- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.301
Merhabalar bnmde ewlendigim 6 ay oluyor sanirim bnde wajinusmusum cnku bnde yapamiyorum.. We gecen aya kadar denemeyi dahi birakmistik buay deniyors ama yine yapamicam sanirim. Bu sitede ayna ve parmak egzerszlerini okudum onlari denemeyi dusunuyorm son olarak.. Sonrasinda int de hera klinigi diye bi yer duydum dr suleyman eserdag sanirim heryerde burdan bahsediyorlar kendim son olarak yapamaz isem burayla gorusmeyi dusunuyorum sende bi bak istersen..
Umutsuzluktan umut aramak arkadaşım. Bi kaç ay önce bende böyleydim. Belki bi umut farklı birşey söylerde işime yarar diye. Ama tek çözüm parmak ve aparat egzersizi :)
Ayrıntı istemeleri tuhaf tabi :) normal olanı herkes anlatıyo buradaKaç kez güzellikle yazıyorum, bakın herkes gibi sayfaya yazın ki başka başka yöntemler de deneyin, bir kişinin yaptığı size belki uymayabilir sonuçta. Msj kutumu görmelisiniz. Bide ısrarla özelden ayrıntılı yaz diyorlar. Zaten buraya yazıyoruz. Daha ne ayrıntısı yazayım!?
canım bahsettiğin msjkar banada geliyor yazıyorum dahada ayrıntılı yaz diyo hayır vidio mu yolluyalım anlamadım ayrıntısı ne yazdık işde töbe töbeeee ben erkek olduklarını düşünüyorum cvp vermiyorum.Kaç kez güzellikle yazıyorum, bakın herkes gibi sayfaya yazın ki başka başka yöntemler de deneyin, bir kişinin yaptığı size belki uymayabilir sonuçta. Msj kutumu görmelisiniz. Bide ısrarla özelden ayrıntılı yaz diyorlar. Zaten buraya yazıyoruz. Daha ne ayrıntısı yazayım!?
Evet cnm banada yaziyorlar bende senin gibi erkek olmalarinda şupheleniyorum ozelden yaz diyolar cvp yazmiyorum bendeCanım
canım bahsettiğin msjkar banada geliyor yazıyorum dahada ayrıntılı yaz diyo hayır vidio mu yolluyalım anlamadım ayrıntısı ne yazdık işde töbe töbeeee ben erkek olduklarını düşünüyorum cvp vermiyorum.
Canm cogu kisi buraya yazamiyor cünkü buraya giren herkes yazdiklarimizi okuyabiliyor ama özelden yazinca o kisiyle sadece senin aranda oluyor yazdiklarin banada ayrintili yazmami istyrlar ve ben ayrintisina kadr anlatyrm bence sorun etmeyin cogu insan umut ariyor biraz daha sabirli olmak gerek cünkü denemedikleri yol var mi bilmedigi birsey var mi bizden ögrenmeye calisiyor zaten cevp verdikten sonra cogu tesekkür edip uygulamaya calisiyor ana sayfada muhabbetler cok fazla karisiyor araya cok soru giriyor yenen birini gördükleri zaman ayrinti istyrlar
Anladım aparatla denemeyi artır. Ben parmak egzersizindeyim. 2 Parmaktayım. Bi sonraki ödevde penis ödevi olacak. Bakalım az kaldı inşallah :)
Anladım aparatla denemeyi artır. Ben parmak egzersizindeyim. 2 Parmaktayım. Bi sonraki ödevde penis ödevi olacak. Bakalım az kaldı inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?