• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

6 aylık evliyim ve vajinismusum, parmak egzersizleriyle falan o korkumu yendim suan daha rahat deneme yapabiliyoruz ama hala iliskiye giremedik. Egzersiz yaparken kızlık zarımın köprülü yani ortadan bölmeli olduğunu fark ettim internetten araştırdım ve bununda iliskiye girmede engel olabileceğini öğrendim. Ilk evlendiğim zamanları düşününce suan psikolojik olarak vajinismusu yendiğimi düşünüyorum korkmuyorum artık ama hala iliskiye giremiyoruz bunun sebebinin zar tipim olduğunu düşünüyorum ve o aradaki bolmeyi aldırmak istiyorum ama internette bununla ilgili pek bişey bulamadım. Var mı bu sorunu yaşayan ve ya bu sorundan dolayı ameliyat olan varsa tecrübelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim
Cac
Arkadaslar bende 6 ay önce vajiyi yendim.. ne okur pes etmeyin egzersizler yapin bunun hayatinizi mahvetmesine izin vermeyin.. elhamdulillah o günler kabus dolu geceler gecti.. ben hic inanamiyordum hatta esime ben hayatim boyunca bunu yapamicam diyordum bosanalim diyordum.. kendim kendime razi olmus bi haldeydim.. ama esim pes etmedi.. tedavi olduk ozel bi doktora.. ve inanin arkadaslar vajinismus hic de oyle zor bi sey degil ve yendikten sonra bu muymus yapamadigim sey diyeceginiz bir mesele.. ne olur evliliklerinizi bunun icin sarsmayin.. bu hastalik evliligin dusmani.. yardimci olmami isteyen varsa bana yazabilir.. kendinize guvenin

Canim emin misin omdan kendin teshis koyma o konuda istersen bi uzmana görün cünku ben de oyle dusunuyordum ama doktora gittigimde anladim onlar benim vajinismusa aklimda ikna yöntemlerimmis doktor kendi elleriyle gösterdi normal oldugunu

Canim banada yardimci ol tek pa
Arkadaslar bende 6 ay önce vajiyi yendim.. ne okur pes etmeyin egzersizler yapin bunun hayatinizi mahvetmesine izin vermeyin.. elhamdulillah o günler kabus dolu geceler gecti.. ben hic inanamiyordum hatta esime ben hayatim boyunca bunu yapamicam diyordum bosanalim diyordum.. kendim kendime razi olmus bi haldeydim.. ama esim pes etmedi.. tedavi olduk ozel bi doktora.. ve inanin arkadaslar vajinismus hic de oyle zor bi sey degil ve yendikten sonra bu muymus yapamadigim sey diyeceginiz bir mesele.. ne olur evliliklerinizi bunun icin sarsmayin.. bu hastalik evliligin dusmani.. yardimci olmami isteyen varsa bana yazabilir.. kendinize guvenin
Canim tek parmagi yapabiliyorum ama cift parmakta takildim kaldim birde esli egzersizlerde hangi pozisyon denemeliyiz kendimi nadil rahatlatmsliyim

Kızlar yenenleri görünecek o kadar imreniyorum ki
Hergünüm kabus
Ben tek parmaktan sonra kalın bi aparat yaptım ama ne kadar ittirsem de gitmiyor
Kime ne kötülük yaptım ne lanetli bir insanmışım bilmiyorum

Bir de yenenlere bir sorum olucak
İlk giriş ne kadar sürüyor yani başının girmesi
Artık o kadar çaresiz kaldım ki Bebek istediğim için geçen ay yumurtlama günümde spermleri damlalıkla içeriye boşalttım
Belki olur diye umutlandım
Ama ne saçmaymış spermler dış ortamda ölüyormuş

Eşimle de inanılmaz kavgalıyız dün geceden beri
Artık onu suçluyorum
O kendi ereksiyonunun derdinde olmayıp tecrübeli olsaydı belki de bu sorunu hiç yaşamayacaktım.

Bir de yenenlere bir sorum olucak
İlk giriş ne kadar sürüyor yani başının girmesi
Artık o kadar çaresiz kaldım ki Bebek istediğim için geçen ay yumurtlama günümde spermleri damlalıkla içeriye boşalttım
Belki olur diye umutlandım
Ama ne saçmaymış spermler dış ortamda ölüyormuş
Hamilelik icin penisin tam girmesi daha yuksek ihtimal olur canim bildigim kadariyla basi girince zaten sonu cok kolay giriyor onemli olan girisini buldurabilmen dik degil popona dogru egimli olmasi gerekiyor

Eşimle de inanılmaz kavgalıyız dün geceden beri
Artık onu suçluyorum
O kendi ereksiyonunun derdinde olmayıp tecrübeli olsaydı belki de bu sorunu hiç yaşamayacaktım.
Esini suclama bence cunku benim esimdede ayni sikinti vardi bende icten icten ona kiziyordum ama sonradan anladim ki oyle bi sikintisi yokmus yani iceri giremeyince erken ereksiyon oluyor iceri girince ereksiyon devam edebiliyor

Esini suclama bence cunku benim esimdede ayni sikinti vardi bende icten icten ona kiziyordum ama sonradan anladim ki oyle bi sikintisi yokmus yani iceri giremeyince erken ereksiyon oluyor iceri girince ereksiyon devam edebiliyor

İlk ilişki için uzun sure ereksiyon olması gerekmez mi
Hemen ilişkiye giremeyiz bu sorundan dolayı
İnanamıyorum dünyanın en zor işi bu sanki
Sürekli aklımda sabah uyandığım andan itibaren
Yediğim zehir içtiğim zehir

Nasıl yendiniz hangi pozisyonda ve ne kullandığınizi yazabirmisniz ilk giriş saniyelik sanırım 3 4 saniye dayansak sanırım gerisi hiçte zor değil yapanlar böyle diyor ama ....

Nasıl yendiniz hangi pozisyonda ve ne kullandığınizi yazabirmisniz ilk giriş saniyelik sanırım 3 4 saniye dayansak sanırım gerisi hiçte zor değil yapanlar böyle diyor ama ....
Evet ilk giris igneden daha az can yakiyor anestol diye bi krem kullandim ben ilk iki hafta hep bununla yaptik ama sonra kremsiz rahat oluyr

Ilk yaptigimda ben üstteydim kontrol bendeydi ikinci de esim üstteydi ama kkinci daha kolay oldu ikisinde de kontrol bendeydi

İlk ilişki için uzun sure ereksiyon olması gerekmez mi
Hemen ilişkiye giremeyiz bu sorundan dolayı
İnanamıyorum dünyanın en zor işi bu sanki
Sürekli aklımda sabah uyandığım andan itibaren
Yediğim zehir içtiğim zehir
Evet malesef butun hayati zehir ediyor ereksiyon suresi ne kadar ki yani normal sartlsrda 1dklik ereksiyon girmye fazlasiyla yeter ilk giris icin

Bende çok zorlandım penis yumuşamadan yapmak için. Ama işte maalesef biz hazır olana kadar penis sertliği gidiyor. Şöyle bişey deneyin kızlar. Penisi vajine girişine değdirdiğinizde hazır olana kadar siz veya eşiniz penis ucunu vajinaya sürtsün. Hatta klitorisinize sürtün ki siz de biraz haz almaya çalışın.

Back