- 20 Aralık 2020
- 17.149
- 2
- 76.185
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #251.681
Yukarda da yazmıştım canımm o an ya istemeden kasılıyorsun ya da eşine izin verdiğini sanıyorsundur müdahele ediyorsun ben hep kasılmıyorum ve egzersizlerimide şimdi uyguluyorum diye kendime telkin verdiim asşında inanın aparat daha zor eşli deneme daha kolay bu gerçekMerhaba daha önce yazmıştım , vajina deliğinden penis geçti ama devamında dilatör gibi rahat ilerlemiyor nasıl bir şey önerirsiniz 4.dilatörü çok rahat ileri geri yapabiliyorum ama peniste öyle olmadı.
öyle tahmin ediyorum ama neden git gel yapamadım henüz bilemedim. inşallah git geller de kolaylaşır.Yukarda da yazmıştım canımm o an ya istemeden kasılıyorsun ya da eşine izin verdiğini sanıyorsundur müdahele ediyorsun ben hep kasılmıyorum ve egzersizlerimide şimdi uyguluyorum diye kendime telkin verdiim asşında inanın aparat daha zor eşli deneme daha kolay bu gerçek
Tebrikler ne güzelBurda vajinusmusu yenmek için taktikler vern herkese çok teşekkür ederim Bn 4 yıldır bu hastalıkla uğraşırken on gün önce sizlerden cesaret alıp başladım ve üç günde tamamen yendim Allah razı olsun hepinizden
Dediklerimi yapp olacakköyle tahmin ediyorum ama neden git gel yapamadım henüz bilemedim. inşallah git geller de kolaylaşır.
Çok teşekkür ederim başardıktan sonra ben hiç zorlanmadım ama o kadar senemin çöpe gittiğine çok üzülüyorumTebrikler ne güzelgün aşırı deneyin ara vermeden hızlıca alışırsınız
Sen hemen aparatları bıraktın mıÇok teşekkür ederim başardıktan sonra ben hiç zorlanmadım ama o kadar senemin çöpe gittiğine çok üzülüyorumdedikleriniz casaret edip yapılırsa ikinci denemeden sonra korku yerini keyfe bırakıyo zevk alınmıyo die yazanlar olmuş ama inanın ikincide doğru pozisyonda olunursa oluyo
Ben ilk gün hepsini spreyle denedim ikinci gün tekrar denedim ama sprey sıkmadım sadece kayganlaştırıcı kullandım üçüncüde spreyi bırakıp son aparatla çalıştıktan sonra eşkiye geçtim ilk denemede biraz kastım ama ikinci eşli denemede yine spreysiz başardım önemli olan bnce eşlide doğru pozisyonSen hemen aparatları bıraktın mı
Ben misyoner pozisyonda rahat hissediyorum kendimi iki kere eşli denedik sonra regl oldum zaten şimdi bitmesini bekliyorumBen ilk gün hepsini spreyle denedim ikinci gün tekrar denedim ama sprey sıkmadım sadece kayganlaştırıcı kullandım üçüncüde spreyi bırakıp son aparatla çalıştıktan sonra eşkiye geçtim ilk denemede biraz kastım ama ikinci eşli denemede yine spreysiz başardım önemli olan bnce eşlide doğru pozisyon
Hayırlı olsun .ÖZGÜRSÜNBurda vajinusmusu yenmek için taktikler vern herkese çok teşekkür ederim Bn 4 yıldır bu hastalıkla uğraşırken on gün önce sizlerden cesaret alıp başladım ve üç günde tamamen yendim Allah razı olsun hepinizden
Pozisyon çok önemli Pozisyon bulduktan sonra nefes kegel hiç gerek kalmıyor.Çok teşekkür ederim başardıktan sonra ben hiç zorlanmadım ama o kadar senemin çöpe gittiğine çok üzülüyorumdedikleriniz casaret edip yapılırsa ikinci denemeden sonra korku yerini keyfe bırakıyo zevk alınmıyo die yazanlar olmuş ama inanın ikincide doğru pozisyonda olunursa oluyo
KesinliklePozisyon çok önemli Pozisyon bulduktan sonra nefes kegel hiç gerek kalmıyor.
Ben üstte olup sırtımı dönük oldugum pozisyonda başarmıştı ama misyonerBen misyoner pozisyonda rahat hissediyorum kendimi iki kere eşli denedik sonra regl oldum zaten şimdi bitmesini bekliyorum
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun .ÖZGÜRSÜN
Ben üstte olup sırtımı dönük oldugum pozisyonda başarmıştım ama misyoner de zevk almaya başladım hiç kendinizi şartlamayın regliniz bitince kaldığınız yerden devam edersiniz başa sararım die aklınıza getirmeyin sakın
Ben kullanmasini tam bilmiyom.bu sayfayi cok caresizim kizlar kafayi bozcam.yemin ederim.ni yardimci olunnD Denizde dalga ve B berrin123 en baştakı konuları okuyun sonra son sayfalara doğru gelin aparat yapan arkadaşlar var
Spreyin ismi ne cnm nerden bulablrmCanım ben spreyle yendim ama 2 kere deneyebildik sonra regl oldum henüz bırakmadım spreyi ve eşime bir zararı da olmadı
Öncelikle sakin oluyorsun. Moralini hiçbir zaman bozmuyorsun.Seni kendini motive edecek sözler söylüyorsun. ♡Ben kullanmasini tam bilmiyom.bu sayfayi cok caresizim kizlar kafayi bozcam.yemin ederim.ni yardimci olunn
Nefes ve kegel egzersizleriyle başlıyorsun.Ben kullanmasini tam bilmiyom.bu sayfayi cok caresizim kizlar kafayi bozcam.yemin ederim.ni yardimci olunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?