Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli? ben iş değiştirdim.artık yarım gün çalışıcam.psikolojim de düzelmeye başladı.sorunlarım yavaş yavaş çözülüyor şükür.sanırım vajiyi de yenmeme az kaldı :) gerçi deneme yapmadım bayadır ama içimdeki hise güvenmek istiyorum...

inancını kaybetme ve egzersizlere ara verme canım. parmak egzersizinde zorlanıyorsan dilatör al bence. ben onunla yendim.

egzersizlere ara vermem için önce bir başlamam gerek. eldiven vs. eksiklerim var,tamamlayıp başlayacağım inşaallah :) gerçi başlamıştım 2 ay önce ama sonra araya bazı şeyler girdi yarım kaldı.

merhaba arkadaşlar.ben de 2,5 aylık evliyim.ben de bu sorunu yaşıyordum.neler yaşadığımı siz de tahmin edersiniz.artık dünya kadar para bayılıp şu doktorlardan birine görünmektan başka çarem kalmamıştı.sonra buradaki paylaşımları okudum ve parmak egzersizlerine başladım.ben de başlarda hayatta yapamam demiştim ama denemeliydim.önce 1,sonra 2 ve sonra da 3 parmağımı almayı başardım.sonra eşim önce 1 ve sonra da 2 parmağını denedi.onu da başardım.sonra en önemli denemeye geçtim ve başardım.bu işlemler sırasında sadece kayganlaştırıcı kullandım.başaranların hikayesini okurken ya nasıl yapmışlar derdim hep.şimdi bunlardan biri oldum.inanın çok zor değil.aşılmayacak birşey değil.kendinize güvenin,sabırlı olun ve denemelerinizi sıklaştırın.herbiriniz inş. siz de başaranlardan olursunuz...

hayır değilim.evde iki test yapmıştım pozitif çıkmıştı.kan testinde çıkmadı.gebelik yok.zaten eşimin sabırsızlığı yüzünden oldu bu test işleri:)daha günüm bile geçmemişti ama bende bi ara inanmıştım oturup kalkarken bile dikkat ediyordum:)neyse hayırlı zamanda olur inşallah.önce vajiyi halledelimde Allah hepimize nasib eder inşallah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebişler...

merhaba arkadaşlar.ben de 2,5 aylık evliyim.ben de bu sorunu yaşıyordum.neler yaşadığımı siz de tahmin edersiniz.artık dünya kadar para bayılıp şu doktorlardan birine görünmektan başka çarem kalmamıştı.sonra buradaki paylaşımları okudum ve parmak egzersizlerine başladım.ben de başlarda hayatta yapamam demiştim ama denemeliydim.önce 1,sonra 2 ve sonra da 3 parmağımı almayı başardım.sonra eşim önce 1 ve sonra da 2 parmağını denedi.onu da başardım.sonra en önemli denemeye geçtim ve başardım.bu işlemler sırasında sadece kayganlaştırıcı kullandım.başaranların hikayesini okurken ya nasıl yapmışlar derdim hep.şimdi bunlardan biri oldum.inanın çok zor değil.aşılmayacak birşey değil.kendinize güvenin,sabırlı olun ve denemelerinizi sıklaştırın.herbiriniz inş. siz de başaranlardan olursunuz...

merhaba turbuk çok kısa sürede nasılda kolay atlatmışsın valla bravoalkisalkisalkis1 2 3 :bbo:nekadar rahat gecmişsin aşamaları,ne güzel başarmışsın.darısı başımayerimseniben

hayır değilim.evde iki test yapmıştım pozitif çıkmıştı.kan testinde çıkmadı.gebelik yok.zaten eşimin sabırsızlığı yüzünden oldu bu test işleri:)daha günüm bile geçmemişti ama bende bi ara inanmıştım oturup kalkarken bile dikkat ediyordum:)neyse hayırlı zamanda olur inşallah.önce vajiyi halledelimde Allah hepimize nasib eder inşallah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebişler...

amiiiiiiiin canım:Saruboceq: aminnnnn

merhaba turbuk çok kısa sürede nasılda kolay atlatmışsın valla bravoalkisalkisalkis1 2 3 :bbo:nekadar rahat gecmişsin aşamaları,ne güzel başarmışsın.darısı başımayerimseniben

canım senin o kısa dediğin zaamn bana ne kadar uzun geldi anlatamam.denemeliyim başka yolu yok dedim.bunu başarmam da buradaki mesajların etkisi çok büyük oldu tabi.herkese çok teşekkürler.darısını hepinizin başına

üfff yaa illa sonuna kadar gidecek yani. çok acıyo ama ağlamaya başlayınca da eşim korkup bırakıyo bana bişe oldu diye. daha kendim bile dokunamazken egzersizleri de yapamıyorum tabi ki. yine psikolojik yani çözüm :KK43:(

canım ben 4 gün önce doktora gitmiştim doktor sorun yok dedi ve bana vajinal bi krem verdi ilişkiyi kolaylaştırır die onun bi sıkma çubuğu var onla vajina içerisine sıkıyosun vajina dışına da biraz sürersen daha etkili oluo. O krem uyuşturucu falan deil tam vajinal krem yani..Ben bi de o sıkma cubuguna birazcık emla sürdüm ve içeriye çubugu yerleştirip sıktım yani bu şekilde vajina içinede uyuşturucu sürmüş oldum hiç süremiodum parmağımla içerlere doğru hep acı çekiyodum..veeeeeeeeeeeeeee çok mutluyum işe yaradı bugün birleşmede daha rahattım ve azcık bi sızı hissi vardı o da sadece düşününce oldu yani düşünmezsen o da yok.hatta türlü pozisyonlar denemeye kalktım opuyorumnanaktan kızlar bugün rahat ilişkiye bi adım daha yaklaştım orası iice genişleyecek inşallah..artık parmak egzersizini yapmayım barii sadece eşim evde yokken yaparım mazallah kapanmasın yerimseniben

canım senin o kısa dediğin zaamn bana ne kadar uzun geldi anlatamam.denemeliyim başka yolu yok dedim.bunu başarmam da buradaki mesajların etkisi çok büyük oldu tabi.herkese çok teşekkürler.darısını hepinizin başına

canım tebrik ederim hayırlı olsun alkisalkisalkis
allah başka dert sıkıntı vermesin bitanem

canım hayırlısı ne zamansa o zaman verir güzel allahım
hayırlsı olsun her şeyin

canım ben 4 gün önce doktora gitmiştim doktor sorun yok dedi ve bana vajinal bi krem verdi ilişkiyi kolaylaştırır die onun bi sıkma çubuğu var onla vajina içerisine sıkıyosun vajina dışına da biraz sürersen daha etkili oluo. O krem uyuşturucu falan deil tam vajinal krem yani..Ben bi de o sıkma cubuguna birazcık emla sürdüm ve içeriye çubugu yerleştirip sıktım yani bu şekilde vajina içinede uyuşturucu sürmüş oldum hiç süremiodum parmağımla içerlere doğru hep acı çekiyodum..veeeeeeeeeeeeeee çok mutluyum işe yaradı bugün birleşmede daha rahattım ve azcık bi sızı hissi vardı o da sadece düşününce oldu yani düşünmezsen o da yok.hatta türlü pozisyonlar denemeye kalktım opuyorumnanaktan kızlar bugün rahat ilişkiye bi adım daha yaklaştım orası iice genişleyecek inşallah..artık parmak egzersizini yapmayım barii sadece eşim evde yokken yaparım mazallah kapanmasın yerimseniben

çok sevindim canım atlatmışşsın kapanmaz orası kafandan at bu düşünceyi biti artık kadın olduk

ece slm canım vibratör tavsıye etmıssın bana 3 parmak yapabılıyorum ama penısı korkuyorum demıstım sen 3 parmaktan sonra hemen penıs denemesini basardınmı ve 3 parmak acısıyla penısın acısı aynımıdır?

canım sen 3 parmak yapabiliosan vibratöre gerek yok çünkü sen kendi kontrolünde gerçekleşen şeylerden korkmuyosun yani kendi parmağını alabiliosun..bence p...s denemesini de kendi parmağınmış gibi düşünerek almaya çalış ve üstte dene yerimseniben

albenim
canım çok sevindim
yakında güzel bi haber daha alıcaz inşallah

inşallah canım benimmmm walla bugün çok mutluyum yaaaaa kaydirigubbakcemile3

çok sevindim canım atlatmışşsın kapanmaz orası kafandan at bu düşünceyi biti artık kadın olduk

Napim canım yaaa alışmışım orayı kapalı düşünmeye hala öyle hissediyorum delikafadulden canım inşallah tamamen atlatacam

evet katılıyorum yaa bi asır gibi geçio bu vaji belası varken başımızda :çok üzgünüm:

canım çok sağol.bu arada mutlaka belirtmeliyim senin ve alevsinin verdiği cesaret dolu sözlerin etkisi çok ama çok büyük.çooooooooooooook teşekkür..
canımmm ne demek
o cesaret işte biliyomusun olayı çözen
her yenen oldunda gözlerim doluyo
seviniyorum nasıl hemde
istiyorumki kimse olmasın böyle kimse çekmesin bu sıkıntıyı yensin bitsin:nazar:

canım sen 3 parmak yapabiliosan vibratöre gerek yok çünkü sen kendi kontrolünde gerçekleşen şeylerden korkmuyosun yani kendi parmağını alabiliosun..bence p...s denemesini de kendi parmağınmış gibi düşünerek almaya çalış ve üstte dene yerimseniben

katılıyorum ve egersizleri de üstteyken yapmaya çaliş 8 oluyosun öyle ama olsun kaydirigubbakcemile3 önce egzersiz yap bi iki gün sonra penis dene. 3 parmaktan snra bende egzersizle farkı yoktu. aynıydı diyebilirim

gunaydın kızlar penıs deneyımını yasadım yanlız tam oalrak olmuyor ya hepsını olmuyor yanı canım yanıoyr ck ılk gırıste rahat oluyor sonra sankı daralıyor ve gırmıyor olurmukı zamnla acılırmı yanı ne yapmam lazım kayganlastırıcı aldım ama onlada hıc rahat olmadı ya of ya :1no2:

senağlama
CANIM ADINA CK SEVIMDIM UMARIM BIZDE BASARIRIZ YARDIMINA IHTIYACIM VAR BU CUBUKLA ICERI SIKILAN KREMI ADINI YAZARMISN LUTFEN PENIS ASAMASOINDAYIM AMA KURULUK OLDUGU ICIN CK ZORLANIYORUM TAM ANLAMIYLA OLMUYO O KREMIN ADINI YAZARMIISIN LUTFEN senağlama

X