- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #21.181
mona roza tebrikler mutluluğun daim olsun :hooray::teytey:
amin,hep birlikte inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mona roza tebrikler mutluluğun daim olsun :hooray::teytey:
mona roza burdanda tekrar tebrik edeyim
mutlu umutlu seninde bebegin hayırlı olsun canım
selmatem seni merak ediyorum nerlerdeysen cık ortaya
ececim cok geçmiş olsun
görüşmek üzere şimdilik cıkayım
ayyy sorulmak nekadanda güzelll:) çokçok geçmiş olsun canım hastaymışsın ya allah şifa versin inşallahhhh.ben en son mutlu sona yaklaştımki strestenmidir neden bilmiom bi hafta erken regl oldum 5gündür bişi yapamıyorum bi bi hafta daha bişi yapamayacağım.şansızlığım hiç erkekn olmazdım eşimn p.. yarısını aldgm günün ertesi regl başladı((bitinve müjdeyi veririm inşaaaaallaaahhh...
vajiyi tarihe gömdüm. 2. deneme de tamam çok şükür... Allahın izniyle bir daha çıkamayacak oradan! klava:
verdikleri bilgilerle,cevaplarla bana destek olan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler...
özellikle Zerr,ece111 ve bahar07 :) a.s.
sizleri seviyorum... opuyorumnanaktan
yenip gitmek yok,şimdi sıra diğer arkadaşlarda. kaydirigubbakcemile5
bakalım güzel haberi kim verecek en önce ? :1rolleyes:
tebrik ederim monra_roza a.s. bu haberleri okumak ne güzel. ne kadar sürdü senin egzersizler??
arkadaslar galiba bende de gelisme var, dün gece esim p. yarisini aldigimi iddia ediyor ama ben birsey hissetmedim
arkadaslar galiba bende de gelisme var, dün gece esim p. yarisini aldigimi iddia ediyor ama ben birsey hissetmedim
hissetmiyorsun, öyle diyorsa gerçekten almışsındır morphem. gözün aydın :)
eşin öle diyosa dogrudur canım
tebrik ederim
inş tamamını da bir an önce alırsın............ opuyorumnanaktan
tesekkürler helpness, esim diyorki ;heyecan yapmis o yüzden tam olmamis ama bilmiyorum , ben yine korkmaya devam ediyorum insalllah atlatirim
tesekkürler helpness, esim diyorki ;heyecan yapmis o yüzden tam olmamis ama bilmiyorum , ben yine korkmaya devam ediyorum insalllah atlatirim
benim eşim artık bana hiç yaklaşmıyor.sanırım oda bıktı 2 parmak kalınlığındaki mumu yarısına kadar alabiliyorum ama deneme yapamadık.oooff ömrümü yedin vaji ömrümü...