- 4 Ekim 2009
- 1.391
- 222
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.441
vajınısmus ne demek hep duyuyorum ama hastalık mı ya off ne cahılım (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın kızlar penıs deneyımını yasadım yanlız tam oalrak olmuyor ya hepsını olmuyor yanı canım yanıoyr ck ılk gırıste rahat oluyor sonra sankı daralıyor ve gırmıyor olurmukı zamnla acılırmı yanı ne yapmam lazım kayganlastırıcı aldım ama onlada hıc rahat olmadı ya of ya :1no2:
Zamanla olur ilk bi kaç denemede 1 hafta 10 gün falan bir kısmı giriyo sonra kendiliğinden rahatlarsın
canım senin adetinde baya uzun sürüyomuş neden fisfisfis
yani bu kadar uzun sürmesi bana pek normal gibi gelmiyo
o yazdın olay bende yok canımda
ama sen dr ye git istersen belki uzun sürmesinden kaynaklı bi sorun vardır
Denizcek saol canım.Kaç kere gittim doktora bu süre normal diyorlar..Belkide uzun süre beklediğim içindir adem sonrası yanması.Ondan sonrakilerde acımam olmuyor çünki...Sanırım altta bi yerlerde hala korkum var :çok üzgünüm:alışacak umarım...
senağlama
CANIM ADINA CK SEVIMDIM UMARIM BIZDE BASARIRIZ YARDIMINA IHTIYACIM VAR BU CUBUKLA ICERI SIKILAN KREMI ADINI YAZARMISN LUTFEN PENIS ASAMASOINDAYIM AMA KURULUK OLDUGU ICIN CK ZORLANIYORUM TAM ANLAMIYLA OLMUYO O KREMIN ADINI YAZARMIISIN LUTFEN senağlama
ya ck tesekur ederım cok rahatlattın benı olmayınca ck uzulmustum olmuyor dıye tesekurler ıhsallh olur:Saruboceq:Zamanla olur ilk bi kaç denemede 1 hafta 10 gün falan bir kısmı giriyo sonra kendiliğinden rahatlarsın
evet kesınlıkle ınsan hepsı olsun dıyor tabı olmayınca ck kotu oluyor daha ılk denememız ıhsaalh olur ya offffsenağlamailk girişte insan hevesleniyo sanırım olacak diye ama sonrası gelmeyince kötü oluyo tabi..
ben eşimden ayrıyım deneme süremiz çok kısıtlı oluyo. her seferinde tamam bidahaki gelişte bitecek diyorum ama yok..
burdakileri okuyunca gene heveslendim bakalım denemeye kadar kendimi biraz hazırlamam gerek
bi de bişey daha soracam
doktora gittiğimizde alttan kontrol yapacak sanırım değil mi fiziksel problem var mı diye
herhangi bi jinekoloğa mı gideceğiz yokse illa cinsellik alanında uzman mı bulmak gerek?
eşim gelmeden doktora gitmeyi düşünüyorum artık hiç gitmedim henüz
arkadaşlar sizlerden bişe öğrenmek istiyorum...eşim gleitgelen kayganlaştırıcı almak için eczaneye gitti ama üretimden kaldırıldığını söylemişler...biçok yerdede bulamamış...siz nerden buluyosunuzzz???? dr mu veriyo acaba size???
canım ne güzel egzersiz aşamalarını geçmişsinben anlamıyorum egzersiz yaptım üç parmak bile yaptım p...s aşamasına geldim sadece onu yapamıyorumüç parmak yaptıktan sonra çok kolay olması lazım maalesef olmadı ya
canım bende aynı dert vardı 5 ay bi araya gelemedim o dedigin ilacı doktor yazmıştı boşuna alma bi işe yaramaz önemli olan rahat olman ben neler denedim bi bilsen zamana bırak derim şimdiki aklım olsaydı keşke onda hiç bişey yok zamana bırakınca olur herşey