim cesaretim yoktu. Hep hayran olmuşumdur kendi başaranlaraDoktorsuz , sadece aparatlarla mı yendiniz?
Ben kaç tane uzmanla yenemediğimi bu grupta okuduklarımda ve dilatör ile yendimDoktorsuz , sadece aparatlarla mı yendiniz?
Onu aştığında tamamen girecek hiç zorlamadan hafif bir itmeyle. Onu aşmak için de nefes al veriş anında (tam verme nefesini yarı veriyormuş gibi yap) giriş anında poponu yukarı kaldır ya da popo altına yastık koy (bu girişi ve ilerletmeyi kolaylaştıracak) dilatörün tutma kısmını hafifçe aşağı indir, yönü aşağıya, popoya doğru baksın. giren yuvarlak ucu ise dümdüz şekilde girmeli. Dilatöre vazelin ve bebeyağı sür çok kaygan oluyor. Oradaki kasları kontrol edemediğin için gevşemiyor orası diyorsun. Maalesef bu deneye deneye olacak hiç ara vermeden dene ne zaman gevşetmeyi basaracaksın, işte o duvar dediğin zorlandığın kısmı da asacaksın.Bendd öyle yapiyorm saniyorm ama olmuyor sanki yani o duvari aşamadm tuvalet hissi gibi garip bi hic oluyor zorlaynca da vemcain falan kullanmismiydniz
Cevabınızı ağlayarak okudum. Allah razı olsun öyle bı güç versin ki.. herkes vah tüh diyor. Hala geç olmadığını ve yapabileceğimi duymak çok güzel geldiVajinismus zaten erteleme ve bahane hastalığı. Hepimiz aynı şeyleri yaşadık. Yalanlar saçma sapan bahaneler vs vs. Cinsel isteksizlik yaşamanız çok normal çünkü cinsel ilişki sizin için kötü bir şey olarak kodlanmış beyninizde. Yenmenin en büyük adımı başlamaktır. Hiçbir şey için geç değil. Bunu yaşayan tek insan siz değilsiniz. Yalnız değilsiniz suçlu ya da eksik hiç değilsiniz. Sorunun farkında ve bunu çözmek isteyen başarılı ve inançlı birisiniz. Öncelikle uzman yardımı düşünmüyorsanız mutlaka dilatör seti alın. Ben 2 senelik evliyim 3 günde yendim. O kadar pişmanım ki bu kadar ertelediğime. Yendiğinizde bu muydu diyeceksiniz muhakkak. Artık erteleme değil başarma zamanı yaparsınız harekete geçin sadece
Dilator seti al canim hemen , Duzenli kullanirsan kisa surede yenersin ve bana kalirsa durumdan grup disinda ve uzman disinda bahsetmene gerek yok. Bunu sadece sen basarabilirsin cunkuCevabınızı ağlayarak okudum. Allah razı olsun öyle bı güç versin ki.. herkes vah tüh diyor. Hala geç olmadığını ve yapabileceğimi duymak çok güzel geldi
Ben aparatla çalışmadım hiç eşli deniyorm bumu eslide uygulasam olir galibaOnu aştığında tamamen girecek hiç zorlamadan hafif bir itmeyle. Onu aşmak için de nefes al veriş anında (tam verme nefesini yarı veriyormuş gibi yap) giriş anında poponu yukarı kaldır ya da popo altına yastık koy (bu girişi ve ilerletmeyi kolaylaştıracak) dilatörün tutma kısmını hafifçe aşağı indir, yönü aşağıya, popoya doğru baksın. giren yuvarlak ucu ise dümdüz şekilde girmeli. Dilatöre vazelin ve bebeyağı sür çok kaygan oluyor. Oradaki kasları kontrol edemediğin için gevşemiyor orası diyorsun. Maalesef bu deneye deneye olacak hiç ara vermeden dene ne zaman gevşetmeyi basaracaksın, işte o duvar dediğin zorlandığın kısmı da asacaksın.
Uzun sure deneyip olmadiysa aparatlari kesinlikle almalisin, ben aparatsiz yapamadim 5 ay sonra basardim aparatlar sayesindeBen aparatla çalışmadım hiç eşli deniyorm bumu eslide uygulasam olir galiba
Evet sonradan farkettim eşli denediğini ama olur tabii ki aynı şey fark yok. Ve eğer basını alabiliyorsan ve sonrasında acı hissediyorsan o anda durup beklemesini söyle esinin. Sakın kendini geri çekme ya da eşini itme. Çünkü o acı hissinden sonra hiçbir şey kalmıyor iletlettikçe ve ileri geri yaptıkça. İnşaallah bir an evvel çözüme kavuşurBen aparatla çalışmadım hiç eşli deniyorm bumu eslide uygulasam olir galiba
Tabiki geç değil bunu ancak yaşayan bilir. O yüzden yaşamayan ya da size negatif enerji veren insanlara hiç bahsetmeyin. Dilerseniz özelden yazabilirsiniz elimden geldiğince destek olurum. Ertelemeyi bıraktığınız an çözülüyor bu işCevabınızı ağlayarak okudum. Allah razı olsun öyle bı güç versin ki.. herkes vah tüh diyor. Hala geç olmadığını ve yapabileceğimi duymak çok güzel geldi
Aparatlar beynin oraya birşey girebileceğini görmesine ve inanmasına olanak sağlıyorBen aparatla çalışmadım hiç eşli deniyorm bumu eslide uygulasam olir galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?