• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba kızlar yazdıklarınız çok faydalı oldu benim için tek parmak egzersizine kadar geldim iki günde ve regl oldum benim için de çok çok çok zordu bianda sizlerden cesaret buldum ve denedim 1,5 senelik evliyim ve hiç yapmaya cesaret bile edemiyordum dilatör olmadan eşli denemeye gecemez miyim
Ben en kücüğünü eşime denettim oldu. Parmaktan daha iyi sanirim 😂 hem hijyenik hem basit pürüzssüz. Bence o aparatla dene. Cok para verme en uygununu bul al.

Merhaba kızlar yazdıklarınız çok faydalı oldu benim için tek parmak egzersizine kadar geldim iki günde ve regl oldum benim için de çok çok çok zordu bianda sizlerden cesaret buldum ve denedim 1,5 senelik evliyim ve hiç yapmaya cesaret bile edemiyordum dilatör olmadan eşli denemeye gecemez miyim
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim meleğimin dediği gibi
Dilatör setle daha hızlı sonuç alırsınız.
1.dilator fitil gibi
2.dilator 1. Gibi
3.dilatörde biraz his var
4.dilatör eşli denemeye hazırlık 4.dilatorden sonra zaten vajinusmus yenmiş oluyorsunuz.

Vemcaine sprey kullananlar arkadaşlar lütfen cevaplar mısınız spreyle yendikten sonra kaç ilişki sonrası sprey kullanmayı bıraktınız ve o spreyin eşinizinkine bir zararı oldu mu ben şuan 4. Boydayım çok rahat bir şekilde spreysiz onu yapabiliyorum sadece hindistancevizi yağı kullanarak fakat eşli denemeyi yapamıyorum çünkü eşimin ki 4. Boydan biraz daha kalın acaba spreyle denesem mi bilemedim 😩

Vemcaine sprey kullananlar arkadaşlar lütfen cevaplar mısınız spreyle yendikten sonra kaç ilişki sonrası sprey kullanmayı bıraktınız ve o spreyin eşinizinkine bir zararı oldu mu ben şuan 4. Boydayım çok rahat bir şekilde spreysiz onu yapabiliyorum sadece hindistancevizi yağı kullanarak fakat eşli denemeyi yapamıyorum çünkü eşimin ki 4. Boydan biraz daha kalın acaba spreyle denesem mi bilemedim 😩
Snowlake Snowlake bu arkadaşada ♡

Merhabalar sakın olumsuz düşünmeyin. Spreysiz başardınız.4.Dilatör spreysiz başardın.Pns daha yumuşak yok gibi olacak .Anlamayacaksın.Kayganlaştırıcı jelini biraz fazla sür.

Benim de regl im 2 gün sonra bitiyor. 4 ü çalışmaya devam edeceğim. Eşli de deneyeceğiz İnş olur.
Bu arada enfeksiyon neden oluyor?
Dilatör ü kullandıktan sonra sabunlayıp yıkıyorum başka yapmam gerekn bişey var mı
Ben jel ve sıcak suyla yıkayıp peçeteyle kuruluyorum.4 dilatörüde dik şekilde sabit bir yerde bekletiyorum.

İlk zamanlar prezervatif kullanmıştım.Mantar enfeksiyon kapıp dilatörlere ara vermemek için.
4.Dilatöre geçince bıraktım.Bir sorun olmadı

İlişki esnasında nefes ve kegel egzersizlerini mutlaka uygulayın eşli denemeden önce 4.aparata çok iyi çalışın ileri geri tak çıkart etrafında daire çiz ve içinde mutlaka 20dk beklet esneme yapacak daha kolay olacak o sırada eşiniz hazırlansın tam anlamıyls gazır olunca aparatı çıkarıp eşli deneyin olacak ben spreysiz asla yapamam sanırdım ama olduu illa spreye kendini bağlama

Canım ben spreyle yendim ama 2 kere deneyebildik sonra regl oldum henüz bırakmadım spreyi ve eşime bir zararı da olmadı

Vemcaine sprey kullanan arkadaşlar nasıl kullandıklarını da tarif edebilir mi🙏🏻 Kaç kez sıktınız, ne kadar sürede uyuştu, ne kadar süre uyuşuk kaldı
Ben aparatlara başlamadan 5 dakika önce vajinanın içine 3 fıs sıkıyordum ve yarım saat çalışıp bıraktığımda halâ uyuşuk oluyordu

Vemcaine sprey kullanan arkadaşlar nasıl kullandıklarını da tarif edebilir mi🙏🏻 Kaç kez sıktınız, ne kadar sürede uyuştu, ne kadar süre uyuşuk kaldı
Ben vajına gırısıne 3 4 fıs sıkıyordum 5 dk sonra uyusuyor zaten, eşiniz etkilenmemesı için bıraz daha bekleyip ılıskı deneyebilirsiniz. Etkısı gecmıyor uzun sure zaten.
15 20 dk sonra eslı denerseniz bı zararı olmuyor aslında eşe ama etkilenen de var dıye duydum belkı psikolojik olarak olabılır. Eslı 4.aparattan daha kolay o sertlıgı eşte hissetmeyeceksınız. Spreyle de deneyebilirsiniz ılk ılıskı olduktan sonra bırakabilirsiniz farketmıyor bırakması zor degıl

Teşekkür ederim 🤗🌼
Ben vajına gırısıne 3 4 fıs sıkıyordum 5 dk sonra uyusuyor zaten, eşiniz etkilenmemesı için bıraz daha bekleyip ılıskı deneyebilirsiniz. Etkısı gecmıyor uzun sure zaten.

15 20 dk sonra eslı denerseniz bı zararı olmuyor aslında eşe ama etkilenen de var dıye duydum belkı psikolojik olarak olabılır. Eslı 4.aparattan daha kolay o sertlıgı eşte hissetmeyeceksınız. Spreyle de deneyebilirsiniz ılk ılıskı olduktan sonra bırakabilirsiniz farketmıyor bırakması zor degıl

Burda vajinusmusu yenmek için taktikler vern herkese çok teşekkür ederim Bn 4 yıldır bu hastalıkla uğraşırken on gün önce sizlerden cesaret alıp başladım ve üç günde tamamen yendim Allah razı olsun hepinizden 🙏❤️
Tebrik ederim canım çok sevindim darısı burda yenmeye çalışanların başına inşallah 🤲🏻

İlişki esnasında nefes ve kegel egzersizlerini mutlaka uygulayın eşli denemeden önce 4.aparata çok iyi çalışın ileri geri tak çıkart etrafında daire çiz ve içinde mutlaka 20dk beklet esneme yapacak daha kolay olacak o sırada eşiniz hazırlansın tam anlamıyls gazır olunca aparatı çıkarıp eşli deneyin olacak ben spreysiz asla yapamam sanırdım ama olduu illa spreye kendini bağlama
Merhaba daha önce yazmıştım , vajina deliğinden penis geçti ama devamında dilatör gibi rahat ilerlemiyor nasıl bir şey önerirsiniz 4.dilatörü çok rahat ileri geri yapabiliyorum ama peniste öyle olmadı.

Back