Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ne güzel yazmışsınız... Dediğiniz gibi bu durum çok zorlu bir imtihan. Tebrik ederim sizi. Darısı tüm sıkıntı çekenlerin başına.

Herkese iyi akşamlar diliyorum,
İlişkinin tam anlamıyla olması için p...sin tamamının girmesi ve gel git yapması gerekiyor diil mi? Bende hepsi girmiyor. Kendimi kastığım , rahat bırakmadığım için mi acaba? Neden böyle oluyor anlamıyorum Bizler ne zaman rahat bi ilişki yaşicaz yaa

Evet canım kendini rahat bırakmadığın için oluyor. Benim de yarısı falan giriyordu, sonrasında acı hissediyordum. Tabiki de kastığımdan dolayı oluyordu. Zamanla daha da rahat olacak :)

Evet canım kendini rahat bırakmadığın için oluyor. Benim de yarısı falan giriyordu, sonrasında acı hissediyordum. Tabiki de kastığımdan dolayı oluyordu. Zamanla daha da rahat olacak :)
Evet bende farkındayım o rahat bırakmayı , kendimizi kasmamayı nasıl başarıp öğrenicez bilemiyorum

Söylediklerini şiddetle katılıyorum kendimi bazen bir fındık kabuğunun içinde hissedyrum bende 5 yıllık evliyim karar veriyorum bu ay bitecek diye günler aylar geçti böyle aparat yaptım cokrahat egzersiz yapyordum dun akşam çok kasılma hissettim behnim izin vermiyo ben üstüne gittikçe geri tepiyo napmaliyim bilemyorum eş denemesine gecemiyorum bi turlu

Beni burası çok mutive ediyo tesekkurler

Can'ım bu bahsettiğin dilstörün kalınlığı ne kadar
Yani eşli denemeye geçmeden önce çalıştığımız don aparatın kalınlığı ne kadar olmalı
4 tane boyu var.ama 4.cü çok kalın pek kullanmıyodum ben.1.boy parmağının kalınlığında.2biraz daha büyük yani gitgide böyle büyüyo.penis kalınlığı ise genelde 3 numaraya yakın.3.yaptıktan sonra penis denemesi yapıyorum ve çok kolay giriyo çünkü orası artık genişlemiş sayılıyo

Diktatör almayı bende çok istedim ama eşim sıcak bakmiyo o alet evde yaptığımız aparatlardan daha yumusakmi acaba

Penis ucunu vajiye denk getirdiğin zaman bir kaç defa nefes al ver ve verirken hafif hafif ittir.sonrada sıkıca ıkın bak öyle çok kolay olur.veya pozizyon değiştir.canın ağrıyosa biraz uyuşturucu krem kullabilirsin.git gel yapmada zorlanman çok normal.bende yendim ama halen yavaş yavaş yapmaya çalışıyoruz.

Teşekkürler denicem :)

Arkadaşlar uyuşturucu bir spreyden bahsediliyordu bana onun ismini yazarmsnz ben anlamıyorum vaji kendini kapatıyor resmen çok kötü hissediyorum egzersiz yaparken oysa çok rahat yapıyordum isyan etmet istemiyorum ama yollar arıyorum kendime tam karar verdim günde iki kez yapayım egzersiz diyorum ama sanki kilitlendi sikiyo kasiliyo

Bu söylenen spreyi vajinin içine nazil sıkıca uzun bir ucu olmalı sanırım yoksa sadece dış kısmı uyusturur

Spreyin adi vemcain canim eczanelrde var.yoksada getiriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…