Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaslar bi sorum olucak ben bugun vajiyi yendim ama halen eksersiz yapmalımıyım aparat ile? Yenen arkadaslar siz nasıl devam ettiniz.

1.5 senelik evliyim bu hastalığı yenemedim çocuğum olsun istiyorum yenen arkadaşlar yardimci olun bana bu as anestezi ile asilma yaptırmayı dusunuyorum çok korkuyorum böyle bir sorunla karşılaşacağima hayatta inanmazdim ama insanların başına malesef ne geleceği belli olmuyor

Bugün çok moralim bozuldu. Zaten vaji ile uğraşıyorum birde polistik over ve süt hormonu yüksekliği çıktı

peki kolay giriş oluyormu oyle
Cnm ilk yaptigimda bende zorlandim once iki parmagin ilk bogumuyla yapabildim ikinci bogumu yapamamistim biraktim sonra tekrar denedim yaptim simdide p...is boyutunda aparat yaptim adet donemim gecsin onuda yapip esli denemeye gecmeyi dusunuyorum cnm tabi cnm bunlari yaparken nefes ve kegel egzersizlerini yapmayi unutma cnm.

Cnm sakin oyle dusunme sadece sen degilsin bunu yasayan onceden bende boyle dusunuyodum kendimi ise yaramaz hissediyodum ama egzersizleri basardikca kendime guven geldi dogrusu. Canim bes aylik evlisin henuz yeni evlisin ben 2 bucuk yillik evliyim ustelik benim durumum burdakilerdende kotu kayinvaldemlerde biliyor esime devamli soruyorlarmis bende daha cok hirs yaptim basarmaya egzersizleri yapmaya calis cnm

Canım polistik over cok duydum belirtisi ne oluyor buarada cok gecmiş olsun ihmal etme sakın

Teşekkür ederim canım. Yumurtalık kenarlarında olan parmak izi gibi kistlermiş. Bunlarda adet düzensizliği yapıyo. 35 Günde bir oluyordum. 10 Gün daha geçti 45 gün oldu

süleyman bey parmak yöntemi uygulamıyor diye biliyordum ne kadar ödeyeceksiniz lütfen gelişmeleri de anlatın....

ben kendim başarmak istiyorum doktora para vermek istemiyorum...........

Kayınvali
Kayınvalidenlere nie söylediniz ki canım o daha zor olur senin için egzersizleri yapabilio musun ? İnşaAllah hepimiz yeneriz bunu

dün yarın kegel ve ayna ile başlayacağım demiştim ama çok zor geliyoo arkadaşlar keğel eğzersizi süreli tv izlerken ayakta wc'de sürekli aklımıza geldikçe mi yapmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…