• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Resimden bile ilerlediğin belli kuzum tebrikler, ama yarım saat sokup çıkarmaya çalışıyor musun bana çok uzun geldi ama daha ise yarar gibi yoksa insan kaçıyor iste
Yarım saat den az olmasın demişti doktor. Çünkü kendimi alıştırıp sokana kadar biraz zaman geçiyo. Tabi sürekli sok çıkar yapamıyorum aralarda zaman geçiyo öyle :)

Canım benim yaa hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, ben kendi kendime ve esimi parmağıyla denedim korkmuorum artık ama rahatça anlamıyorum mesela hala irkiliyorum kasiliyorum baya vakit geçiyor ancak alabiliyorum. Su an neredeyse iki parmak kalınlığında birşey deniyorum ama alabildigimde oluyor alamadığimda. Ama kaciyorum denemelerden işte nefret ettim bu isten, daha kalın birseye gecemedim ne zamandır :110:
Ben genelde gelin evi varya onu izlerken yapıyorum :)

Kızlar birşey daha sorucam ben hem eşli hem eşsiz alistirmalarda heyecandan gözüm kararıyor basım dönüyor böyle oksijen zehirlenmesi gibi bi his yaşıyorum sanırım sebebi nefes egzersizin bilmemem. Nasıl ve ne zaman nefes alıp vermeiz gerekiyor acaba?

Arkaş kesinlikle katılıyorum bende aparat ile calışıyorum 15 dk once kızlık zarımı bozdum öyle bir dolgunluk hissettimki ama hiç acı olmadı ve milletin dediği gibi ortadan ikiyede ayrılmadım oluk oluk da kan gelmedi 3 damla ya vardı ya yoktu.hafta sonu eşli denemeye gecicem artık basarıcam cünki hiç acı yok acı denilen sey kesinlikle doluluk hissi okadar
Evet cnm o doluluk ve yanma birazda batma oluyor bazen işte bunları buyutuyoruz beynimizde o kadar .aynen benimde zar iyilessin bebis için inşallah :))

H
Herkese selamlar
Arkadaşlar bu sayfa ile kk yı tanıdım eski Bi vajili olarakta moral vermek için geldim 2013 ağustosta evlendim 3 kasımda 3-4 günlük çalışma ile yendim kk sayesinde.. Geçen hafta cuma normal doğum yaptım.. Şimdi 7 günlük bebeğim benimle isteyen herkes yener.. Burayı bırakmayın uğraşın deneyin çalışın azmedin bakın yenip normal doğum bile oluyor yani en. Güzel anları tadına vararak eşinizle yaşayın..
Herkese Allah yardım etsin
Hayırlı olsun tebrik ederim, normal doğumu Nasıl yaptınız ya gerçekten hayret

Kızlar birşey daha sorucam ben hem eşli hem eşsiz alistirmalarda heyecandan gözüm kararıyor basım dönüyor böyle oksijen zehirlenmesi gibi bi his yaşıyorum sanırım sebebi nefes egzersizin bilmemem. Nasıl ve ne zaman nefes alıp vermeiz gerekiyor acaba?
O daha çok korkudan cnm nefesi yanlış alıp vermek sadece kalbini pir pir yaptırır. Çünkü bende ilk başlarda daha çok korkuyordum ve bu soylediklerini yasiyordum. Doğru zamanı yok istediğin zaman burnundan al ve mumu ufler gibi bırak nefesi.tbi bunu yaparken sadece gorevmis gibi düşünme. Tüm vücudu da bi bosluga atar gibi bırak. :)

Canım zarın yirtildigini o an mi anladın yoksa kan akinca mi? Birde ne hissettin o anda?
Kan akinca anladım cnm.ya benim gece çok küçük bi damla bile denemez belki ya da geldi de ben anlayamadım karismisda olabilir .anladın sen onu :)ama sabah kalkıp lavaboya gittiğimde bu kez biraz daha fazla geldi kan.önce inanamadım. Acaba adet mi oldum dedim ama adetime daha iki hafta var .şu an bile hala inanamıyorum. Önceden hissederdim orda olduğunu zarin. Ama suan hissetmiyorum. Üç gün iyilessin bakalım mumu girdirip orda mi gitmis mi diye kesinlesturicem. Ve cok mutluydum ya ne bilim buraya güzel haberi ellerim titreme titreye yazdım :)inşallah sizinde başarıdan sonra gelen mutluluktan elleriniz titrer :))

O
o yaşadığınız his panik atak belirtisi

Kan akinca anladım cnm.ya benim gece çok küçük bi damla bile denemez belki ya da geldi de ben anlayamadım karismisda olabilir .anladın sen onu :)ama sabah kalkıp lavaboya gittiğimde bu kez biraz daha fazla geldi kan.önce inanamadım. Acaba adet mi oldum dedim ama adetime daha iki hafta var .şu an bile hala inanamıyorum. Önceden hissederdim orda olduğunu zarin. Ama suan hissetmiyorum. Üç gün iyilessin bakalım mumu girdirip orda mi gitmis mi diye kesinlesturicem. Ve cok mutluydum ya ne bilim buraya güzel haberi ellerim titreme titreye yazdım :)inşallah sizinde başarıdan sonra gelen mutluluktan elleriniz titrer :))
Canım ya zarın orda oldunu nasıl hissediyorsun bende aparat ile bozdum bugun dediğin gibi cok az geldi ama ben orda olup olmadını anlamadım cunki kanamadan sonra aparatı tekrar aldım fark etmedim sadece sanki biraz genişledi gibime geldi

Çok sevindim senin adına canım benim darısı bizim de başımıza inşallah.. Ya anlattıklarından sonra birkaç sorum daha olacak çünkü sen benim bir sonraki asamamdasin :KK54: dedin ya zarın olduğunu hissederdik artık hissetmiyorum diye nasıl hissediyordun zarı ben hiçbir şey hissetmiyorum hatta zarim nerde tam bilmiyorum bile hiç görmedim kadın doğum doktoru baya kenar dudaklarda çekerek baktı sanki benim girecek pozisyonda olmam imkânsız kış gibi geldi bana neyse yanı nasıl anlayacaksın zarının yırtılıp yırtılması gibi? Ben nasıl gorebilirim kendi zarimi? Ayyyyyy 12 yaşındayım sanki yaaa:oops:

Evet kızlar bu zar nerede acaba
Bir de aparatlarla veya eşin tek parmağı tamamen girdiğinde filan hiç mi bozulmadı bu zar anlamıyorum
Çok mu içerde
İnternette 1,5 2 cm içerde deniyor
O zaman biz egzersizlerde ortasından mı geçmiş oluyoruz

Evet kızlar bu zar nerede acaba
Bir de aparatlarla veya eşin tek parmağı tamamen girdiğinde filan hiç mi bozulmadı bu zar anlamıyorum
Çok mu içerde
İnternette 1,5 2 cm içerde deniyor
O zaman biz egzersizlerde ortasından mı geçmiş oluyoruz
Ben aparat ile calısıyorum ilk basladıgımda kücük aparattı ve ve hiç kan görmedim gündem güne aparatı bıyuttugumde bugun kan gördüm.dedikleri gibi kızlık zarı esnek bir yapıyo sahip ister istemez buyuk aparatta hemen girmiyor zorlanıyordum ve daha fazla doluluk hissettim o zorlama ile kızlık gitti bence

Evet teorik olarak biliyoruz girişe yakın olduğunu ana cidden nerde bilmiyorum. Bi tahminin var oda deliğin çevresi hanı o kucucuk delik varya korkulu ruyamiz onun çevresinde ki kısım zarda delikte ortasından bahsedilen delik kısmı gibi geliyor bana ama böyle olsa girişten 1,5\2 cm içeride değil direkt girişte derlerdi. Yanı tek bildiğim zarimin yirtilmamis olması ama ne yapsam da giremedim yada anlayamadım

Back