Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya bana yol gösterin lütfen egzersizde üç parmak yapıyorum ama p...s yapamıyorum ya

canım bende aynı sorunu yaşadım. nerdeyse üç parmağımı bile sokmaya çalıştım ama p.. gelince kasılıp kalıyordum. bizde p...in çok büyük bişey olduğu oraya giremeyeceği korkusu var. ben atlattım çok şükür.o yüzden yardımcı olmak isterim.çünkü bur derdi çeken bilir sadece. neyse p... denememi anlatayım biz denerken ben alttaydım ve kendimi olabildiğince rahatlatmaya ve gevşetmeye çalıştım. derin nefes aldım.sonra p... i elimle tuttum oraya yerleştirdim çok yavaş milim milim sokmaya çalıştım.kasıldığımı hissettiğimde çekmedim.sadece 1 milim geri çekip rahatlayınca tekrar devam ettim. yani ağrıyor diye geri çekmek doğru değil çünkü biz kendimizi kastığımız için orası ağrıyor o yüzden kasıldığınızı anladığınızda benim yaptığımı yapabilirsiniz sakın tamamen çıkarmayın. sonra bir baktıkki herşey olmuş bitmiş.tabiki çok kolay değildi.ama zorda değildi.haa en önemlisi ben p.. denemesinde kafamı başka yerlere vermeye çalıştım..inşallah yardımcı olabilmişimdir. şimdi 1 ayı geçti yeneli çok mutluyum. inşallah herkes mutluluğu yaşasın.sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.

senağlama
CANIM ADINA CK SEVIMDIM UMARIM BIZDE BASARIRIZ YARDIMINA IHTIYACIM VAR BU CUBUKLA ICERI SIKILAN KREMI ADINI YAZARMISN LUTFEN PENIS ASAMASOINDAYIM AMA KURULUK OLDUGU ICIN CK ZORLANIYORUM TAM ANLAMIYLA OLMUYO O KREMIN ADINI YAZARMIISIN LUTFEN senağlama

Canım kremin adını özel mesajla bi kaç kişi daha istedi yardımım dokunacaksa ne mutlu bana dur ayrıntılı anlatayım.
Kremin Adı :ESTRIOL VAJINAL KREM
içinde sıkma çubugu var ve reçetesinde kremi nasıl yerleştirip sıkacağın ayrıntısı ile yazıyo.Doktor bana dedi ki " bu çubuğun içine krem alıp vajinanııın içine sokabildiğin kadar sok sonrada içeri kremi boşalt dedi, sonra aynı çubuğa nohut kadar emla sıkıp sonra onu da vajina içine sokabildiğin kadar derine sokup emlayı da sıkacaksın,ilişki kolaylaşır " dedi.Canım estriol krem uyuşturucu falan deil..emla uyuşturucu onu da doktora tam ben soracaktım o kendi söyledi emla kullan die ..sonra vajina genişledikçe emlayı kendiliğinden bırakırsın dedi.Estriol kremi de her ilişkiden önce aynı şekilde kullanmaya devam et dedi o kremin bi zararı yok mantarı da ebgeller, kaşıntıyı önler dedi.Walla ben dün çok rahattım inşallah hepsi öyle olur.Kremi ssk,bağkur,emekli sandığı karşılıo çok cüzi bişeymiş bu krem sayesinde vaji içi çok kaygan oluo..p...si alırkende kayganlaştırıcı yada zeytinyağı falan sürün p...se ve vajinaya.sonraaaaa cuuup içerde kaydirigubbakcemile2 kolay gelsin arkadaşlar

arkadaşlar sizlerden bişe öğrenmek istiyorum...eşim gleitgelen kayganlaştırıcı almak için eczaneye gitti ama üretimden kaldırıldığını söylemişler...biçok yerdede bulamamış...siz nerden buluyosunuzzz???? dr mu veriyo acaba size???

İlla gleitgelen olmasi şart değil. Eşine söyle su bazlı kayganlaştırıcı alsin. Su bazlı olmasi önemli. Ayrica ilaçları doğru durumda kullanmak işe yarar. Vajinada kuruluk varsa sıkıntıları gidermek için kullanılır. İlk denemelerde gerginlikten ıslaklık biraz zor olacağı için kullanabilirsin. Bence çok da işe yarıyo. Hiçbi egersiz yapmadan çaba sarfetmeden kayganlaştırıcıyla işe yaramaz tabi ki.

bi kısmı giriyor. muayene olmadım ama kızlık zarımın da yırtıldığını sanıyorum. ama bi yerden sonra korkunç bi baskı hissedip geri itiyorum. yarıdan öteye henüz geçemedik yanii :KK43:(

canım bende de aynı sorun var. aynı şekilde kokunç bir baskı hissediyorum.akannehir

Canım kremin adını özel mesajla bi kaç kişi daha istedi yardımım dokunacaksa ne mutlu bana dur ayrıntılı anlatayım.
Kremin Adı :ESTRIOL VAJINAL KREM
içinde sıkma çubugu var ve reçetesinde kremi nasıl yerleştirip sıkacağın ayrıntısı ile yazıyo.Doktor bana dedi ki " bu çubuğun içine krem alıp vajinanııın içine sokabildiğin kadar sok sonrada içeri kremi boşalt dedi, sonra aynı çubuğa nohut kadar emla sıkıp sonra onu da vajina içine sokabildiğin kadar derine sokup emlayı da sıkacaksın,ilişki kolaylaşır " dedi.Canım estriol krem uyuşturucu falan deil..emla uyuşturucu onu da doktora tam ben soracaktım o kendi söyledi emla kullan die ..sonra vajina genişledikçe emlayı kendiliğinden bırakırsın dedi.Estriol kremi de her ilişkiden önce aynı şekilde kullanmaya devam et dedi o kremin bi zararı yok mantarı da ebgeller, kaşıntıyı önler dedi.Walla ben dün çok rahattım inşallah hepsi öyle olur.Kremi ssk,bağkur,emekli sandığı karşılıo çok cüzi bişeymiş bu krem sayesinde vaji içi çok kaygan oluo..p...si alırkende kayganlaştırıcı yada zeytinyağı falan sürün p...se ve vajinaya.sonraaaaa cuuup içerde kaydirigubbakcemile2 kolay gelsin arkadaşlar
ck sagol canım ıannaılmaz yardımın dokundu ALLAH razı olsun umarım tamammen basarabılırız....elma krem ılk yaparken denedım bır uddet yanma yaptı ama sonra ck uysturdu ılk yapısımda ola basardım ama sımdıde hepsı olmuyor ne yazıkkı ıhsaalh hepsıde olur:Saruboceq:

kizlar önce çook sicak bi banyo yapin iyice gevşeyin, sonra emla kremi sürün. mümkünse üstte olun. değilseniz de kontrol mümkün olduğunca sizde olsun. o takildiğiniz yerde heycan yapmayın. nefes aliiin deriin verirken itin. üç önemli nokta var 1.si yavaşça aldiğiniz nefesi verirken yapcaksiniz, 2. si ıkınıcaksınız, üçüncüsü de penisi dik değil popo yönüne doğru eğimli alcaksiniz. söylediklerimi bi deneyin çok yol katedersiniz. ben böle tamamina erdirmiştim kaydirigubbakcemile3

bi kısmı giriyor. muayene olmadım ama kızlık zarımın da yırtıldığını sanıyorum. ama bi yerden sonra korkunç bi baskı hissedip geri itiyorum. yarıdan öteye henüz geçemedik yanii :KK43:(

canim geri ittiğine göre kontrol sende değil , sen üstteyken denesene bi. eğer itemiyosan söyle o itsin biraz. sonra sen ele alirsin kontrolü. eğer bi kismi girdiyse kizlik durmuyodur. zor kismi aşmişsin işte gerisi kolay. bol jelle dene. emla kullan. yariya kadar geldiysen az kalmiş bi süre öyle oluyo sonra düzeliyo merak etme, içini ferah tut. Yakin zamanda düzelicek Allahin izniyle opuyorumnanaktan

canim geri ittiğine göre kontrol sende değil , sen üstteyken denesene bi. eğer itemiyosan söyle o itsin biraz. sonra sen ele alirsin kontrolü. eğer bi kismi girdiyse kizlik durmuyodur. zor kismi aşmişsin işte gerisi kolay. bol jelle dene. emla kullan. yariya kadar geldiysen az kalmiş bi süre öyle oluyo sonra düzeliyo merak etme, içini ferah tut. Yakin zamanda düzelicek Allahin izniyle opuyorumnanaktan
GALIBA ILK deneyımlerde bu sekılde oluyor herkezde benımd eaynı ya yarıya kadar gayet rahat daha sonra sankı kapalı acıyo ck ama ben pe... deneyımı olmayan gunlerdede egzersızlere devam edıyorum yararı olur dıye duusnuyorum en azından bıraz rahatlama olur yanı umarım oyledır yksa yapmasammı cunku egzersızlerden sonra rahatsızlanıyorum vajınada agrı gıbı bır seye oluyor ama sonra gecıyor :çok üzgünüm:

p....sin yarısını alabilmekten bahsediyosunuz arkadaşlar nekadar güzel yaaaa yarısı alınmış olmuş bitmiş işte devamıda gelir,bende görsem o günleri aaaah ah:çok üzgünüm:tek parmakta bayağı rahatım iki parmağa geçmek istiyorum,korkuyorum inşallah olur arkadaşlar yaa.bazen öyle bi hırslanıyorumki...bazende içime bi korku bastırıyor hemen o duyguyu uzaklaştırmaya çalışıyorum.buraya giriyorum yazılanları okuyorum sürekli.öyle iyi geliyoki bu sayfalar bana,yalnız olmadığımı bilmek,başarılarınız iyi geliyor arkadaşlar.herşey gönlünüzce olsunopuyorumnanaktan

p....sin yarısını alabilmekten bahsediyosunuz arkadaşlar nekadar güzel yaaaa yarısı alınmış olmuş bitmiş işte devamıda gelir,bende görsem o günleri aaaah ah:çok üzgünüm:tek parmakta bayağı rahatım iki parmağa geçmek istiyorum,korkuyorum inşallah olur arkadaşlar yaa.bazen öyle bi hırslanıyorumki...bazende içime bi korku bastırıyor hemen o duyguyu uzaklaştırmaya çalışıyorum.buraya giriyorum yazılanları okuyorum sürekli.öyle iyi geliyoki bu sayfalar bana,yalnız olmadığımı bilmek,başarılarınız iyi geliyor arkadaşlar.herşey gönlünüzce olsunopuyorumnanaktan
bır sey dıyeyımmı 2 parmagın tek parmaktan hıc farkı yk zaten acılıyor ınan bana bır kez dene eger yapamazsan bırakır sonra gene denersın korkma yapabılırısn:Saruboceq:

hanımlar çok mutluyum ya. mucize gibikaydirigubbakcemile2 aynayı aldım elime bakayım dedim neyle uğraşıyoruz biz. iyice inceledim. zar duruyor sanıyordum ama yok bakıyorum vajnin içini görebiliyorum. öyleyse dedim neden yapamıyım. küçük parmağımı sonuna kadar alabildim. çok mutluyum ya. bu iş bu kadar gerisi kolay:nazar: hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah'ın hepimize bu illeti yenmemizde yardım etsin.

bende bu akşam parmk egzersizlerime devam edicem . Kzlar dua edin nolur
kolay olsun . kendimi çok kasıorum . 1 parmak 2 boğum yapmam lazım bugün :KK43:((

"Vazgeçilmezim" Umarım herşey yolunda gider.Dualarımız seninle ve tüm vajili arkadaşlarla..ınşallah çok kolay bi şekilde sende atlatırsın.Egzersize başlamışsın en azından güzel bi gelişme..Kesinlikle devamıda gelecektir.

X