- 11 Kasım 2014
- 307
- 199
- 33
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.181
Ben devam ediyom ara ara cnm bence tamamen düzene girmeden bırakmaArkadaslar bi sorum olucak ben bugun vajiyi yendim ama halen eksersiz yapmalımıyım aparat ile? Yenen arkadaslar siz nasıl devam ettiniz.
Cnm ilk yaptigimda bende zorlandim once iki parmagin ilk bogumuyla yapabildim ikinci bogumu yapamamistim biraktim sonra tekrar denedim yaptim simdide p...is boyutunda aparat yaptim adet donemim gecsin onuda yapip esli denemeye gecmeyi dusunuyorum cnm tabi cnm bunlari yaparken nefes ve kegel egzersizlerini yapmayi unutma cnm.peki kolay giriş oluyormu oyle
Can'ım geçmiş olsunYan yana kolay giriyo ben öyle yapıyorum
Adet olamadım onun için gitmiştim. İlaç verdi doktor. 1 Ay sonra tekrar gidecemCan'ım geçmiş olsun
Bence biran önce tedaviye başla vajiyi yendikten sonrasına bırakma tedavini
Peki belirti var mıydı
Canım polistik over cok duydum belirtisi ne oluyor buarada cok gecmiş olsun ihmal etme sakınBugün çok moralim bozuldu. Zaten vaji ile uğraşıyorum birde polistik over ve süt hormonu yüksekliği çıktı
Cnm sakin oyle dusunme sadece sen degilsin bunu yasayan onceden bende boyle dusunuyodum kendimi ise yaramaz hissediyodum ama egzersizleri basardikca kendime guven geldi dogrusu. Canim bes aylik evlisin henuz yeni evlisin ben 2 bucuk yillik evliyim ustelik benim durumum burdakilerdende kotu kayinvaldemlerde biliyor esime devamli soruyorlarmis bende daha cok hirs yaptim basarmaya egzersizleri yapmaya calis cnmMerhaba kızlar...
Bende 5 aylık evli bi bayanım ve vajinusmusu yenemiorum artık kafayı yemek üzereyim burayı takip ediyorum ama bütn denemelerim olumsuz sonuclanıyor. Kimseyede anlatamıyorum çıkdırıcam artık. Kendimi işe yaramaz hissediorum yalvarırırım bana yardım edin.
Canım polistik over cok duydum belirtisi ne oluyor buarada cok gecmiş olsun ihmal etme sakın
Amin cnm cok ama cok sevindim hangi pozisyonda yendin cnmKıslar cok mutluyum cokkkkk bitti kurtuldum yendim vajınamusu Allahım sana bin şukur.Hiç kokmayın ben hic anlamadım bile nasıl oldu.Su munarek cuma günü hürmetine bütün arkadaşlarım bu dertden kurtulsun inşallah
Tşk ederim canım ben üst de sırtım eşime dönük olarak yendim cok şükür.Amin cnm cok ama cok sevindim hangi pozisyonda yendin cnm
Anladım canım gecmiş olsun ihmal etme sakınTeşekkür ederim canım. Yumurtalık kenarlarında olan parmak izi gibi kistlermiş. Bunlarda adet düzensizliği yapıyo. 35 Günde bir oluyordum. 10 Gün daha geçti 45 gün oldu
süleyman bey parmak yöntemi uygulamıyor diye biliyordum ne kadar ödeyeceksiniz lütfen gelişmeleri de anlatın....arkadaşlar mrb bendede aynı sorun var kendi kendime yenmeyi çok denedim ama olmadı. şuan ankarada özel bi klinikte tedavi görüyorum. doktorum süleyman eserdağ. 2seans bitirdik. 2.seansta parmağı içime alabildim. hala kasılmalarım var tabii. çok rahat değilim ama işe yarıyor ve başardığımı görünce bi sonraki seansi iple çekiyorum :) bunun ne kdr zor bi problem olduğunu biliyorum yaşamayan bilemez. sorularınız varsa cevaplamak ve yardımcı olmak isterim. insallah başardığım gün de buraya yazıcam.. ben inanıyorum hepimiz başarıcaz:)
arkadaşlar bende bu bela ile yaklaşık 9 ay kadar uğraştım sonra çözümü doktora gitmekte bulduk....
bi doluda para verdik... aslına bakarsanız psikolojik diyoruz hepimiz (bende öyle düşünüyodum) ancak doktorla konuşmam neticesinde bu işin psikolojiden ziyade bilgisizlikten olduğunun kendi vücudumuzu iyi tanımamış olduğumuzdan kaynaklandığını anladım..
doktorun uygulamış olduğu tedaviyi ile sorunu çözeceğimizi ve bi uzman yardımı almadan ilişkiye giremeyeceğimi düşünüyodum ama gerçekten doktor yardımı alınmadan da çözülebilir arkadaşlar...
sadece kendi vücudunuzu iyi tanıyın ve eşinize güvenin... gerisi zaten kendiliğinden gelişiyor
(bu arada yardımcı olmamı isterseniz mesajıma cevap vermeniz yeterli )
Kayınvalidenlere nie söylediniz ki canım o daha zor olur senin için egzersizleri yapabilio musun ? İnşaAllah hepimiz yeneriz bunuCnm sakin oyle dusunme sadece sen degilsin bunu yasayan onceden bende boyle dusunuyodum kendimi ise yaramaz hissediyodum ama egzersizleri basardikca kendime guven geldi dogrusu. Canim bes aylik evlisin henuz yeni evlisin ben 2 bucuk yillik evliyim ustelik benim durumum burdakilerdende kotu kayinvaldemlerde biliyor esime devamli soruyorlarmis bende daha cok hirs yaptim basarmaya egzersizleri yapmaya calis cnm
O ne demek ki? Geçmiş olsunBugün çok moralim bozuldu. Zaten vaji ile uğraşıyorum birde polistik over ve süt hormonu yüksekliği çıktı
Teşekkür ederim. Polistik over yumurtalık etrafındaki küçük kistler. Süt hormonu da bi değer yine o da yüksek çıktıO ne demek ki? Geçmiş olsun
Ne kadar sürede ve Nasıl yendiniz?Kıslar cok mutluyum cokkkkk bitti kurtuldum yendim vajınamusu Allahım sana bin şukur.Hiç kokmayın ben hic anlamadım bile nasıl oldu.Su munarek cuma günü hürmetine bütün arkadaşlarım bu dertden kurtulsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?