Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhabalar bnmde ewlendigim 6 ay oluyor sanirim bnde wajinusmusum cnku bnde yapamiyorum.. We gecen aya kadar denemeyi dahi birakmistik buay deniyors ama yine yapamicam sanirim. Bu sitede ayna ve parmak egzerszlerini okudum onlari denemeyi dusunuyorm son olarak.. Sonrasinda int de hera klinigi diye bi yer duydum dr suleyman eserdag sanirim heryerde burdan bahsediyorlar kendim son olarak yapamaz isem burayla gorusmeyi dusunuyorum sende bi bak istersen..

cnm ben de seninle aynı durumları yaşıyorum.... biraz daha deneyeyip egzersizleri yapıp son olarak süleyman eserdağa gidecegim 5000 istiyooo süleyman bey aparatı var patentli çubukları bu olay bile beni korkutuyo aslında penisten korkmuyorum yanma oluyo bende sanki arkadaşların yazdığı gibi duvar var ama egzersiz yapmadım hiç kendi kendine olacak sanıyordum herşeyi deneyip daha sonra olmazsa hera kliniğe gitmeyi düşünüyorum...

Umutsuzluktan umut aramak arkadaşım. Bi kaç ay önce bende böyleydim. Belki bi umut farklı birşey söylerde işime yarar diye. Ama tek çözüm parmak ve aparat egzersizi :)

Kaç kez güzellikle yazıyorum, bakın herkes gibi sayfaya yazın ki başka başka yöntemler de deneyin, bir kişinin yaptığı size belki uymayabilir sonuçta. Msj kutumu görmelisiniz. Bide ısrarla özelden ayrıntılı yaz diyorlar. Zaten buraya yazıyoruz. Daha ne ayrıntısı yazayım!?

Kaç kez güzellikle yazıyorum, bakın herkes gibi sayfaya yazın ki başka başka yöntemler de deneyin, bir kişinin yaptığı size belki uymayabilir sonuçta. Msj kutumu görmelisiniz. Bide ısrarla özelden ayrıntılı yaz diyorlar. Zaten buraya yazıyoruz. Daha ne ayrıntısı yazayım!?
Ayrıntı istemeleri tuhaf tabi :) normal olanı herkes anlatıyo burada

Canım
canım bahsettiğin msjkar banada geliyor yazıyorum dahada ayrıntılı yaz diyo hayır vidio mu yolluyalım anlamadım ayrıntısı ne yazdık işde töbe töbeeee ben erkek olduklarını düşünüyorum cvp vermiyorum.

Canm cogu kisi buraya yazamiyor cünkü buraya giren herkes yazdiklarimizi okuyabiliyor ama özelden yazinca o kisiyle sadece senin aranda oluyor yazdiklarin banada ayrintili yazmami istyrlar ve ben ayrintisina kadr anlatyrm bence sorun etmeyin cogu insan umut ariyor biraz daha sabirli olmak gerek cünkü denemedikleri yol var mi bilmedigi birsey var mi bizden ögrenmeye calisiyor zaten cevp verdikten sonra cogu tesekkür edip uygulamaya calisiyor ana sayfada muhabbetler cok fazla karisiyor araya cok soru giriyor yenen birini gördükleri zaman ayrinti istyrlar

Canım
canım bahsettiğin msjkar banada geliyor yazıyorum dahada ayrıntılı yaz diyo hayır vidio mu yolluyalım anlamadım ayrıntısı ne yazdık işde töbe töbeeee ben erkek olduklarını düşünüyorum cvp vermiyorum.
Evet cnm banada yaziyorlar bende senin gibi erkek olmalarinda şupheleniyorum ozelden yaz diyolar cvp yazmiyorum bende

Canm cogu kisi buraya yazamiyor cünkü buraya giren herkes yazdiklarimizi okuyabiliyor ama özelden yazinca o kisiyle sadece senin aranda oluyor yazdiklarin banada ayrintili yazmami istyrlar ve ben ayrintisina kadr anlatyrm bence sorun etmeyin cogu insan umut ariyor biraz daha sabirli olmak gerek cünkü denemedikleri yol var mi bilmedigi birsey var mi bizden ögrenmeye calisiyor zaten cevp verdikten sonra cogu tesekkür edip uygulamaya calisiyor ana sayfada muhabbetler cok fazla karisiyor araya cok soru giriyor yenen birini gördükleri zaman ayrinti istyrlar

İyi de canım, bana çıkıp da "nasıl yendin" diye ucu açık çok genel bi soru sorarlarsa tabiki sayfaya yönlendiririm. Herkese de tek tek bütün hikayeni yazamazsınki. Zaten aşama aşama bütün detaylarıyla burda yazıyor herkes. Onlar da yazabilir sayfaya. Onlar da yardımlaşarak dahil olabilir. Kiiii boş muhabbet olmuyor burda. Herkes birbiriyle yardımlaşma içerisinde.
Kimse de kimliği açık şekilde üye olmuyor zaten, hala ısrarla özelden yaz demeleri de çok abes!
Sayfaya yazılması hem kendileri açısından hem diğer arkadaşlar açısından daha yararlı bence.

Valla bende bazen süphelniyorum sapık cokta erkek olsalar bence ayrıntılar daha farklı olur gibime geliyor :110: ayrica ana sayfada herseyi acik acik yaziyoruz bizde erkek olabiliriz kimse kimseye güvenmemeli ama umutsuzluk caresiz kalmak insana herseyi yaptirip her yolu denetiyor :KK43: benm yeneli o kadar uzun zaman olmasina ragmen sirf burda birkac kisiye daha yardm ediyim diye hergün defalarca giriyrm , sizde kötü birsey hissettgnz mesajlari cevaplamayin iciniz rahat olsun :KK45:

Takma kafanı canm bosver ya herkes birsey yazıyor sen sinirlenme zaten yardmcı olabildigimize oluyoruz napalım elimizden bu geliyor

Herkese merhabalar,
Altı aylık evliyim ve bir ay öncesine kadar vajinismus bizim de problemimizdi..bizim de diyorum çünkü her ne kadar kadınların sorunu gibi gözükse de eşler de en az karıları kadar etkileniyor,üzülüyor,yanlış birşey mi yaptım,kırdım mı,üzdüm mü endişesine kapılıyor..eşimle birbirimizi çok severek hatta deliler gibi aşık olarak evlendik..lise yıllarından beri birbirimizi tanıyor ve seviyorduk..evlenmeden evvel herhangi bir cinsel yakınlaşmamız olmamıştı..kemdim tıp fakültesi mezunuyum..bekarlığımda pek çok tanıdığa vajinismusla ilgili desteğim önerim olmuştu..balayımızı pariste geçirdik orada birlikte olmama kararı almıştık..evimizde kendi yuvamızda yaşamak istiyorduk o anı..fakat bir türlü olmadı..ilk bir kaç ay doğru düzgün denememiştik bile.. Sanki bir şeyi bekliyorduk bir güç gelecek bi şey olacak ve olacaktı..konu hiç açılmıyordu..fakat,sonunda cinsel birliktelik olmasa da ikimizi de mutlu ve tatmin edecek bir cinsel hayatımız vardı..insan doktor da olsa tüm anatomiyi fizyoloji de bilse başına geliyormuş..geliyormuş da geldiğini bile farkedemiyormuş..kendime teşhisi ancak 4.ayda koyabilim,bir kaç denemenin sonunda başarısız olduktan sonra..kabullenmek çok zor oldu benim için..korkmuyordum,herşeyi biliyordum ama 'neden' diyordum sürekli..bize okutulan kitaplardaki gibi baskıcı bi ailem olmadı..taciz tecavüz yok..bilgizislik yok..korku yok..organik bi neden yok..en sonunda bunun bir imtihan olduğunu düşünerek kabullendim.. Egzersizler ve eşimin desteğiyle bir iki haftada aştık..bütün bunları bu kabusu yaşayan arkadaşlara destek olmak için yazıyorum..bu bir hastalık..eğer organik nedenler yoksa, ancak kişinin kendisine olan inancıyla yenebileceği bi hastalık..yeryüzünde onbinlerce kadının başına gelmiş ve kimilerinin pes edip bununla yaşamayı kabul ettiği,kimilerininse azimle yendiği bi hastalık..ben kendim hep şu bakış açısıyla yaklaştım;"rabbim bana onca güzellik verdin,iyi bir eş sağlıklı bir beden,ailem..çok şükür yetecek kadar rızık,barınacak bi ev..savaşta değiliz,yoklukta değiliz,hastalıkların kucağında değiliz..bana da bu imtihanı verdin..belki daha çok şükretmem için, belki daha çok dua etmem için,belki de bana verdiğin aklı iradeyi vakti kullanıp bununla başedebilmem için..belki hastalarımı daha iyi anlayabilmem için..tıbbı olarak ne gerekiyorsa yapacağım,sen benim destekçim ol,kalbime ve yuvama huzur ver,eşimle muhabbetimi artır.."sonra yılmadan egzersizlerimi yaptım ve çok şükür başardım..Allah hepimizin yardımcı olsun..kaldıramayacağımız yükşer yüklemesin..bu sıkıntıyı çeken tüm kardeşlerime de tez elden şifalar versin..amin..son olarak herkesin tedavi süresi ve hastalığının şiddeti farklı olabilir..kimileri bir haftada kendi başına yenerkrn kimilerinin terapi almadı gerebilir belki uzun seanslar sürebilir..ama hep kendinize şunu söyleyin: "bunu yenmekten başka çarem yok ve Allahın izniyle yeneceğim"

Ben 4.5 yıldır evliyim.vajinusmusu yeneli bi kaç gün oldu.yeneceğimi hiç beklemeden bir anda kendimi şokta hissettim.yıllarca doktor psikolog doloştık.parmak egzersizleri terapiler bir çok şey denedik ve zaman bizi buralara kadar getirdi.tam ümidi kesmişken internette süleyman eserdağın bilgilerine ulaştık.sayfasında 3 günde yenebilineceğinden bahsediyorlardı.bir anda karar verdik ve ankara gün alıp yola düştük.muayene esnasında hymenimin kalın ve yüksek olduğunu belirttiler.bu kadar yıl hiç kimse anlamamıştı bunu yıllarca ağrısıyla yaşadım.hemen müdahale ettiler ve 3 günde terapim bitti.2 hafta içindede tam anlamıyla ..... sağlandı.artık çok mutluyum.kabus gibi geçen geceler bitti artık.sizlere tavsiyem lütfen lütfen lütfen ertelemeyin gerçekten çok kolaymış.facebook tan hera yazıp yorumları okuyabilirsiniz

Back