- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.543
- 498
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #206.941
Çevremde çok varAynen oyle hep yanlis bilgiler ile kafamiz karisik ondan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çevremde çok varAynen oyle hep yanlis bilgiler ile kafamiz karisik ondan
Ama kucuk yastaki kizlar birsey bilmiyor ve cahil gibi kaliyorlar birsy bilmedikleri icinde biz yasimiz gectikce birseyler duyuyoruz kafamiz karisiyo
Bende onun için dedim zaten. Neyse..
Canım özel olmazsa hafta hafta ne ödevler veriyor doktorun? Bir de ilk gittiğinizde uzun uzun konustunuz mu kısa mi kesti doktor?Evet git. Evde yapabiliriz ama birinin destek olması gerekiyo. Doktor ödev verince sorumluluk alıyorsun ama tek başına zor oluyor biraz. Şuan 3. ödevdeyim. İnşallah hepimiz yeneriz ve hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur
Yarım saatten fazla konuştu doktor.Canım özel olmazsa hafta hafta ne ödevler veriyor doktorun? Bir de ilk gittiğinizde uzun uzun konustunuz mu kısa mi kesti doktor?
Doktorun söylediğini söyleyim sana. Ben parmağımı dokunduğumda irkiliyodum. Hatta doktora dedim ben yapamam diye. O da bana korkularını yenerek başlayacaz. 1. Kattan bakıyor gibi düşün birden 10 kattan bakarsan olmaz yavaş yavaş çıkacaz dedi. İlk ödevde aynayı karşıma aldım uzun süre baktım inceledim. Kasıp gevşetme yaptım. Sonra yavaş yavaş dokundum. Çok kasıldım ağladım üstüne gittim yaptım. Doktor bana ilk yarım saat böyle olması normal o yüzden olmuyo diye pes etme dedi. Sonra baktım oluyo. Bu defa mutluluktan ağladım. O bile büyük birşeydi benim için.Canım özel olmazsa hafta hafta ne ödevler veriyor doktorun? Bir de ilk gittiğinizde uzun uzun konustunuz mu kısa mi kesti doktor?
Birde böyle not tutmamı istiyor.Canım özel olmazsa hafta hafta ne ödevler veriyor doktorun? Bir de ilk gittiğinizde uzun uzun konustunuz mu kısa mi kesti doktor?
2 yıl boyunca gördüm bu tedaviyi çok faydası oldu ama ben hep ertelediği için başarılı olamadim şimdi doktor yardımı almadan devam ediyorum çünkü ben dok torun verdiği ödevleri bile yapmıyorum ancak aklim basıma geldi hipnoz nefes terapisi görmediğim tedavi kalmadı çünkü gerçekten istemiyormusum ama artık istiyor umBirde böyle not tutmamı istiyor.
Evet faydası oluyo. İnşallah hepimiz yenecez pes etmeyelim2 yıl boyunca gördüm bu tedaviyi çok faydası oldu ama ben hep ertelediği için başarılı olamadim şimdi doktor yardımı almadan devam ediyorum çünkü ben dok torun verdiği ödevleri bile yapmıyorum ancak aklim basıma geldi hipnoz nefes terapisi görmediğim tedavi kalmadı çünkü gerçekten istemiyormusum ama artık istiyor um
canim belinin altina yasti koy.ve vajinanini itice kayganlastir.esinin penisinide kayganlastir.penis girecegi zaman iyice ikin.Kızlar bugün denedim baş kısmı oradaydi ama ben ağlamaktan kendimi dur dur diye aglamaktan dolayı eşim geri çekildi acı değil sadece bi dolgunluk hissi ne olduğunu bilmediğim şeyin içimdeki garip duygusuyla panikle dim nolur yardım edin lütfen Allâh rızası için dua edin bu cuma günü lütfen yapamadım neden böyle oluyor o dolgunluk beni korkuttu garip oldum
Cnm o dolgunluk normal .zara doğru gidiyorum ben sabret biraz bitsin bu iş diyor sana :)Kızlar bugün denedim baş kısmı oradaydi ama ben ağlamaktan kendimi dur dur diye aglamaktan dolayı eşim geri çekildi acı değil sadece bi dolgunluk hissi ne olduğunu bilmediğim şeyin içimdeki garip duygusuyla panikle dim nolur yardım edin lütfen Allâh rızası için dua edin bu cuma günü lütfen yapamadım neden böyle oluyor o dolgunluk beni korkuttu garip oldum
Arkaş kesinlikle katılıyorum bende aparat ile calışıyorum 15 dk once kızlık zarımı bozdum öyle bir dolgunluk hissettimki ama hiç acı olmadı ve milletin dediği gibi ortadan ikiyede ayrılmadım oluk oluk da kan gelmedi 3 damla ya vardı ya yoktu.hafta sonu eşli denemeye gecicem artık basarıcam cünki hiç acı yok acı denilen sey kesinlikle doluluk hissi okadarCnm o dolgunluk normal .zara doğru gidiyorum ben sabret biraz bitsin bu iş diyor sana :)
Canım benim yaa hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, ben kendi kendime ve esimi parmağıyla denedim korkmuorum artık ama rahatça anlamıyorum mesela hala irkiliyorum kasiliyorum baya vakit geçiyor ancak alabiliyorum. Su an neredeyse iki parmak kalınlığında birşey deniyorum ama alabildigimde oluyor alamadığimda. Ama kaciyorum denemelerden işte nefret ettim bu isten, daha kalın birseye gecemedim ne zamandırDoktorun söylediğini söyleyim sana. Ben parmağımı dokunduğumda irkiliyodum. Hatta doktora dedim ben yapamam diye. O da bana korkularını yenerek başlayacaz. 1. Kattan bakıyor gibi düşün birden 10 kattan bakarsan olmaz yavaş yavaş çıkacaz dedi. İlk ödevde aynayı karşıma aldım uzun süre baktım inceledim. Kasıp gevşetme yaptım. Sonra yavaş yavaş dokundum. Çok kasıldım ağladım üstüne gittim yaptım. Doktor bana ilk yarım saat böyle olması normal o yüzden olmuyo diye pes etme dedi. Sonra baktım oluyo. Bu defa mutluluktan ağladım. O bile büyük birşeydi benim için.
Resimden bile ilerlediğin belli kuzum tebrikler, ama yarım saat sokup çıkarmaya çalışıyor musun bana çok uzun geldi ama daha ise yarar gibi yoksa insan kaçıyor isteBirde böyle not tutmamı istiyor.