- 9 Temmuz 2021
- 75
- 27
- 38
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #249.861
Anestol krem neEvet canım aparat, anestol krem, sprey ve kayganlaştırıcı ile.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anestol krem neEvet canım aparat, anestol krem, sprey ve kayganlaştırıcı ile.
Emla krem gibi o da. Ama en az uyusturan anestoldur. Direk sprey öneririm ben. Ikısını bır kullanmıstım ama gerek yok dırek sprey alınabilir.Anestol krem ne
Tabi sadece anestol ile yenen de var kısıden kısıye degısıyor kimine ıyı gelıyorEmla krem gibi o da. Ama en az uyusturan anestoldur. Direk sprey öneririm ben. Ikısını bır kullanmıstım ama gerek yok dırek sprey alınabilir.
Sprey veya krem ıle deneyin ıstersenız ama aparat yapmak sureci hızlandırıyor. Bosuna beklemısım diyeceksinizBu hastalığı aparat kullanmadan anlatamaz mıyız ya?? Çok zor durumdayım![]()
Çok teşekkür ederimSprey veya krem ıle deneyin ıstersenız ama aparat yapmak sureci hızlandırıyor. Bosuna beklemısım diyeceksiniz
Bebe yagı kolay kolay kurumuyor aslında bana en ıyı gelen oydu ama bebe yagı coguna mantar yapıyormus. Ultrason jeli kullanabilirsinizKızlar kayganlaştırıcı olarak öneriniz nedir bebe yağı ve durex masaj jeli çabuk kuruyor ve can yakıyor ne kullanabilirim
Tabikiii uyusturmaya gerek yok ıllakı. Ben de spreyı 4.aparatta kullandım mesela. 1 2 3 te hıc bıseye gerek bıle yok. Ama cok korkuyorum cesaretim yok diyen ıcın krem sprey onerırım tek seferde kullanıp yenip aşanlar da var sonradan bırakıyorlarKrem ve spreysiz bile çözebilirsiniz aslında her şey kafada bitiyor, tabi ki kolaylaştırma adına kullanabilirsin ona güveniniz artarsa daha cesur hissedersiniz, ama çok bağlı kalmayın onlara, ben aparatlarla çalışırken uyuşturucu hiçbişi kullanmadım sadece 4. aparatta durex su bazlı kayganlaştırıcı kullandım, ben yeneli 1 hafta falan oluyo şu ana kadar bi 5-6 kere yapmışımdır gerçek cinsel ilişki sırasında da kayganlaştırıcı falan da kullanmadım kendi ıslaklığınız yeterse eğer kayganlaştırıcıdan da daha iyi, yani aslında hiçbişi kullanmadan tamamen doğal yollarla bile oluyor, önemli olan cesaret güven korkmamak
Evet ben de aynı şekilde, korkanlar için cesaret vermesi için başlarda kullanılabilir ama sonrasında gerçekten hiç gerek yokTabikiii uyusturmaya gerek yok ıllakı. Ben de spreyı 4.aparatta kullandım mesela. 1 2 3 te hıc bıseye gerek bıle yok. Ama cok korkuyorum cesaretim yok diyen ıcın krem sprey onerırım tek seferde kullanıp yenip aşanlar da var sonradan bırakıyorlar
Aynen öyleEvet ben de aynı şekilde, korkanlar için cesaret vermesi için başlarda kullanılabilir ama sonrasında gerçekten hiç gerek yok
Teşekkür ederimYok hıc zararı olmaz tabiki parmak yapabiliyorsanız parmagınıza surun bıraz uyusturun
Rica ederim. İstediğiniz zaman yazabilirsiniz arkadaşlar yardımcı oluruzTeşekkür ederim![]()
Hayır canım yaşamassın kasma kendini başta nasıl yaptııysan gene aynısını olacak.Merhaba kızlar ben burda yenmiştim ama sonra eşimle covid e yakalandı ikimiz ayrı odalardaydık bende sorun yaşamıyım diye gün aşırı 4 aparata çalışdım ve regl oldum bi 5 6 gundur hiç bişey yapmadım bittiğinde yine eşli denemede sorun yaşarmıyım?
Tamam teşekkür ederim inşallahHayır canım yaşamassın kasma kendini başta nasıl yaptııysan gene aynısını olacak.![]()
Merhaba, 2 yıllık evliyim ve korkudan ilişkiye giremiyorum. Vajinismus tedavi fiyatları da şok yüksek lütfen yardımcı olunZehraya katılıyorum burda sorduğumuza cevap alamadığımız oluyor veya sormak istediklerimizi açık açık yazamıyoruz kimse aktifte değil ben eşliye geçtim ama eşlide de sorun yaşayabiliyorum 1 senenin sonunda o grup sayesinde 1 ayda bu aşamaya geçebildim grubumuza geri dönelim lütfen![]()
Merhaba, 2 yıllık evliyim ilişkiye giremiyorum. Korkularım var ama tedavi olamadım çünkü vajinismus tedavi fiyatları çok pahalıAparat yok diyorsanız parmak egzersizi yapılıyor ikisini de yapan biri olarak parmak daha zorBende çok tepkiliydim aparata bir günde hepsini yaptım.ve vaji derecem en üstün bir altıydı.
Canim ne asamadasın daha once doktora gorundun mu fiziksel bi problem var miMerhaba, 2 yıllık evliyim ilişkiye giremiyorum. Korkularım var ama tedavi olamadım çünkü vajinismus tedavi fiyatları çok pahalı