- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.543
- 498
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.461
Yatmaya gittiğindr odanda yap misafir olunca ben öyle yapıyorumİşte önce kaynanamlar geldi hemen sonra annem hiç yapamadım bi daha egzersiz. Belki bi günde hepsini yapardım ilk gün ama kendimi yormiyim fazla diye bıraktım bi günde kaldı işte
İşte misafir olduğu zaman eşli deneme yapıyorum Yapacam inşallah bendeYatmaya gittiğindr odanda yap misafir olunca ben öyle yapıyorum
Ne güzel yazmışsınız... Dediğiniz gibi bu durum çok zorlu bir imtihan. Tebrik ederim sizi. Darısı tüm sıkıntı çekenlerin başına.Herkese merhabalar,
Altı aylık evliyim ve bir ay öncesine kadar vajinismus bizim de problemimizdi..bizim de diyorum çünkü her ne kadar kadınların sorunu gibi gözükse de eşler de en az karıları kadar etkileniyor,üzülüyor,yanlış birşey mi yaptım,kırdım mı,üzdüm mü endişesine kapılıyor..eşimle birbirimizi çok severek hatta deliler gibi aşık olarak evlendik..lise yıllarından beri birbirimizi tanıyor ve seviyorduk..evlenmeden evvel herhangi bir cinsel yakınlaşmamız olmamıştı..kemdim tıp fakültesi mezunuyum..bekarlığımda pek çok tanıdığa vajinismusla ilgili desteğim önerim olmuştu..balayımızı pariste geçirdik orada birlikte olmama kararı almıştık..evimizde kendi yuvamızda yaşamak istiyorduk o anı..fakat bir türlü olmadı..ilk bir kaç ay doğru düzgün denememiştik bile.. Sanki bir şeyi bekliyorduk bir güç gelecek bi şey olacak ve olacaktı..konu hiç açılmıyordu..fakat,sonunda cinsel birliktelik olmasa da ikimizi de mutlu ve tatmin edecek bir cinsel hayatımız vardı..insan doktor da olsa tüm anatomiyi fizyoloji de bilse başına geliyormuş..geliyormuş da geldiğini bile farkedemiyormuş..kendime teşhisi ancak 4.ayda koyabilim,bir kaç denemenin sonunda başarısız olduktan sonra..kabullenmek çok zor oldu benim için..korkmuyordum,herşeyi biliyordum ama 'neden' diyordum sürekli..bize okutulan kitaplardaki gibi baskıcı bi ailem olmadı..taciz tecavüz yok..bilgizislik yok..korku yok..organik bi neden yok..en sonunda bunun bir imtihan olduğunu düşünerek kabullendim.. Egzersizler ve eşimin desteğiyle bir iki haftada aştık..bütün bunları bu kabusu yaşayan arkadaşlara destek olmak için yazıyorum..bu bir hastalık..eğer organik nedenler yoksa, ancak kişinin kendisine olan inancıyla yenebileceği bi hastalık..yeryüzünde onbinlerce kadının başına gelmiş ve kimilerinin pes edip bununla yaşamayı kabul ettiği,kimilerininse azimle yendiği bi hastalık..ben kendim hep şu bakış açısıyla yaklaştım;"rabbim bana onca güzellik verdin,iyi bir eş sağlıklı bir beden,ailem..çok şükür yetecek kadar rızık,barınacak bi ev..savaşta değiliz,yoklukta değiliz,hastalıkların kucağında değiliz..bana da bu imtihanı verdin..belki daha çok şükretmem için, belki daha çok dua etmem için,belki de bana verdiğin aklı iradeyi vakti kullanıp bununla başedebilmem için..belki hastalarımı daha iyi anlayabilmem için..tıbbı olarak ne gerekiyorsa yapacağım,sen benim destekçim ol,kalbime ve yuvama huzur ver,eşimle muhabbetimi artır.."sonra yılmadan egzersizlerimi yaptım ve çok şükür başardım..Allah hepimizin yardımcı olsun..kaldıramayacağımız yükşer yüklemesin..bu sıkıntıyı çeken tüm kardeşlerime de tez elden şifalar versin..amin..son olarak herkesin tedavi süresi ve hastalığının şiddeti farklı olabilir..kimileri bir haftada kendi başına yenerkrn kimilerinin terapi almadı gerebilir belki uzun seanslar sürebilir..ama hep kendinize şunu söyleyin: "bunu yenmekten başka çarem yok ve Allahın izniyle yeneceğim"
Herkese iyi akşamlar diliyorum,
İlişkinin tam anlamıyla olması için p...sin tamamının girmesi ve gel git yapması gerekiyor diil mi? Bende hepsi girmiyor. Kendimi kastığım , rahat bırakmadığım için mi acaba? Neden böyle oluyor anlamıyorumBizler ne zaman rahat bi ilişki yaşicaz yaa
Evet bende farkındayım o rahat bırakmayı , kendimizi kasmamayı nasıl başarıp öğrenicez bilemiyorumEvet canım kendini rahat bırakmadığın için oluyor. Benim de yarısı falan giriyordu, sonrasında acı hissediyordum. Tabiki de kastığımdan dolayı oluyordu. Zamanla daha da rahat olacak :)
Nefes kocundan aldım bu kişi benim terapistimdi aynı zamanda ise yaradı ama geçici olarak kendmi vaji değilmiş gibi hissettirdi ama sonuç yine husrannefes terapisi ise yaramadi mi ? nerde ve kimden aldiniz terapiyi ?
Söylediklerini şiddetle katılıyorum kendimi bazen bir fındık kabuğunun içinde hissedyrum bende 5 yıllık evliyim karar veriyorum bu ay bitecek diye günler aylar geçti böyle aparat yaptım cokrahat egzersiz yapyordum dun akşam çok kasılma hissettim behnim izin vermiyo ben üstüne gittikçe geri tepiyo napmaliyim bilemyorum eş denemesine gecemiyorum bi turluPahalı olabilirr kimseyi zorla terapi yapmıyolar.bu bir seçim ve maddiyat meselesi hesabına gelen gider gitmeyen gitmez.bende ilk evlendiğim zamanlarda çok para verilirmi diyodum ama aradan 5 yıla yakın bir zaman geçince mecbur kaldım gitmeye.yıllarca bir çok doktor psikolog dolaştım parmak egzersizleri yaptım hiç bir işe yaramadı tam tersi psikolojim bozuldu.şimdiki mutluluğumu milyarlara değişmem.yeni evliler pek bilmez ama kocanla yullarca aynı evde kardeş gibi olmak işkence ötesi bişey.daha çevrenin bebek baskısını saymıyorum.sosyal ortam adına bişey kalmadı zaten
Beni burası çok mutive ediyo tesekkurlerHeh işte bööyylleeeee
Süperrrrrr
Ben bi randevumda doktorumun yanında ağlamştm artk sinirden
Doktorum bana "ya Allah aşkına yüzünü asmaaaa, dalga geç şu vajinismusla, o neymişki seni böyle üzecek" vs vs diye konuştu. Ay ben ağlarken öyle konuşunca daha bi sinir oldum
Ama bu dediklerimi yaptım, buraya üye oldum, burdaki arkadaşların desteğiyle motivasyonum çok yükseldi
Daha güçlendim
Pes etmeden devam ettimmm
Veeee yendimmm
Sen zaten zoru aşmışsın, yakındır senin de yazını görürüz burdaa
4 tane boyu var.ama 4.cü çok kalın pek kullanmıyodum ben.1.boy parmağının kalınlığında.2biraz daha büyük yani gitgide böyle büyüyo.penis kalınlığı ise genelde 3 numaraya yakın.3.yaptıktan sonra penis denemesi yapıyorum ve çok kolay giriyo çünkü orası artık genişlemiş sayılıyoCan'ım bu bahsettiğin dilstörün kalınlığı ne kadar
Yani eşli denemeye geçmeden önce çalıştığımız don aparatın kalınlığı ne kadar olmalı
Diktatör almayı bende çok istedim ama eşim sıcak bakmiyo o alet evde yaptığımız aparatlardan daha yumusakmi acabaBen dilotör yardımıyla yendim çok ama çok faydasını gördüm.daha önceden kullanmak istemiyodum bana çok itici geliyodu ama doktorum artık son çare dilatörle çalışmalıyız dedi.çünkü parmak egzersizinde bi başarı sağlayamadım.yani aslında en azından deliği tanımış oldum.parmak egzersizini çok rahat yapıyıdum ama eşli denemeye gelince ilerletemiyodum.tabi bu düşüncem sizi yanıltmasın parmak egzersiziyle yenen arkadaşlarımız çok oldu burda.sanırım dilatör biraz daha kalın olduğu için daha çok fayda sağladı.ama emin olun penis 3 numaralı dilatörden daha kolay giriyo.
Yok yumuşak değil çok sert.yani bunu başarırsan penis daha esnek ve yumuşak olduğu için canın acımıyo.evde kendi hazırlayanlarda varDiktatör almayı bende çok istedim ama eşim sıcak bakmiyo o alet evde yaptığımız aparatlardan daha yumusakmi acaba
Penis ucunu vajiye denk getirdiğin zaman bir kaç defa nefes al ver ve verirken hafif hafif ittir.sonrada sıkıca ıkın bak öyle çok kolay olur.veya pozizyon değiştir.canın ağrıyosa biraz uyuşturucu krem kullabilirsin.git gel yapmada zorlanman çok normal.bende yendim ama halen yavaş yavaş yapmaya çalışıyoruz.Herkese iyi akşamlar diliyorum,
İlişkinin tam anlamıyla olması için p...sin tamamının girmesi ve gel git yapması gerekiyor diil mi? Bende hepsi girmiyor. Kendimi kastığım , rahat bırakmadığım için mi acaba? Neden böyle oluyor anlamıyorumBizler ne zaman rahat bi ilişki yaşicaz yaa
Teşekkürler denicem :)Penis ucunu vajiye denk getirdiğin zaman bir kaç defa nefes al ver ve verirken hafif hafif ittir.sonrada sıkıca ıkın bak öyle çok kolay olur.veya pozizyon değiştir.canın ağrıyosa biraz uyuşturucu krem kullabilirsin.git gel yapmada zorlanman çok normal.bende yendim ama halen yavaş yavaş yapmaya çalışıyoruz.
Neden sıcak bakmıyo.nedeni özel değilse tabi.Diktatör almayı bende çok istedim ama eşim sıcak bakmiyo o alet evde yaptığımız aparatlardan daha yumusakmi acaba
Onu ben ilk başlarda doktora bile zorla ikna ettim utaniyo galiba erkekler bizim kadar rahat deillerNeden sıcak bakmıyo.nedeni özel değilse tabi.
Bu söylenen spreyi vajinin içine nazil sıkıca uzun bir ucu olmalı sanırım yoksa sadece dış kısmı uyustururArkadaşlar uyuşturucu bir spreyden bahsediliyordu bana onun ismini yazarmsnz ben anlamıyorum vaji kendini kapatıyor resmen çok kötü hissediyorum egzersiz yaparken oysa çok rahat yapıyordum isyan etmet istemiyorum ama yollar arıyorum kendime tam karar verdim günde iki kez yapayım egzersiz diyorum ama sanki kilitlendi sikiyo kasiliyo
Spreyin adi vemcain canim eczanelrde var.yoksada getiriyorlarArkadaşlar uyuşturucu bir spreyden bahsediliyordu bana onun ismini yazarmsnz ben anlamıyorum vaji kendini kapatıyor resmen çok kötü hissediyorum egzersiz yaparken oysa çok rahat yapıyordum isyan etmet istemiyorum ama yollar arıyorum kendime tam karar verdim günde iki kez yapayım egzersiz diyorum ama sanki kilitlendi sikiyo kasiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?