• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar ben ill olarak bas parmak kalinliginda bir dilator aldim dun basladim eksersiz yapmaya parmak ile hayatta yapamazdim biliyordum.Daha sonra bildimiz allik fircasi ile denedim gine oldu.Dun bu sekilde devam ettim.bugun sabah uyandim ve allik fircamin ucuna iki adet havlu kagit sardim ustunude strecledim ve tekrar denedim ilk olmadi ama ikincide gene oldu zorlanmayana kadar yaptim yaklasik bir saat sonra ara verdim iki saat tekrar bir saat yaptim.zorlanmayana kadar yaptim.Simdi tekrar iki havlu kagit sardim ve strecledim bakalim bunuda alsam yapicam.Yani diyecegim doktorda size ayni seyi diyecek.Korkulcak bisey yok bolca kayganlastirici surum kasmayin kendinizi birakin gitsin inanim ben kendime uyusturucu krem felan hic bisey surmuyorum.evet baski bi doluluk oluyor ama aci kesinlikle yok.

Kizlar ben ill olarak bas parmak kalinliginda bir dilator aldim dun basladim eksersiz yapmaya parmak ile hayatta yapamazdim biliyordum.Daha sonra bildimiz allik fircasi ile denedim gine oldu.Dun bu sekilde devam ettim.bugun sabah uyandim ve allik fircamin ucuna iki adet havlu kagit sardim ustunude strecledim ve tekrar denedim ilk olmadi ama ikincide gene oldu zorlanmayana kadar yaptim yaklasik bir saat sonra ara verdim iki saat tekrar bir saat yaptim.zorlanmayana kadar yaptim.Simdi tekrar iki havlu kagit sardim ve strecledim bakalim bunuda alsam yapicam.Yani diyecegim doktorda size ayni seyi diyecek.Korkulcak bisey yok bolca kayganlastirici surum kasmayin kendinizi birakin gitsin inanim ben kendime uyusturucu krem felan hic bisey surmuyorum.evet baski bi doluluk oluyor ama aci kesinlikle yok.

Benim yaptığım kalın aparat bir türlü girmiyor ne kadar ittirsemde

Kayganlastiricilimi prezervatf.
Yok canm normal prezervatif ama öncesinde senin klitoris orgazmi olman önemli böylece yeterli islaklik saglaniyr ilk giriste hep bir aci hissedyrm nerdeyse 10 u gecti ama hala endise duyuyorum yani öyle pat diye girmiyor girsede baski oluyor ama nefes alip vermek cok önemli

Tatlım vücudun eşine doğru eğik olsun, penisi elinle tutup vajinaya yerleştir, ittirmeye başla. Dik bi şekilde değil, popoya doğru. Onun için dik oturma, vücudun eşine doğru eğik şekilde dur.
Şırıngayla hamile kalan bir bayan yazmıştı foruma
O vaji değildi gerçi ama bu yolla hamile kalmıştı
Spermler hemen ölür mü acaba net bilgi bulamadım heryere farklı yazıyor
Bizde enjektörle 5 ay denedik ama hiç bi sonuç alamadik galiba spermler dış ortamda ölüyo artık vajiden gectim bebek olsun diye uğraşıyoruz:KK61:

Bizde enjektörle 5 ay denedik ama hiç bi sonuç alamadik galiba spermler dış ortamda ölüyo artık vajiden gectim bebek olsun diye uğraşıyoruz:KK61:
Aynen Can'ım
Vajiyi yendiniz mi
Ne bileyim bir bayan arkadaş ve birkaç kişi daha bu yolla hamile kalınca Zaman kaybetmemek adına deniyorum
Yaşım 31 olduğu için

Yok canm normal prezervatif ama öncesinde senin klitoris orgazmi olman önemli böylece yeterli islaklik saglaniyr ilk giriste hep bir aci hissedyrm nerdeyse 10 u gecti ama hala endise duyuyorum yani öyle pat diye girmiyor girsede baski oluyor ama nefes alip vermek cok önemli
Can'ım çok özele kaçıyor olabilir sorum ama ilk giriş ne kadar sürüyor

Aynen Can'ım
Vajiyi yendiniz mi
Ne bileyim bir bayan arkadaş ve birkaç kişi daha bu yolla hamile kalınca Zaman kaybetmemek adına deniyorum
Yaşım 31 olduğu için
Benimde 28 etrafta herkes soruyo bebek yokmu diye ne diyecegimi bilemiyorum 1 ay bile tahammülüm kalmadi her ay beklenti oldumu acaba diye her yolu deniyoruz bizde malesef, vajiyi yenemedim egzersiz yapiyorum

Can'ım çok özele kaçıyor olabilir sorum ama ilk giriş ne kadar sürüyor
Yok canim.ne özeli 3 dak falan sürüyordur cünkü ben esime acidigini söylyrm o cekiyor sonra tekrar yine aciyorsa yine söylyrm yine cekiyor bu sirada giris olmuyor tabi denemede aciyor sonra ikiniyorum nefes alip veriyrm bir daha deniyor iceri hafif girdikten sonra yavas yavas ilerliyor bir yer var zaten orayi gectikten sonra dahada rahatliyorum sonra tekrar cikip girse bilse cok sknti olmuyor ama ilk giris skntili olabiliyor sonrasnda karinda popoda baski hissedebiliyrm hala bile ittrdgmi söylyr esim yani kacinci iliski oldu ama farketmyrm kasildgimi ya da ittrdgmi egerki hala aci duyuyor baski hissedyrsnz cok normal endise etmeyn

Yok canim.ne özeli 3 dak falan sürüyordur cünkü ben esime acidigini söylyrm o cekiyor sonra tekrar yine aciyorsa yine söylyrm yine cekiyor bu sirada giris olmuyor tabi denemede aciyor sonra ikiniyorum nefes alip veriyrm bir daha deniyor iceri hafif girdikten sonra yavas yavas ilerliyor bir yer var zaten orayi gectikten sonra dahada rahatliyorum sonra tekrar cikip girse bilse cok sknti olmuyor ama ilk giris skntili olabiliyor sonrasnda karinda popoda baski hissedebiliyrm hala bile ittrdgmi söylyr esim yani kacinci iliski oldu ama farketmyrm kasildgimi ya da ittrdgmi egerki hala aci duyuyor baski hissedyrsnz cok normal endise etmeyn
Seni gerçekten tebrik ediyorum çok azmettin ve kendi kendine kısa sürede yendin
Benim için sanki dünyanın en zor işi oldu bu
Egzersizde eşimin tek parmağıyla yaptık en son orda kaldım
Sen aparatlarla çalışırken girmediği oluyormuydu hiç resmen ittiriyorum girmiyor kalın olan aparst

İyi geceler kızlar
yazmazsam olmazdı 24 ocak bende yendim bu illeti kurtuldum
Allah'ın izni ile
:KK76::KK76::KK76:
Hala şaka gibi gelse de bitti :)))))
Hepinize nasip etsin inş en kısa zamanda
Tek tavsiyem evde yapabilen evde doktora giden doktorda hırsını kaybetmesin hırs ile devam etsin çünkü bu süreç de her ne kadar eşler destek de olsa insanın karşısına bir çok zorluk çıkıyor insan pes etme noktasına bile gelebiliyor ne olursa olsun kararlı olun vazgecmeyin:KK20:
:KK73::KK33::KK5::KK9::KK55:

İyi geceler kızlar
Allah'ın izni ile
Tek tavsiyem evde yapabilen evde doktora giden doktorda hırsını kaybetmesin hırs ile devam etsin çünkü bu süreç de her ne kadar eşler destek de olsa insanın karşısına bir çok zorluk çıkıyor insan pes etme noktasına bile gelebiliyor ne olursa olsun kararlı olun vazgecmeyin:KK20:
Tebrikler darısı bize olsun inşallah tez zamanda bende yazarım buraya
İyi geceler kızlar
Allah'ın izni ile

İnşallah ya bu Vajinismus denen işleti yaşayan herkes tez Zaman'da kurtulsun neler çekiyorux o işlet yüzünden ama bu da bizlerin sınavı başka bişi değil
Sabır hırs ve tabi yazmayı unutmuşum bolca dua edin kızlar dilinizden eksik olmasın dualar

Bişiy sormak istiyorum denedim fakat zorladim çok fazla popo ya eğimli diyorsunuz ama ben resimlere tada bazı videolara baktığımda sanki öyle gitmiyor kafam karıştı sert bir yere geliyor gibi geliyor bana acaba yönünü yanlış yapıyoruz

Back