- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.543
- 498
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #207.501
Tedavi ücreti 3500-5000 arası bu ücret 1000 lira olsa herkes gider tedavi olur ve burda yenmeyen hiç kimse kalmaz. Allahım hepimizin yardımcısı oşsunTabiki yeniceksin canm bu durum gercekten gecici ve siz bendende güclü durumdasnz ben esimin sayesinde hirs yapip yendim ama siz kendiniz farkedip hirs yapiyorsunuz ne 3 güncü mucizecilere ne de burdaki moralinizi bozan abuk sabuk konusan kimseye ihtiyaciniz yok siz bu cinselligi kendiniz icin basaricaksnz bu suanda bir trend haline geldi özellikle doktorlar tarafndan, malesef cogu doktorunda artık önceliği insan değil para ve bu parayı alan herkes size prenses muamelesi yapar ama gidin devlet hastanesine bu durumunuzu takmazlar bile cogu doktor icin sözüm.bu arada,ben hastalık demiyorum bu süreci ömürboyu yasayan yok öyle bir durumda yok ben suan sorunsuz da yasasam hala zevk almyrm ve buda bir sorun o zman sadece esim
zevk alıyor vs vs bu sorunlar bitmez arkadaslar Allah herkesi beter durumdan korusun elinizde yapabilcegnz imkan varken fiziksel ve psikolojik yeterliliginiz tamken basaramycaginz bir skntı degil