• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ama kucuk yastaki kizlar birsey bilmiyor ve cahil gibi kaliyorlar birsy bilmedikleri icinde biz yasimiz gectikce birseyler duyuyoruz kafamiz karisiyor

Evet git. Evde yapabiliriz ama birinin destek olması gerekiyo. Doktor ödev verince sorumluluk alıyorsun ama tek başına zor oluyor biraz. Şuan 3. ödevdeyim. İnşallah hepimiz yeneriz ve hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur
Canım özel olmazsa hafta hafta ne ödevler veriyor doktorun? Bir de ilk gittiğinizde uzun uzun konustunuz mu kısa mi kesti doktor?

Canım özel olmazsa hafta hafta ne ödevler veriyor doktorun? Bir de ilk gittiğinizde uzun uzun konustunuz mu kısa mi kesti doktor?
Yarım saatten fazla konuştu doktor.
1. Ödev : kendi parmağım 1 parmak 1 boğum
2. Ödev: kendi parmağım 1 parmak 2 boğum. Bir de eş parmağı 1 parmak 1 boğum
3. Ödev kendi parmağım 2 parmak 1 boğum. Eş parmağı 1 parmak 2 boğum ( şuan bu ödevdeyim )
doktora sordum 3 parmak da mı var diye yok dedi penis ödevleri olacakmış. Ben aralık sonunda başladım. İlk ödevim ocakta başladı. İlk konuşmada doktor ödev vermiyor.

Doktorun söylediğini söyleyim sana. Ben parmağımı dokunduğumda irkiliyodum. Hatta doktora dedim ben yapamam diye. O da bana korkularını yenerek başlayacaz. 1. Kattan bakıyor gibi düşün birden 10 kattan bakarsan olmaz yavaş yavaş çıkacaz dedi. İlk ödevde aynayı karşıma aldım uzun süre baktım inceledim. Kasıp gevşetme yaptım. Sonra yavaş yavaş dokundum. Çok kasıldım ağladım üstüne gittim yaptım. Doktor bana ilk yarım saat böyle olması normal o yüzden olmuyo diye pes etme dedi. Sonra baktım oluyo. Bu defa mutluluktan ağladım. O bile büyük birşeydi benim için.

Birde böyle not tutmamı istiyor.

Eklentiler

• IMG_20160212_170655.jpg
    IMG_20160212_170655.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 113
Kızlar bugün denedim baş kısmı oradaydi ama ben ağlamaktan kendimi dur dur diye aglamaktan dolayı eşim geri çekildi acı değil sadece bi dolgunluk hissi ne olduğunu bilmediğim şeyin içimdeki garip duygusuyla panikle dim nolur yardım edin lütfen Allâh rızası için dua edin bu cuma günü lütfen yapamadım neden böyle oluyor o dolgunluk beni korkuttu garip oldum

Bende aparat yaptım mumdan onunla egzersiz yapıyorum eş denemesine bir turlu gecemiyorum esimde çok geriliyor zaten en kolay ben ustteyken olan pozisyon sanırım kontrol bizde olacak ama ben hiç WC pozisyonunda egzersiz yapmadım eşli denemede aynı bu pozisyon sanki başa dönüyor gibi oluyor böyle rahat hissedeceğim başka pozisyon varmibilemiyorum bilenler yazarmi lütfen

Birde böyle not tutmamı istiyor.
2 yıl boyunca gördüm bu tedaviyi çok faydası oldu ama ben hep ertelediği için başarılı olamadim şimdi doktor yardımı almadan devam ediyorum çünkü ben dok torun verdiği ödevleri bile yapmıyorum ancak aklim basıma geldi hipnoz nefes terapisi görmediğim tedavi kalmadı çünkü gerçekten istemiyormusum ama artık istiyor um

2 yıl boyunca gördüm bu tedaviyi çok faydası oldu ama ben hep ertelediği için başarılı olamadim şimdi doktor yardımı almadan devam ediyorum çünkü ben dok torun verdiği ödevleri bile yapmıyorum ancak aklim basıma geldi hipnoz nefes terapisi görmediğim tedavi kalmadı çünkü gerçekten istemiyormusum ama artık istiyor um
Evet faydası oluyo. İnşallah hepimiz yenecez pes etmeyelim

Kızlar bugün denedim baş kısmı oradaydi ama ben ağlamaktan kendimi dur dur diye aglamaktan dolayı eşim geri çekildi acı değil sadece bi dolgunluk hissi ne olduğunu bilmediğim şeyin içimdeki garip duygusuyla panikle dim nolur yardım edin lütfen Allâh rızası için dua edin bu cuma günü lütfen yapamadım neden böyle oluyor o dolgunluk beni korkuttu garip oldum
canim belinin altina yasti koy.ve vajinanini itice kayganlastir.esinin penisinide kayganlastir.penis girecegi zaman iyice ikin.

Cnm o dolgunluk normal .zara doğru gidiyorum ben sabret biraz bitsin bu iş diyor sana :)

Cnm o dolgunluk normal .zara doğru gidiyorum ben sabret biraz bitsin bu iş diyor sana :)
Arkaş kesinlikle katılıyorum bende aparat ile calışıyorum 15 dk once kızlık zarımı bozdum öyle bir dolgunluk hissettimki ama hiç acı olmadı ve milletin dediği gibi ortadan ikiyede ayrılmadım oluk oluk da kan gelmedi 3 damla ya vardı ya yoktu.hafta sonu eşli denemeye gecicem artık basarıcam cünki hiç acı yok acı denilen sey kesinlikle doluluk hissi okadar

Doktorun söylediğini söyleyim sana. Ben parmağımı dokunduğumda irkiliyodum. Hatta doktora dedim ben yapamam diye. O da bana korkularını yenerek başlayacaz. 1. Kattan bakıyor gibi düşün birden 10 kattan bakarsan olmaz yavaş yavaş çıkacaz dedi. İlk ödevde aynayı karşıma aldım uzun süre baktım inceledim. Kasıp gevşetme yaptım. Sonra yavaş yavaş dokundum. Çok kasıldım ağladım üstüne gittim yaptım. Doktor bana ilk yarım saat böyle olması normal o yüzden olmuyo diye pes etme dedi. Sonra baktım oluyo. Bu defa mutluluktan ağladım. O bile büyük birşeydi benim için.
Canım benim yaa hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, ben kendi kendime ve esimi parmağıyla denedim korkmuorum artık ama rahatça anlamıyorum mesela hala irkiliyorum kasiliyorum baya vakit geçiyor ancak alabiliyorum. Su an neredeyse iki parmak kalınlığında birşey deniyorum ama alabildigimde oluyor alamadığimda. Ama kaciyorum denemelerden işte nefret ettim bu isten, daha kalın birseye gecemedim ne zamandır :110:

Evet işte o an belkide nefes alıp versem oldu bitti olucak saniyelik yani ve dediğiniz gibi sadece bi doluluk hissedilen acı yoktu kesinlikle sadece orada bi doluluk hissettim ama dedigim gibi bilmediğim o duyguyu o an ağlama ile sonuclandirdim ve eşimde beni uxmemek için bıraktı ..... hepimize Rabbîm oldu şükrunu yaşatsin inşallah Allah hepimizin bu duyguyu yaşamasına eslerimize de yasatmamizi nasip etsin

Back