- 15 Şubat 2016
- 102
- 39
- 28
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.021
Rahim agzi genislemez ya da vajina agzi diyelim o da genislemez yani bir parmak egzersiz yapanda pnsle denemede basarili olabilir pns boyutundaki aparatla deneyense basarisiz olabilir bu tamamen beynine söz gecirmek icin ve oradaki kaslari güclendirmek icin vajina genisleseydi yasanilan ya da yasanilcak her ilsiki sonrasi oldukca genislerdi ama vajina bebek ciktiktan sonra bile eski halini aliyor burada olay tamamn birsey girdigine ikna olman o boyutun girdigini görüp kendi kontrolünde vajinana girisi saglamak isleri dahada kolaylastrmak anlaminda önemli ama cok faydali ben egzersizle yenenlerdenm mesela dilatör almadm esim istemedi evdeki rimeldi makyaj fircasinin arkasiydi onlari kullandm gayette oldu ben girdigine inandm ve girdi ayrica kaslar gelistikce iliski dahada kolaylasiyor kolaylasicakBir de dilatör rahimin ağzını genişletiyor mu kullandıkça
Tahristen kaynaklanan bir durum canm istersen bir süre ara ver ama cann acimiyorsa devamda edebilirsin moralini düsürmemek zaman kaybetmemek acisindan ama enfeksiyn vs degildr diye düsnyrm bende ayni skntiyi yasadim benm esimleyken bozuldu ama ben 10 gün kadr gecmesini bekledim krem sürdüm doktorda ayrica kanatmisti bayagi yirtik olusmustu bendeSlm arkadaslar.Benim bir sorum olacak sizlere yalnız aparat ile calısan arkadaşlar yada vajıyı yenen arkadasların tecrübelerine ihdiyacım var.2gun önce aparat ile calıstıgımı ve kızlık zarımın bozuldugunu yazmısdın cok kan gelmediğinide belirtmişdim bugun hergun aparat calısıyorum ve halen kan görüyorum sizde aynı seyi yasadımızmı?birde alt karnımda şişlik oluyor sizdede oldumu?dün akşam belimde agrıdı acıkcası tedirginim bunları yasamam normalmi yoksa kendime zararmı veriyorum bilemedim.Aklıma takılan baska sey ben ilk calışmaya basladıgımda cok kücük bir vıbrator ile basladım ama sımdı aparatı. Penisden biraz küçük acaba eksersize baslarken ilk olarak büyük aparatı yerleşdirdiğim içinmi kanıyor içi kuru iken ?
Canim ben internetten aldim amozon da bulabilitsin yada ebay den ama rahim azini genisletiyormu bilmiyorum benim fark ettigim vajiye hangi boyutta aparat sokarsan o sekli aliyorDoktora gitmeyen arkadaşlar dilatörü nerden alıyorsunuz eczaneden mi?
Cok tsk ederim yok aci sizi herangi bisey hissetmiyorum ama bir hafta dinlenip iyilesmesini beklemek istemiyorum korkuyorum sonra tekrar basaramam diye boyle bisey olabilirmi?Tahristen kaynaklanan bir durum canm istersen bir süre ara ver ama cann acimiyorsa devamda edebilirsin moralini düsürmemek zaman kaybetmemek acisindan ama enfeksiyn vs degildr diye düsnyrm bende ayni skntiyi yasadim benm esimleyken bozuldu ama ben 10 gün kadr gecmesini bekledim krem sürdüm doktorda ayrica kanatmisti bayagi yirtik olusmustu bende
Üzülcek bir durum yok gecici bir durum bu sadece bu kadr seyi düsünüp üzülmen yerine harekete gecicek cabalycaksn ertelemyceksn kim anne olmussa olmus bosver kendi hayatina mutluluguna bak ama düsünmekle gecmiyr egzersiz.lazim.deneme yapmak lazim azmetmek lazim.dayanmak lazim ne asamadasin suan mesela egzersiz hic yaptn mi mesela benm esim iliski tam anlamyla olana kadr hic sürtünme yoluyla vs ile iliski istemedi tatmin olmak istemedi ne kadr bu yollara basvurursanz o kadr ertelenir esim sinirlendi ben hirslandm inandm aparat yaptim canm acisada dayandim kendinize inanin lütfenNeye uzulecegimi sasiyorum bazen ;( evleneli ne kadar zaman gectiginemi uzulsem.benden kucuklerin anne olduguna mi...yoksa esime miii
Hic korkma canm araya ne kadr zamam girsede istedigin inandgn saniyede yine yaparsn ama aci yoksa hic birakma bu kadr kendine inanmisken devam etCok tsk ederim yok aci sizi herangi bisey hissetmiyorum ama bir hafta dinlenip iyilesmesini beklemek istemiyorum korkuyorum sonra tekrar basaramam diye boyle bisey olabilirmi?
Aynen birakmak istemiyorum devam edicem birde sizdede alt karinda sislik oldumu bende biraz sertlik hissediyorum acaba aparati gordirmeye calisirken ikiniyorum ondanmi?Hic korkma canm araya ne kadr zamam girsede istedigin inandgn saniyede yine yaparsn ama aci yoksa hic birakma bu kadr kendine inanmisken devam et
Cok normal sislik hissetmen kimi zaman hafif hafif agri bile hissettigim oldu benm iliski sirasindada hissedebilirsin karina baski popoya baski idrar istegi hepsi oluyorAynen birakmak istemiyorum devam edicem birde sizdede alt karinda sislik oldumu bende biraz sertlik hissediyorum acaba aparati gordirmeye calisirken ikiniyorum ondanmi?
Ben 8cm kadar aparat aliyorum yavs yavasÜzülcek bir durum yok gecici bir durum bu sadece bu kadr seyi düsünüp üzülmen yerine harekete gecicek cabalycaksn ertelemyceksn kim anne olmussa olmus bosver kendi hayatina mutluluguna bak ama düsünmekle gecmiyr egzersiz.lazim.deneme yapmak lazim azmetmek lazim.dayanmak lazim ne asamadasin suan mesela egzersiz hic yaptn mi mesela benm esim iliski tam anlamyla olana kadr hic sürtünme yoluyla vs ile iliski istemedi tatmin olmak istemedi ne kadr bu yollara basvurursanz o kadr ertelenir esim sinirlendi ben hirslandm inandm aparat yaptim canm acisada dayandim kendinize inanin lütfen
Canim bence uzulmeyi bir kenara birak ve basla benim 5yil uzulerek gecti.kendine inan aparatani hazirla ve basla eksersiz yapma uzulerek gecmiuor arkadasim zaman cok degerli inan acinin aaaaa si bile yok ben aparat ile calisiyorum allaik fircami aparat yaptim gergun havlu kagitla kalinlastirarak suan p kalinligina yaklasdim ve inan bunu 5gunde basardim.kendine inan ve basla eksersizlwrwNeye uzulecegimi sasiyorum bazen ;( evleneli ne kadar zaman gectiginemi uzulsem.benden kucuklerin anne olduguna mi...yoksa esime miii
Ama esimle denerken bi heycan bi panikkBen 8cm kadar aparat aliyorum yavs yavas
Aynen bu soylediklerini yasadim cok tsk ederim icim rahatladiCok normal sislik hissetmen kimi zaman hafif hafif agri bile hissettigim oldu benm iliski sirasindada hissedebilirsin karina baski popoya baski idrar istegi hepsi oluyor
Bu süper iste niye üzülüyorsun yolun sonuna gelmissin nerdeyse aparati almissin biraz git gel yap ondan sonra pnsle denemeye gecebilirsin benceBen 8cm kadar aparat aliyorum yavs yavas
Canim 8 cm alamiyom.oraya kadar yavas yavas 12 cm kadar calismammi lazimBu süper iste niye üzülüyorsun yolun sonuna gelmissin nerdeyse aparati almissin biraz git gel yap ondan sonra pnsle denemeye gecebilirsin bence
Alabildgn kadarini al git gel yap uzun süre kendini sartlama illaki 12 cm vs diye ben rimel ile denedim sonra esli denedim oldu bu senin kendino hazir hissetmenle ve inanmanla ilgili biraz daha dene egzersizleri git geli yap burnundan nefes al agzindan ver ve ikin girdirmeye calisirkenCanim 8 cm alamiyom.oraya kadar yavas yavas 12 cm kadar calismammi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?