Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar bircogumuz baskıyla buyuduk genelde psikolojik baskıyla buda bilincaltimizda yer etti vajinusmus olduk tamam mantıklı ama Allah aşkına neler çeken kızlar var.. Amerikayi dusunun yada ortadoguyu yada uzakdoguyu bizden kat kat olumsuz durumlara maruz kalan birçok insan var ben anlamıyorum biz bu kadar mi hassasiz? Ben babamdan ne fiziksel bir şiddet gördüm ne de namusla ahlakla ilgili zirvaliklar.. Tek çocuk olduğum için aşırı düşkündü bana, Allahın her günü işten gelirken ne getireyim sana diye arardi. Ben neden vajinusmus oldum? Hiçbir erkekle en ufak bişey yaşamadim hanı korktum da böyle oldum diyecek e o da yok. Ailesinden baskı yada şiddet gören kızlar hepsinin cinsel hayatı kötü mu geçiyor ya da ailesinden intikam almak için tam ters mi yöne gidiyor. Bilmiyorum hanı kişinin çocukken bilinçaltını etkilediğine inanirim ama biz bence suçlu arıyoruz ya da abartiyoruz. Sözüm babasından her anlamda cokk şiddet gören kişilere değil sadece sıradan, bizim toplumumuzun aile yapısından bahsediyorum. Hanı ülkemizde ki kadınların %10u vajinusmusmuş ya demek ki diğer aile babalarının maşallah var hepsi çok modern com duyarlı ve bilinciler!!

nefes terapisi ise yaramadi mi ? nerde ve kimden aldiniz terapiyi ?

İşte bunlarda bizim böyle olmamızı etkileyen faktörler arasında.
Aynen cnm bi çok faktör var aslında böyle olmamizda. Bazı kızlar soğukkanlı olunca böyle şeyler başına gelmiyor. Ama biz ince ruhlu kızlar kaçınılmaz oldu bizim için .ama Rabbim kulu için hayırlı olmayan birseyi yasatmaz. Ve ya da gunahlarimiza Kefaret olur inşallah yasadiklarimiz :)

Amin inşallah canım. elbet kurtulacaz.

herkesin tedavisi farklı didem
sana yapılanı anlatarak kafa karıştırmıssın bence
Herkesin tedavisi farkli diyip cildirmayin insanı ya aparatlarla egzersiz yaptırıyolar diyin açık açık iste üstü kapali cevaplar veriyorsunuz sanki o pahali kliniklerinde farkli bisey yapıyorlar gibi sonucta nereye gidersen git çözüm olarak hepsi EGZERSIZ diyo ha gidenlerin durumuna göre kimi 3 gunde yeniyordur kimi 5 günde kimi 1 ay da süresi değişebilir o ayri kendisi yapamayip doktor kontrolünde yapmak isteyenler o sekilde daha rahat hissedecek kisiler icin ideal olabilir ama sonuc olarak egzersiz yaptiriyolar orda da kişiye göre değişiyor tedavi sekli diyip insanlarda merak uyandirmaya ne gerek var

Davranı
Herkes aynı sorunu yaşıyor fakat kasılmalara göre terapi şeklide değişiyo.davranışsal hipnoz aparat psikolojik terapiler kişinin durumuna evlilik yılına kasılmalarına geçmişte yaşadıklarına göre bi terapi yöntemi değişiyo.

Yahu ne oturamaması arkadaşım ağda ne kadar Van yakıcı bunda öyle bişey yok zevk var yoksa bu kadar kadın salak mı.. Öyle acı falan yok eğer yeterince ıslanmadıysa. Hafif yanma olur ki şimdi kuru ekmek yerken ağzımızda tükürük salgılanır ve lokma ıslanır ve Boğaz'dan kolayca geçer ama ki kuru yutsan ne kadar acı çekersin
Buda onun gibi yeteri kadar kayganlık rahat edeceğin pozisyon yön nefes eşine güven haz alacağını bilme
Bunlarla yenersin millette herseye karışır yorum yapar hanzonun birine denk gelmiş sanırım oda ilgilenmeden kendi işini görmek için kuru kuru dayamış bizimki de dayanamamış bu herşeye karışan tiplere uyuz oluyorum
Kızlar ben yendim 3 aylık evli iken toplasan 3 gün egz yapmışımdır 3 hafta öncede normal doğum yaptım burayı okuyup kendime Bi yol çizdim parmak yapamadım aparat yaptım söa bu kişiye özel kimisinede parmak kolay
kimisi direk penisle yapar burayı okuyup kendi yönteminizi belirleyin YENECEKSİNİZ İNANIN

Pahalı olabilirr kimseyi zorla terapi yapmıyolar.bu bir seçim ve maddiyat meselesi hesabına gelen gider gitmeyen gitmez.bende ilk evlendiğim zamanlarda çok para verilirmi diyodum ama aradan 5 yıla yakın bir zaman geçince mecbur kaldım gitmeye.yıllarca bir çok doktor psikolog dolaştım parmak egzersizleri yaptım hiç bir işe yaramadı tam tersi psikolojim bozuldu.şimdiki mutluluğumu milyarlara değişmem.yeni evliler pek bilmez ama kocanla yullarca aynı evde kardeş gibi olmak işkence ötesi bişey.daha çevrenin bebek baskısını saymıyorum.sosyal ortam adına bişey kalmadı zaten

bence sayfada pahalı insanları soyuyo diye yorumlar yapmayın hoş değil bu bir seçim insanların düşüncelerine saygı duyalım.belki şu anda yaptığınız egzersizlerle eş değer olabilit fakat unutmayınki bu hastalık kasılma ve erteleme hastalığıdır.evde ha bugün ha yarın yaparım diyoruz erteliyoruz ama orda hiç bir kaçışın yok.tercih etmiyosanız bu yorum kendinize kalsın.iyi olan herşey pahalıdır.bi tüp bebek yaptırsan bile 10 milyara yakın para gidiyo
tüp bebekten ne farkı var hatta tüp bebeğin garantisi bile yok.özel olan bir çok alanda illaki ücret farkı vardır

Tabi ki öyle dediklerinizde son derece haklısınız. Zaten çok bilgilendim neyin ne olduğunu çok iyi öğrendim. Bu işin kanunu böyle doğası böyle tabi ki zevk alınacak bişey. Ama bilinç altı da insanın hiç ummadığı bi anda devreye giriyo.

Tamam öyledir mutlaka ama bakın siz ne guzel davranissal hipnoz yapiyolar kisinin evlilik yilina kasilmalarina gore değisiyo demissiniz bi aciklama yapmissiniz o cevap yazdığım arkadas ara sira sayfaya girip hera da yendigini söyleyip ne yaptilar da yendin diye soran arkadaslara sadece "kisiye gore degisiyor tedavi" diyip kestirip atiyordu bunu soylemenin kimseye bi yarari olmaz anlatacaksa uyguladıkları yöntemleri soyleyip denesinler diye destek olmaya calisacak oraya gitmeye yonlendirmeyecek sadece çünkü oraya gitmek isteyip de gidemeyip maddi olarak yetersiz olan veya maddi imkani oldugu halde eşini ikna edemeyen bi sürü kisi var böyle surekli doktor tavsiye etmek de o gidemeyenleri üzüyo fazlasiyla zaten herkes biliyo o özel kliniklerin ismini adresini gitcek olan gider zaten yardimci olmak isteyen varsa orda ki yasamis olduğu süreci ve egzersiz yapmasini kolaylastiran taktikleri söyleyecek o zaman...

Hiç bir özel klinik yaptığı işleri açıklamak istemez.sonuçta o da şekilde para kazanıyo.hemde insanları farklı yönlendirmek istemiyolar.sonuçta herkesinki farklı.bende bilmeden gittim.belli başlı bir kaç terapi yöntemleri var hangisi sana uygunsa belirliyolat.zaten muayene çok pahalı en azından muayene olmanızı tavsiye ederim

Evet çok haklısın işte aslında yenme sürecide bilinçaltını alt etmek haksız çıkartmak onun oyunu bozmak gibi

Pardon çok pahalı değil.ayrıca facebook adresinden de takip edebilirsiniz HERA yazarak

İşte herhalde ben de onu nasıl yapacağımı bilmiyorum
İlte burda kendi doktorun olacaksın Bi yerinden başlayıp insanların deneyimlerine göre Tokat'ıma göre kendi yolunu seçeceksin bu Bi süreç destek alaCaksın güç alacaksın buradaki arkadaslardan adım adım Mutlu son olacak küçük hedeflerle Başla nereiNdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…