herkes eşini çook seviyor zaten sevmese niye evlensin yada Vajinusmus olduğu için niye üzülsün değil mi ? bu farklı bir rahatsızlık böyle bir gecede bıraktım olsun gibi bir süreç değil yaşayan bilir. Buraki arkadaşlar zaten evlilikte olumsuz şeyler olmasın diye egzersizlerini yapmaya yada çare arıyorlar. Her eş sizin yazdıklarınız gibi vicdansız değil. Eğer kişiliği oturmuş her çift evliliğin sadece cinsellikten ibaret olmadığını biliyor. Ben evliliğimin 2. ayında vajinusmusu yendim. bu sitedeki kızların sayesinde o kadar olumlu pozitif yakalştılar ki insana moral verdiler. İnsan sizin yazıklarınızı okusa bilinçsiz bir insan için konuşuyorum panik olur kafasında kurrar kurar. Kimi zaman böyle gaz verici yazılar herkeste aynı sonucu vermez. Buraya sıkıntıları olan çook kişi geliyor biz onlara elimizden geldiğince motivasyonu güçlü tutmaya çalşıyoruz. Yoksa bak kocan seni boşar bak şöyle olur dersek o insanın üzerine daha ağır yükleriz. Amacımız bu bir rahatsızlık kabul edip tadvisi için neler yapabiliriz ki %100 tadevisi olan bir rahatsızlık. Bence insanları motive etmek için bişeyler yazarken biraz daha inca yazabilsek olmaz mı ?