Burda yapamıyorm edemiyorum diye kafanızda yaratmaya devam edin alın kocalarınız neler hıssediyor. umarım bir faydası olurda artık azda olsa cesaretiniz olr. tabii eslerinizi kaybetmek istemiyorsanız.
*** Eşiniz vajinismus ise... (Eşlerinizin geneli bunları hisseder)
1- Cinselliği arzularsınız
2- Çocuk sahibi olma hayaliniz giderek yok olur. artık küçük çocuklara bakamazsınız. arkadaşlarınızın çocuklarını sevmek ızdırap verir. Çocuk bezi reklamları dahi keyfinizi kaçırmaya yeter.
3- Evlilik hayatı ızdırap gibi gelir kaçmaya çalısırsınız.
4- aylardır,yıllardır düzelmeyen durumun düzelebileceğine dair hiçbir inancınız kalmamıştır. Bu yüzden de eşinizin çabalarına katkıda bulunamazsınız.
5- Çok sarhoş olduğunuzda kendinize erkekliğinizi ispatlamak için aldatma hayalleri kurarsınız.
6- Evdeki mutsuzluğunuz işinize de yansır. Çok fazla çalıştığınız halde verim alamazsınız.
7- Alkol en iyi dostunuz olmuştur. Hemen hemen her gün kendinizi kaybedinceye kadar içersiniz.
8- Ölmek istersiniz ama sizi sevenleri üzmemek için yapamazsınız.
9-Boşanmayı düşünürsünüz.
10-Olmadık yere sorunlar çıkar eşler birbirlerini karı-kocadan cok arkadas gibi görmeye baslarlar.
Bu sadece bir kısmı aklınızı toplayın artık ya vajınısmus sadece doktorların para tuzagı. yalan yanlıs bılgıler. Biraz eşlerinizi düşünün evlilikde cinsellik yoksa fazla sürmez o evlilik. ya biter yada aldatılırsınız... Kızlar bende yapamıyordum ama bunları dusundum bunları arastırdım ve bır gecede karar verdım yapıcam bu gece dedım ve o gece o kadar rahat oldu ki.... ben kaybetmek istemiyordumm.. Çünkü Çok seviyorum...