- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.461
senağlama
CANIM ADINA CK SEVIMDIM UMARIM BIZDE BASARIRIZ YARDIMINA IHTIYACIM VAR BU CUBUKLA ICERI SIKILAN KREMI ADINI YAZARMISN LUTFEN PENIS ASAMASOINDAYIM AMA KURULUK OLDUGU ICIN CK ZORLANIYORUM TAM ANLAMIYLA OLMUYO O KREMIN ADINI YAZARMIISIN LUTFEN senağlama
Canım kremin adını özel mesajla bi kaç kişi daha istedi yardımım dokunacaksa ne mutlu bana dur ayrıntılı anlatayım.
Kremin Adı :ESTRIOL VAJINAL KREM
içinde sıkma çubugu var ve reçetesinde kremi nasıl yerleştirip sıkacağın ayrıntısı ile yazıyo.Doktor bana dedi ki " bu çubuğun içine krem alıp vajinanııın içine sokabildiğin kadar sok sonrada içeri kremi boşalt dedi, sonra aynı çubuğa nohut kadar emla sıkıp sonra onu da vajina içine sokabildiğin kadar derine sokup emlayı da sıkacaksın,ilişki kolaylaşır " dedi.Canım estriol krem uyuşturucu falan deil..emla uyuşturucu onu da doktora tam ben soracaktım o kendi söyledi emla kullan die ..sonra vajina genişledikçe emlayı kendiliğinden bırakırsın dedi.Estriol kremi de her ilişkiden önce aynı şekilde kullanmaya devam et dedi o kremin bi zararı yok mantarı da ebgeller, kaşıntıyı önler dedi.Walla ben dün çok rahattım inşallah hepsi öyle olur.Kremi ssk,bağkur,emekli sandığı karşılıo çok cüzi bişeymiş bu krem sayesinde vaji içi çok kaygan oluo..p...si alırkende kayganlaştırıcı yada zeytinyağı falan sürün p...se ve vajinaya.sonraaaaa cuuup içerde kaydirigubbakcemile2 kolay gelsin arkadaşlar