Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cnm herkesin zar yapısı farklıdır ki .kanama olmadan önce orda bir doluluk hissediyorsun ama su an bi boşluk hissediyorum. Senin zar esnek de olabilir bilemiyorum doktora sor bakalım zar yapini. Ben doktora sordum çok yumuşak dedi kanamayabilir kanarsada çok kanamaz demişti.

Estagfirullah cnm zarımı bende göremedim o gördüğünü söyleyen arkadaşlarin zari ya onlerdeydi ya da yanlış gördüler. Çünkü iki kez doktora gittim ve doktor dediğin gibi iki eliyle gerdirip açtı ve ikin dedi öyle gördü. Biz hem iki elimizle gerdirip ikinmak zor oldu yapamadım göremedim bu şekilde. Görenlere helal olsun.hani bide zar vajinin bir iki cntm içinde diye duymuştum ama dedigim gibi herkesin zarının yeri çok farklı benim on cmlik bir mumu soktum 7 ,8 cm si girdi ve orda zara dokundugumu hissettim çünkü ordan öte gitmiyordu. Ve baskı yaptıkça ileri doğru esniyor ve karnimda da bi baskı oluşuyordu. Şimdi sen de zarini bu şekilde nerde olduğunu anlayabilirsin. Yoksa görmek zor bence hele de senin ki saha ilerdeyse. İnşallah cnm sende yenersin

Arkadaslar zar hemen bi iki santim ileride, bazi bayanlarda gorulebilir bazi bayanlarda gorulmeyebilirmis, yapisal farkliliklar yani. Bir de kan gelme meselesi su sekilde eger kasma olursa iliski esnasinda kan gelirmis ama eger kasma olmazsa esnek olmadigi icin bazen igne ucu kadar kan gelirmis ama oyle cok miktarda kan eger kasma olursa gelirmis..

Bende senin gibi düşünüyordum canim,nerde bu zar neden o kadar egzersize ragmen kanamadi bile diye.ki ben artik penise yakin aparat kullanıyordum yine bozulmamışti,taki eşli egzersiz yapana kadar.esimle ilk denemede ufacık bir sizi hissettim bir baktimki kan geliyor,tabi tedirgin oldum hemen biraktim.ama keske birakmasam devam etseydim,simdide regl oldum onu bekliyoruz

Merhaba benim zarım yüzeye çok yakındı ben de 1,5 2 cm içeride olduğunu düşünüyordum deliğin etrafı zarmış ve çok net gözüküyordu, zar olduğunu bilmiyordum zarın onun da altında biraz içeride olduğunu düşünüyordum herkesin yapısı farklı kiminde daha içerde olabiliyor ıkındığımızda Zarın ortasındaki delik açılıyor. Tahminin doğru o kısım zar.

Evet cnm bende internette oyle okumustum 1.5 2 cm icerde diye ilk parmak egzersizimi yaptigim zaman bende hissedebiliyordum ama su an bende hissedemiyorum zaten bu parmak egzersizleri duyarsizlastirma egzersizleriymis belki bundan hissedemiyoruzdur.

Kızlar iyi akşamlar. Biz yeni evlendiğimizde ben vajinismus olduğumu bilmiyordum normal sanıyordum çoğu arkadasım gibi. O yüzdem sürekli deneme yapıyorduk. Bir gün cok fena bir acı hissettim -tabi bu acı sadece kendimi kastıgım için oluyor- o acının ardından lavaboya gittiğimde peçeteye kan bulaştı yani muhtemelen o zarın gittiğini gösteriyordu. Zannedersem bir gün kanamam oldu azar azar sonra denemeye devam ettik. 3 senedir deniyoruz :) güldüğüme bakmayın gecen hafta ağır bunalımdaydım ama artık kararlıyım vajiyi yenmeye. Bir kaç ay önce de kadın doguma gittim adet düzensizliği için aniden jinekolojik muayene Dedi ve çatala aldı beni. O aleti içime öyle bir soktu ki muayene boyunca Nasıl ağladım kadın şaşırdı daha sonra söyledim vaji olduğumu. Ama şunu söylicem sonuçta ölmedim yani. Tamam Can'ım yandı ama ölecek kadar yanmadı. Bunu düşünerek kendimi motive ediyorum. O jinekolojik muayeneden cok daha iyi durumda sevdiğim Ada'mın yanında da bunu yapBu aksam şu popoya doğru ittirme önerlerini denicez bakalım biraz gerginim ama kararlıyım.

Hic korkma canım bende korka korka 5 yılım gecti.sakın ihmal etme ustune git.ben 5 gundur hergun aparat ile eksersiz yaptım aparat penis boyunda artık rahatca alabiliyorum esli deneme yapıcam bugun allahın yardımıyla kurtulucam.sana tek tavsiyem ustune git erteleme vaz gecme inan hiç acı yok

Hadi Allah yardımcın olsun Can'ım. Vazgeçmek yok. 3 yıldır her gün moral bozukluğu ile geçti ama bundan sonra herşey güzel olacak inşallah

Kızlar deneme esnasında zevk almiyorsunuz değil mi hiç? O yüzden kayganlastirici kullanıyorsunuz soruyorum çünkü zevk alırsak korkumuz azalir ama kalem gibi ince şeylerde bile zevk alamiyorum normal dimi bu?

Asla pes etmeyin arkadaşlar.
Yeni arkadaşlarımı hoşgeldi bu arada.
Asla pes etmeyin ve güçsüz gözükmeyin. Ciddi bişeymiş gibi bakmayın vajiye. Dalga geçin onunla. Beni görseydiniz gülerdiniz. Kendi kendime vajiyle alay etmeler falan.
Ama sonrası mutluluk gözyaşları.
Çok dua edin, Rabbimize sığının.
Ama asla karamsar ve güçsüz durmayın.
Beni bilen arkadaşlar, yendiğimi bilir. Herşey daha güzel olacak zamanla. Yarısına kadar lap diye girdirebiliyorum, yarısından sonra hızı bi tık düşürüyorum. Ama zamanla onu da aşıcam. Çok hafif gitgeller de yapabiliyoruz. İnanın eşinizin mutluluğunu görünce daha bi güçleniyosunuz. Dün gece mesela tamamını girdirdiğimde biraz bekledim öyle, iyice alışsın diye(doktorum da böyle yapmamı söylemişti)
Sonra eşime bu kadar yeter çıkarıyorum dedim.
Nolur çıkarma karıcım, biraz daha kal böyle, dedi.
Dedi ve ben bittim ya
Onlar da sabrediyor bizim gibi ve onlar da biz kadar mutlu oluyor

Lütfen güzel arkadaşlarım, inanın bizi korkuttukları gibi bişe yok.
Ve hissettiğimiz o acı, sadece biz kasları normalden fazla kastığımız için oluyor. Kas sızısı yani. Ben de zarımın gittiğinü kanı görünce anladım. Ve o abarta abarta anlatanlara birkez daha çok kızdım!
Çüş dedim ya çüşşşşş !
Hani nerde o acı !?
Yokkkkkk !

Daha çok yüklenin egzersizlere.
"Kadın" olmak , olabilmek...
Eşinizin size o içten "karım" deyişi...
Çok az kaldı, az daha sabır ve daha çok motivasyonla en kısa zamanda sizin de mutluluk yazılarınızı göreceğimize eminim!

Masallah canim sevin 1-2 gune haberlerini aliriz Darisi basima ve

canim ya çok sevindim senin adına darısı bizim de başımıza ama normalde bu söylediklerini biliyoruz da işte o an herşey bitiyor iste

canim ya çok sevindim senin adına darısı bizim de başımıza ama normalde bu söylediklerini biliyoruz da işte o an herşey bitiyor iste

Ben de öyle diyordum hep. Doktorum bana böyle söylediğinde hep kızıyodum o an herşey gidiyo kafadan diye. Ama o söylemekten bıkmadı. Ben de evde telkinlerde bulundm kendime. Ciddiyim, vajiyle konuşun. Dile getirdiğinizde daha iyi hissedeceksiniz kendinizi. Ve zamanla beyin de kabul edecek.

Canım su an aparatlarla denerken zevk alamıyoruz ya bu sorunu halledince zevk almaya başlarız dimi ? Bazen korkuyorum isteksizlikten mi var bende diye ama inşallah sadece vajiden oturudur

Canım su an aparatlarla denerken zevk alamıyoruz ya bu sorunu halledince zevk almaya başlarız dimi ? Bazen korkuyorum isteksizlikten mi var bende diye ama inşallah sadece vajiden oturudur

Tabiki vajiden dolayı zevk yok. Biz bile şuan normal bi ilişki yaşayamıyoruz. Zamanla hepsi olacak. Rahat olun :)
Eşime diyorumki, ya bugün yapmasak mı ben hiç haz almıyorum.
O da diyoki sanki ben çok alıyorum , almak için çalışıyoruz zaten
Zamanla herşey çok güzel olacak :)

Ne çok kişi varmış bu dertten muzdarip bu derdi aşan üyeleri tebrik ediyorum sizin adınıza çok sevindim.
Şimdi benim sorunum şu; bu hastalığı artık o kadar kişide ve her yerde görünce bende korkmaya başladım. Bu hastalığın var olup olmadığını cinsel birliktelik yaşamadan anlamak mümkün mü?

Sanmıyorum canim. Ben hayatta böyle olacagimi tahmin etmezdim ama evlenince şok oldum. Dolayısıyla bekarken kendini vajinusmus sanan bi insan evlenince öyle olmadigini gorebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…