• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba daha önce yazmıştım , vajina deliğinden penis geçti ama devamında dilatör gibi rahat ilerlemiyor nasıl bir şey önerirsiniz 4.dilatörü çok rahat ileri geri yapabiliyorum ama peniste öyle olmadı.
Yukarda da yazmıştım canımm o an ya istemeden kasılıyorsun ya da eşine izin verdiğini sanıyorsundur müdahele ediyorsun ben hep kasılmıyorum ve egzersizlerimide şimdi uyguluyorum diye kendime telkin verdiim asşında inanın aparat daha zor eşli deneme daha kolay bu gerçek😍

Yukarda da yazmıştım canımm o an ya istemeden kasılıyorsun ya da eşine izin verdiğini sanıyorsundur müdahele ediyorsun ben hep kasılmıyorum ve egzersizlerimide şimdi uyguluyorum diye kendime telkin verdiim asşında inanın aparat daha zor eşli deneme daha kolay bu gerçek😍
öyle tahmin ediyorum ama neden git gel yapamadım henüz bilemedim. inşallah git geller de kolaylaşır.

Burda vajinusmusu yenmek için taktikler vern herkese çok teşekkür ederim Bn 4 yıldır bu hastalıkla uğraşırken on gün önce sizlerden cesaret alıp başladım ve üç günde tamamen yendim Allah razı olsun hepinizden 🙏❤️
Tebrikler ne güzel 😍 gün aşırı deneyin ara vermeden hızlıca alışırsınız

Tebrikler ne güzel 😍 gün aşırı deneyin ara vermeden hızlıca alışırsınız
Çok teşekkür ederim başardıktan sonra ben hiç zorlanmadım ama o kadar senemin çöpe gittiğine çok üzülüyorum 😔dedikleriniz casaret edip yapılırsa ikinci denemeden sonra korku yerini keyfe bırakıyo zevk alınmıyo die yazanlar olmuş ama inanın ikincide doğru pozisyonda olunursa oluyo 😀

Çok teşekkür ederim başardıktan sonra ben hiç zorlanmadım ama o kadar senemin çöpe gittiğine çok üzülüyorum 😔dedikleriniz casaret edip yapılırsa ikinci denemeden sonra korku yerini keyfe bırakıyo zevk alınmıyo die yazanlar olmuş ama inanın ikincide doğru pozisyonda olunursa oluyo 😀
Sen hemen aparatları bıraktın mı

Sen hemen aparatları bıraktın mı
Ben ilk gün hepsini spreyle denedim ikinci gün tekrar denedim ama sprey sıkmadım sadece kayganlaştırıcı kullandım üçüncüde spreyi bırakıp son aparatla çalıştıktan sonra eşkiye geçtim ilk denemede biraz kastım ama ikinci eşli denemede yine spreysiz başardım önemli olan bnce eşlide doğru pozisyon

Ben ilk gün hepsini spreyle denedim ikinci gün tekrar denedim ama sprey sıkmadım sadece kayganlaştırıcı kullandım üçüncüde spreyi bırakıp son aparatla çalıştıktan sonra eşkiye geçtim ilk denemede biraz kastım ama ikinci eşli denemede yine spreysiz başardım önemli olan bnce eşlide doğru pozisyon
Ben misyoner pozisyonda rahat hissediyorum kendimi iki kere eşli denedik sonra regl oldum zaten şimdi bitmesini bekliyorum

Pozisyon çok önemli Pozisyon bulduktan sonra nefes kegel hiç gerek kalmıyor.

Allah yardım etsin bunu yaşayanlara ne olduğunu çok iyi bilirim ben çok doktora gittim en doğrusu bilgisi olmayan arkadaşlar birkaç seans alsın manevi olarak destek oluyor ilk seans yok boşa para dedim ama en doğru yöntemmiş daha sonra eşimin desteği ile yendim ben bırakın denemeyi izleyerek öğrenmeye bile cesareti olmayan biriydim arkadaşlar en doğrusu şunu yapmak durumdan hoşnut olmaya çalışın benim gibi muayene olmak İçin giden olamayan korkudan ağlayan bir kadın İçin aşıladıysa sizlere de güveniyorum aşarsınız sevgi ile kalın

Back