- 5 Temmuz 2019
- 953
- 1.243
- 63
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #250.021
İnşallah canımDöndüğünde devam et bu sefer yam anlamıyla bitecek
Hayır hiç korkma canım acısız bir muayne muhtemelen enfeksiyon vardır ona uygun tedavi verir geçmiş olsunnMerhaba kızlar ben ilişkiden sonraa aşırıı bi yanma hissediyorum galiba enfeksiyon var doktora gidicem acıtıyolarmı kontrolde
Tamam teşekkür ederimHayır hiç korkma canım acısız bir muayne muhtemelen enfeksiyon vardır ona uygun tedavi verir geçmiş olsunn
Canım bana doktor su bazlı kayganlaştırıcıların sorun olmayacağını söyledi. Fakat ben market markalarına pek güvenemedim. Araştırdım baya eczaneden gleitgelen marka su bazlı kayganlaştırıcı aldım. Onu kullandım hep hala da kullanıyorum.Kızlar merhaba ben vajinismusu 3 ay önce yendim şu an oluyor hiç bir sorum yok ama size bir şey sormak istiyorum çocuk düşünüyoruz hatta çalışmalara başladık bile ama ben okey su bazlı kayganlaştırıcı jel kullanıyorum sorun olur mu ?
Canım uyuşturucu krem ya da spreyler bu hastalığın ilacı değil. Bu hastalığın tek ilacı egzersiz yapmak ve oranın esnek bir delik olduğunu oraya birşeylerin girebileceğini beyne yerleştirmek. O yanma zaten iç kısımda bi boğum var orası geçilirken yaşanıyor. Krem ya da spreyin oraya bir faydası olmuyor.Kizlar merhaba
Emla krem sürüp yapacağima inanarak ilişki denedim ama krem sürmeme rağmen daha girmeden bir sızı hissetdim ve çok kötü oldum yapamadim üstünden bi hayli zaman keçti yine denemek istiyorum ama o yanma hissi bana parçalanacak yırtıkacak gibi endişe veriyor. O sızı saniyelik, geçiyor yazmıştınız ama o an heyecan yapib yine başaramam diye korkuyorum. Birde esas sorum krem ve ya sprey kullanirken hissiyat tam gitmiyormu? Belki ben doğru sürmedim diyorum aşağı taraftan bir aci hissetdim oraya sürmedimmi neyardim edin
Mesela öksürünce vajinamın içi hafif ağrıyor. Çok büyük bir ağrı değil ama normalde böyle değildiArkadaşlar ben dün gece itibarıyla bu illeti yendim ve ilk iliskimizi yaşadık. Ben aylardır o girişten sonra kas dediğimiz yerde takılı kaldım canım o kadar acıyordu ki ilerleyemiyorduk bırakıyordum. Dün de aynı şekilde acıdı ama bu sefer pes etmeyeceğim dedim. Eşim de macun almıştı iki saat öncesinde onun da etkisiyle onun durumu da uzun sürdü bu da işimizi kolaylaştırdı. Çünkü ben uğraştıkça zaman geçiyordu penis de sertliğini kaybediyordu ama dün bu sorunu yaşamadık. O takılan yerde durdum üste değil de aşağı doğru (yani kalçaya doğru) ittirdim elimde sonra tamamı girdi ve oh dedik ikimiz de. Hepsi girince acımıyor o takıldığımız yer bin kat daha acıyor. Macunun etkisiyle mi bilmem ama çok uzun sürdü iliski bu esnada ben yoruldum. Çünkü içime özellikle tamamen bastırdığında tuhaf-şimdilik hoşuma gitmeyen bir his oluşuyordu. Ve Bugün de vajinamda birazcık acı hissediyorum. Bu normal mi?
Tebrik ederim artık devamı gelecektirArkadaşlar ben dün gece itibarıyla bu illeti yendim ve ilk iliskimizi yaşadık. Ben aylardır o girişten sonra kas dediğimiz yerde takılı kaldım canım o kadar acıyordu ki ilerleyemiyorduk bırakıyordum. Dün de aynı şekilde acıdı ama bu sefer pes etmeyeceğim dedim. Eşim de macun almıştı iki saat öncesinde onun da etkisiyle onun durumu da uzun sürdü bu da işimizi kolaylaştırdı. Çünkü ben uğraştıkça zaman geçiyordu penis de sertliğini kaybediyordu ama dün bu sorunu yaşamadık. O takılan yerde durdum üste değil de aşağı doğru (yani kalçaya doğru) ittirdim elimde sonra tamamı girdi ve oh dedik ikimiz de. Hepsi girince acımıyor o takıldığımız yer bin kat daha acıyor. Macunun etkisiyle mi bilmem ama çok uzun sürdü iliski bu esnada ben yoruldum. Çünkü içime özellikle tamamen bastırdığında tuhaf-şimdilik hoşuma gitmeyen bir his oluşuyordu. Ve Bugün de vajinamda birazcık acı hissediyorum. Bu normal mi?
Canim kasilma devam ettigi icin agri olabilir ne kadar gevsersen ve kayganlik olursa sorun ortadan kaybolacaktirArkadaşlar ben dün gece itibarıyla bu illeti yendim ve ilk iliskimizi yaşadık. Ben aylardır o girişten sonra kas dediğimiz yerde takılı kaldım canım o kadar acıyordu ki ilerleyemiyorduk bırakıyordum. Dün de aynı şekilde acıdı ama bu sefer pes etmeyeceğim dedim. Eşim de macun almıştı iki saat öncesinde onun da etkisiyle onun durumu da uzun sürdü bu da işimizi kolaylaştırdı. Çünkü ben uğraştıkça zaman geçiyordu penis de sertliğini kaybediyordu ama dün bu sorunu yaşamadık. O takılan yerde durdum üste değil de aşağı doğru (yani kalçaya doğru) ittirdim elimde sonra tamamı girdi ve oh dedik ikimiz de. Hepsi girince acımıyor o takıldığımız yer bin kat daha acıyor. Macunun etkisiyle mi bilmem ama çok uzun sürdü iliski bu esnada ben yoruldum. Çünkü içime özellikle tamamen bastırdığında tuhaf-şimdilik hoşuma gitmeyen bir his oluşuyordu. Ve Bugün de vajinamda birazcık acı hissediyorum. Bu normal mi?
Sanmiyorum bence bi doktora gorun canimYalniz bir sorum var. kizlik zari yirtildi ve kan geldi ama kanamam hala devam ediyor 7 gundur. Sizce bu normal midir?
Ya soyle de bi durum var adetimle ayni tarihe geldi acaba adetim mi yoksa zardan dolayi mi ondan emin olamiyorum doktora gorunmekte fayda var degil mjSanmiyorum bence bi doktora gorun canim
Adettir canim o zamanYa soyle de bi durum var adetimle ayni tarihe geldi acaba adetim mi yoksa zardan dolayi mi ondan emin olamiyorum doktora gorunmekte fayda var degil mj
Tebrik ederimArkadaslaaarrrrr ben de yendimmmmmhem de dilator seti siparis vermistim onu denemeye gerek bile kalmadan yendim 1 hafta once cok mutluyummmm burdaki arkadaslardan allah razi olsun gercekten cooook yardimlari dokundu darisi diger herkesin basina insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?