- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #21.381
benelifnur tebrik ederim seni!!! kaydirigubbakcemile5
darisi bize insallahhhhhhhhhhh boshayallersmile
darisi bize insallahhhhhhhhhhh boshayallersmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2,5 senedir yenemediğim vajinismusu 30 saniyede yendim sanki.)) 10-15 dakika kadar git gel de yaptık acı olmadı iç sonra da eşim boşaldı zaten deneme bitti.)):kedi:
arkadaşlar mola bitti izinden döndük yeniden kaldığımız yerden devam
ben yapay pen deniyodum sorunum eşime sokturamıyodum geldim dün kendim denedim önce girmedi emlada bitti kaldık anestola nasıl zorlandım anlatamam ama ne yalan söylim izinde çok hırslandım herkes çoluk çocuk ben afedersiniz piç gibi kaldım neyim eksik dedim ya dün işte zorladım yapay pen soktum
bugunde denicem yarında snra eşime sokturacam baktım eşimde rahatlayana kadar böle sonrası malum pen denemesi dua edin ne olur bitsin artık off akıl vermek isteyen varsa ne olur paylaşsın birde şuana yapay pen büyüklüğü 2 parmak kalınlığında azcık kalınlaştırdım mümkün deil olmuyor
arkadaşlar mola bitti izinden döndük yeniden kaldığımız yerden devam
ben yapay pen deniyodum sorunum eşime sokturamıyodum geldim dün kendim denedim önce girmedi emlada bitti kaldık anestola nasıl zorlandım anlatamam ama ne yalan söylim izinde çok hırslandım herkes çoluk çocuk ben afedersiniz piç gibi kaldım neyim eksik dedim ya dün işte zorladım yapay pen soktum
bugunde denicem yarında snra eşime sokturacam baktım eşimde rahatlayana kadar böle sonrası malum pen denemesi dua edin ne olur bitsin artık off akıl vermek isteyen varsa ne olur paylaşsın birde şuana yapay pen büyüklüğü 2 parmak kalınlığında azcık kalınlaştırdım mümkün deil olmuyor
arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar.....:)alkisalkisalkis
buraya kısa bir süre önce üye oldum ama yine de paylaşmak istiyorum sizinle.....
ben dün akşam vajinismusu tarihe gömdüm galiba:)))))))
HELPLESS canım sana çok teşekkür ederim desteğinden dolayı. nasıl yaptığıma gelince arkadaşlar öncesinde hiç egzersiz yapmadan anestol pomad ve durex jelle denedim p.... tamamen alabildim ve git gel de yapabildim acı hissetmedim sadece baskı hissi ve tuvaletim varmış gibi oldu. bu akşam da anestol kullanmadan denicem yine başarırsam kesin yendiğimden emin olucam artık... yine de çok mutluyum:))) inşallah herkes kurtulur benim gibi....
arkadaşlarlar ben ilk defa denemeye başlıcam size sorularım var eğer cevap verirseniz çok memnun olurum ...ilk sorum emla kremi içe değilde etrafına sürsem olurmu ...birde ıkınma olayını anlamadım ıkınıpmı p....si sokcaz ....birde çok ayıp olcak ama nolur kusura bakmayın sanki orası kapalı ...napcam bilemiyorum hazır cesaret ve umut gelmişken denemek istitorum...
arkadaşlarlar ben ilk defa denemeye başlıcam size sorularım var eğer cevap verirseniz çok memnun olurum ...ilk sorum emla kremi içe değilde etrafına sürsem olurmu ...birde ıkınma olayını anlamadım ıkınıpmı p....si sokcaz ....birde çok ayıp olcak ama nolur kusura bakmayın sanki orası kapalı ...napcam bilemiyorum hazır cesaret ve umut gelmişken denemek istitorum...