- 16 Ağustos 2016
- 114
- 111
- 103
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #251.661
Ben en kücüğünü eşime denettim oldu. Parmaktan daha iyi sanirimMerhaba kızlar yazdıklarınız çok faydalı oldu benim için tek parmak egzersizine kadar geldim iki günde ve regl oldum benim için de çok çok çok zordu bianda sizlerden cesaret buldum ve denedim 1,5 senelik evliyim ve hiç yapmaya cesaret bile edemiyordum dilatör olmadan eşli denemeye gecemez miyim
Merhaba kızlar yazdıklarınız çok faydalı oldu benim için tek parmak egzersizine kadar geldim iki günde ve regl oldum benim için de çok çok çok zordu bianda sizlerden cesaret buldum ve denedim 1,5 senelik evliyim ve hiç yapmaya cesaret bile edemiyordum dilatör olmadan eşli denemeye gecemez miyim
Vemcaine sprey kullanan arkadaşlar nasıl kullandıklarını da tarif edebilir miKaç kez sıktınız, ne kadar sürede uyuştu, ne kadar süre uyuşuk kaldı
Vemcaine sprey kullananlar arkadaşlar lütfen cevaplar mısınız spreyle yendikten sonra kaç ilişki sonrası sprey kullanmayı bıraktınız ve o spreyin eşinizinkine bir zararı oldu mu ben şuan 4. Boydayım çok rahat bir şekilde spreysiz onu yapabiliyorum sadece hindistancevizi yağı kullanarak fakat eşli denemeyi yapamıyorum çünkü eşimin ki 4. Boydan biraz daha kalın acaba spreyle denesem mi bilemedim
Merhabalar sakın olumsuz düşünmeyin. Spreysiz başardınız.4.Dilatör spreysiz başardın.Pns daha yumuşak yok gibi olacak .Anlamayacaksın.Kayganlaştırıcı jelini biraz fazla sür.Vemcaine sprey kullananlar arkadaşlar lütfen cevaplar mısınız spreyle yendikten sonra kaç ilişki sonrası sprey kullanmayı bıraktınız ve o spreyin eşinizinkine bir zararı oldu mu ben şuan 4. Boydayım çok rahat bir şekilde spreysiz onu yapabiliyorum sadece hindistancevizi yağı kullanarak fakat eşli denemeyi yapamıyorum çünkü eşimin ki 4. Boydan biraz daha kalın acaba spreyle denesem mi bilemedim
Snowlake bu arkadaşada ♡
Tamam tatlım teşekkürlerŞuan dışarıdayım eve geçince yazacağım hepsine
Ben jel ve sıcak suyla yıkayıp peçeteyle kuruluyorum.4 dilatörüde dik şekilde sabit bir yerde bekletiyorum.Benim de regl im 2 gün sonra bitiyor. 4 ü çalışmaya devam edeceğim. Eşli de deneyeceğiz İnş olur.
Bu arada enfeksiyon neden oluyor?
Dilatör ü kullandıktan sonra sabunlayıp yıkıyorum başka yapmam gerekn bişey var mı
İlişki esnasında nefes ve kegel egzersizlerini mutlaka uygulayın eşli denemeden önce 4.aparata çok iyi çalışın ileri geri tak çıkart etrafında daire çiz ve içinde mutlaka 20dk beklet esneme yapacak daha kolay olacak o sırada eşiniz hazırlansın tam anlamıyls gazır olunca aparatı çıkarıp eşli deneyin olacak ben spreysiz asla yapamam sanırdım ama olduu illa spreye kendini bağlamaVemcaine sprey kullananlar arkadaşlar lütfen cevaplar mısınız spreyle yendikten sonra kaç ilişki sonrası sprey kullanmayı bıraktınız ve o spreyin eşinizinkine bir zararı oldu mu ben şuan 4. Boydayım çok rahat bir şekilde spreysiz onu yapabiliyorum sadece hindistancevizi yağı kullanarak fakat eşli denemeyi yapamıyorum çünkü eşimin ki 4. Boydan biraz daha kalın acaba spreyle denesem mi bilemedim
Canım ben spreyle yendim ama 2 kere deneyebildik sonra regl oldum henüz bırakmadım spreyi ve eşime bir zararı da olmadıVemcaine sprey kullananlar arkadaşlar lütfen cevaplar mısınız spreyle yendikten sonra kaç ilişki sonrası sprey kullanmayı bıraktınız ve o spreyin eşinizinkine bir zararı oldu mu ben şuan 4. Boydayım çok rahat bir şekilde spreysiz onu yapabiliyorum sadece hindistancevizi yağı kullanarak fakat eşli denemeyi yapamıyorum çünkü eşimin ki 4. Boydan biraz daha kalın acaba spreyle denesem mi bilemedim
Ben aparatlara başlamadan 5 dakika önce vajinanın içine 3 fıs sıkıyordum ve yarım saat çalışıp bıraktığımda halâ uyuşuk oluyorduVemcaine sprey kullanan arkadaşlar nasıl kullandıklarını da tarif edebilir miKaç kez sıktınız, ne kadar sürede uyuştu, ne kadar süre uyuşuk kaldı
Ben vajına gırısıne 3 4 fıs sıkıyordum 5 dk sonra uyusuyor zaten, eşiniz etkilenmemesı için bıraz daha bekleyip ılıskı deneyebilirsiniz. Etkısı gecmıyor uzun sure zaten.Vemcaine sprey kullanan arkadaşlar nasıl kullandıklarını da tarif edebilir miKaç kez sıktınız, ne kadar sürede uyuştu, ne kadar süre uyuşuk kaldı
15 20 dk sonra eslı denerseniz bı zararı olmuyor aslında eşe ama etkilenen de var dıye duydum belkı psikolojik olarak olabılır. Eslı 4.aparattan daha kolay o sertlıgı eşte hissetmeyeceksınız. Spreyle de deneyebilirsiniz ılk ılıskı olduktan sonra bırakabilirsiniz farketmıyor bırakması zor degılVemcaine sprey kullananlar arkadaşlar lütfen cevaplar mısınız spreyle yendikten sonra kaç ilişki sonrası sprey kullanmayı bıraktınız ve o spreyin eşinizinkine bir zararı oldu mu ben şuan 4. Boydayım çok rahat bir şekilde spreysiz onu yapabiliyorum sadece hindistancevizi yağı kullanarak fakat eşli denemeyi yapamıyorum çünkü eşimin ki 4. Boydan biraz daha kalın acaba spreyle denesem mi bilemedim
Ben vajına gırısıne 3 4 fıs sıkıyordum 5 dk sonra uyusuyor zaten, eşiniz etkilenmemesı için bıraz daha bekleyip ılıskı deneyebilirsiniz. Etkısı gecmıyor uzun sure zaten.
15 20 dk sonra eslı denerseniz bı zararı olmuyor aslında eşe ama etkilenen de var dıye duydum belkı psikolojik olarak olabılır. Eslı 4.aparattan daha kolay o sertlıgı eşte hissetmeyeceksınız. Spreyle de deneyebilirsiniz ılk ılıskı olduktan sonra bırakabilirsiniz farketmıyor bırakması zor degıl
Tebrik ederim canım çok sevindim darısı burda yenmeye çalışanların başına inşallahBurda vajinusmusu yenmek için taktikler vern herkese çok teşekkür ederim Bn 4 yıldır bu hastalıkla uğraşırken on gün önce sizlerden cesaret alıp başladım ve üç günde tamamen yendim Allah razı olsun hepinizden
Çok teşekkür ederim yardım isteyene seve seve ayrıntılı yardımcı OlurumTebrik ederim canım çok sevindim darısı burda yenmeye çalışanların başına inşallah
Merhaba daha önce yazmıştım , vajina deliğinden penis geçti ama devamında dilatör gibi rahat ilerlemiyor nasıl bir şey önerirsiniz 4.dilatörü çok rahat ileri geri yapabiliyorum ama peniste öyle olmadı.İlişki esnasında nefes ve kegel egzersizlerini mutlaka uygulayın eşli denemeden önce 4.aparata çok iyi çalışın ileri geri tak çıkart etrafında daire çiz ve içinde mutlaka 20dk beklet esneme yapacak daha kolay olacak o sırada eşiniz hazırlansın tam anlamıyls gazır olunca aparatı çıkarıp eşli deneyin olacak ben spreysiz asla yapamam sanırdım ama olduu illa spreye kendini bağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?