Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Anestol beni hiç uyusturmuyor sanki ben gene kendimi kasıyor yanıyorum acı değil baskı oluyor o baskı olmasa rahat olucak belki

Anestol yaramaz ya bi ise yaramadı bende vemcaine sprey uyusturuyo baskıyı hisssediyosun ama başının girdiğini hissetmiyosun sonra geriye kalan kayganlasmasi sağlayıp ikinip nefes almak

O zaman benden dolayı olmuyor 2 dk filan sürüyor sonra yumuşuyor ama o sürede giriş olmuyor zaten olamıyor
Onsevismwyi uzunntutarsan hemen yumusamiyo canım oturur gbi yap taktik dene anladin sen detaylı yazamiyom ama kendin i düşünmeden eşine gore hareket et giriş için kendin yonlendirirsen yumusamasi biraz daha geç olur böyle böyle ilerleyebilirsin

Eminim canım parmağıma geliyor hatta eşimde fark etti. Çift parmak deniyoruz tek bi taraftan giriyor ama zorluyor canım acıyor o bölmeyi araya alinca 3 parmak bile giriyor. Sorunun zar yapım olduğunu düşünüyorum bu yüzden

Ha ha :) harikasin tebrikler canım vajina şekil aliyo aynen his oldumu eşli denemeye gecersin bi kaç güne :))

Olabiliyor canım benimde yüksek girisliydi bi gorun doktora istersen ama bi eşli denesen diyorum belki yırtılır benim doktor parmağıyla bile yirtamamisdi aldılar girişteki kalın et kısmını yüksek girişe denk geliyordu bildiğin kapalıydı tövbe yarabbim :)

Eslide denedik canım sonuc aynı malesef. En yakın zamanda doktora gideceğim inşallah

Anestol etki ediyor mu
Ben vemcaine uyuşturucu sprey kullanıyorum
Anestol yüzde beş mi ne sanıyorum çok çok kiziyorum uyuşturan birşey olduğunu öğrenip hemen eczanede koşa koşa almisdim esimi aramistim artık canım yanmiycak uyusturuyomus aşkım bu akşam olacak demisdim akşam olmusdu surdum ama hiç ama hiç hicc uyusturmamisdi eşim kizmisti banyoya gidip musluğun altında deli gibi aglamisdim iki saat bilgisizligim toylugum vajinusmusla tanışmamış olmam psikolojik ilaçla akşama kadar uyumalarim off çok kiziyorum anestol doktorların muayenede öylesine kullandıkları nefret ettiğim bi merhem iki tüp vardı isteyen ağda sırasında sürebilir yine ise yarayacagini sanmam ama ikisininde çöpe attim vajiyi yenince pasiflor surubumu xanax i hepsini attim (((

Eşimle de inanılmaz kavgalıyız dün geceden beri
Artık onu suçluyorum
O kendi ereksiyonunun derdinde olmayıp tecrübeli olsaydı belki de bu sorunu hiç yaşamayacaktım.

Eşini suçlama canım ya kendini de suçlama bu lafı edenler zamanında gereksiz yere kendilerini suclayanlar.geçti vaji atlattım ama etkileri beynimde birakddigi hasar daha onlardan kurtulanadim. O yüzden şimdiden böyle düşünme su akar yolunu bulur diyolar ya köylerde on iki on uç yasında bebekler evleniyor yapiyoalr allahın verdiği birsy uremek öyle dusunme eninde sonunda olacak ama nasil olduğu ve sureci hızlandırmak ve azmetmek çabalamak önemli egzersiz yapamiyosan spreyle falan esli adım adım ilerlemeni tavsiye ederim cnm.canını sıkma üzme kendini esinle konuşarak yenmen yaşadığını yasadigin zorluğunu ona goster zaten gördüğünde destek olacaktır evliliğini sarsma

Eşimle parmak egzersizi yaptık. Tek parmakta sorunsuz sonuna kadar girdi birkaç kez yaptık.
En son 2 parmakla ben zorlanınca bırakıp p.. Denemesine geçmiştik dün

Kızlar merhaba derdimi paylasicam ama sorun vajinismus mu bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum.
Ben iliski sırasında zorlaniyorum ilk birleşmede canım aciyo her defasında sanki ilk akşam gibi canım aciyo hiç istek gelmiyo zevk almiyorum sadece mecburi gibi hissedip yapıyorum. İlk gece de kanamam olmadı doğumda doktor muayene ederken suyumla beraber kanamam oldu doktorun bile beklemediği andı sanırım oda şaşırdı. Ve ben sorunumu anlattigimda acilmam olmasına rağmen normal doğum yapamadim. Doğumda ki alttan muayeneden sonra doktor korkusu oldu gidemiyorum sorun vajinismus mu?

Canım benim Allah yardimciniz olsun benim bir sene sürdü kurtuldum daha bir aylıkken kayınpederim niye bebek yok dedi şimdi 1 buçuk senelik evliyim çok şükür vaji atlattim ama her şeyinbir zzamani var hayirlisi olması için. Önce vaji atlatmaya bak hayatin boyunca kabullenme bu durumu korkularini yen. Anne olmayi hayal et bebegin için mücadele et acı yok kastigin için aciyor bizim vaji olmayan insanlardan fiziksel olarak bir eksiğimiz yok

Ha ha :) harikasin tebrikler canım vajina şekil aliyo aynen his oldumu eşli denemeye gecersin bi kaç güne :))
Evet canım eşli denemem oldu ama ozaman eksersiz yapmıyorsum hiç bişey yapmıyorsum kendi kendine gecmesini bekliyordum ama artık dayanılmaz sekilde oldu hayatım karar verdim birden bire önceden düşüncesi bile beni kasıyordu ama bugun hem sevindim hemde cok kızdım kendime neden dedim bekledin bukadar inşallah halledip bu işi bitirip anne olmk istiyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Kayganlastiricilimi prezervatf.

o sorun bendede olmustu artık herkeze hesap vermekten bıkmıstım.. hele hele kaynanam benı oldurduç..ıstemıom daha dedıkce basımın etını yıyıodu.. ben götürecem senı doktora bırseyınız var felan dıodu.. allahtan arada kocam anasına kızıodu arada sanane dıye... anladıgım kadarıyla daha yenememıssın.. egerkı egzersızlerı yapabılıosan.. tam 1 hafta üstüne düş hergün erinmeden yap.. eşli denemeye gecmeden öncede 5 dk. felan tekrar yap sontra bak gör neler oluo :))

ben mumla egzersiz yapıordum parmak pek bana göre degıldı :))

allah kolaylık versın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…