• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar ben hala aynı yerdeyim
Dün gece üstte denedim güya başı bile girmedi
Zaten eşimin de ereksiyon süresi çok kısa sinirden ağladım sabaha kadar uyuyamadım
Eşli deneme yaparken yenenler yani bir erkeğin ereksiyon süresi ne kadar olmalı yani mesela 20 dek boyunca giriş için uğraşabiliyor musunuz çünkü bizler öyle hemen saniyesinde ilişkiye giremiyoruz zaten

Evet canım maalesef biz hazır olana kadar penisler pısıyo. :)
Zamanla daha da hızlı olacak. Moralini bozma. Çünkü penis hareketsiz kalınca sertliğini kaybediyor. Zamanla bunu da atlatıcaz ben eminimm :)

Iste o dar yerden gecerken strese giriyorum ben rahat birakcam yere daha cok sıkıyorum kendimi ıkınıyorum ama kendimi sıkarak ıkınıyorum o yüzden canim yaniyo esimle iliski denerken de o dar yerde takılıp kaliyorum kendimi serbest birakip itemiyorum halbuki 5 saniye dayanip kendimi birakip yapsam olcak belki yine o bosluga düsecek herhalde ama birakamiyorum kendimi o an... Ama sen cok güzel ilerlemissin masallah devam et sakin birakma çünkü birakirsan araya zaman girerse tekrar hevesin ve cesraetin kaciyo o yuzden şimdi yapabiliyorken üstüne git ve başar inşallah
İnanki yapabilirsin yapamazsam ben yapamazdım neler yasadım neler.o noktaya gelince bekle ama kendine de yapabilirim yavasca it baktın gitmiyor kasıyorsun demektir ben yaparken hep anne olucagım gunu hayal ediyorum ozaman hırslanıyorum işde

Canım ya akşama kadar bomba gibi ol. Kendi kendine telkinlerde bulun. 'Ya yapamazsam' diye düşünme. Sen bir anda çok fazla ilerleme katettin çünkü. Sprey kullan gerekirse. Biraz da eşinden dolayı tedirgin oluyosun. Ama hiçbirimiz böyle olsun istemezdik.
Sana demişmiydim hatırlamıyorum ama görebileceğin yerlere notlar as.
'Ben sendem daha güçlüyüm vaji :KK66: '
'Sevgili kaslarım benim kontrolüm haricinde kasılamazsınız :) '
'Senin benim hayatımda yerin yok vajiii hahhaha :KK70: '
Bu ve bunlara benzer notlar yaz. Notlarına gülücük de yap. Bi nevi vajiyle dalga geçmek yani. İnan bana bi zmaan sonra vaji pes ediyor. Beyin sürekli bi yazıları gördükçe beyin de kabulleniyor. Ama "bi daha kasmıcam!" gibi olumsuz cümle değil, "ben kaslarımı kontrol edip rahatça ilişkiye gircemm:)" gibi cümleler kur. Bu yöntemi kişilik ve düşünce değiştirme tekniği olarak kullanıyorlar. Bi yerde okumuştum. Burdan bi arkadaş da yapmış bunu. Ben de yaptım. Masamı notlarla doldurdum..dene bunu da. Olumsuz cümle yok. Vajiyle dalga geçen cümleler, gülücüklü cümleler, güçlü cümleler. Egzersiz yapamıyorsan bu şekilde kendini telkin etmek de büyük fayda sağlar. Eşinle egzersiz yaptığında daha sakin olursun en azından.

İnanki yapabilirsin yapamazsam ben yapamazdım neler yasadım neler.o noktaya gelince bekle ama kendine de yapabilirim yavasca it baktın gitmiyor kasıyorsun demektir ben yaparken hep anne olucagım gunu hayal ediyorum ozaman hırslanıyorum işde
Insallah bu sorunu en kisa zaman da aşıp hayırlısıyla anne olmayi, eşimizle beraber saglikla huzurla evlatlarimizi büyütmeyi nasip eder Rabbim hepimize

merhaba arkadaslar. ben burayı bayadır takip ediyorum. iki jinekologdan sonra nihayet bir cinsel terapiste gitmeye karar verdim. ulus devlet has. ebru soylu'dan randevu aldim gittim bugun. her hafta esli terapiye gelmem gerektigini soyledi 8-12 hafta kadar. henuz basarili olur muyum bilmiyorum ama ankarada maddi durumu zorda olanlar icin boyle bi imkan oldugunu haber vermek istedim. belki yardimi dokunur.

6 aylık evliyim ve vajinismusum, parmak egzersizleriyle falan o korkumu yendim suan daha rahat deneme yapabiliyoruz ama hala iliskiye giremedik. Egzersiz yaparken kızlık zarımın köprülü yani ortadan bölmeli olduğunu fark ettim internetten araştırdım ve bununda iliskiye girmede engel olabileceğini öğrendim. Ilk evlendiğim zamanları düşününce suan psikolojik olarak vajinismusu yendiğimi düşünüyorum korkmuyorum artık ama hala iliskiye giremiyoruz bunun sebebinin zar tipim olduğunu düşünüyorum ve o aradaki bolmeyi aldırmak istiyorum ama internette bununla ilgili pek bişey bulamadım. Var mı bu sorunu yaşayan ve ya bu sorundan dolayı ameliyat olan varsa tecrübelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim

Iste o dar yerden gecerken strese giriyorum ben rahat birakcam yere daha cok sıkıyorum kendimi ıkınıyorum ama kendimi sıkarak ıkınıyorum o yüzden canim yaniyo esimle iliski denerken de o dar yerde takılıp kaliyorum kendimi serbest birakip itemiyorum halbuki 5 saniye dayanip kendimi birakip yapsam olcak belki yine o bosluga düsecek herhalde ama birakamiyorum kendimi o an... Ama sen cok güzel ilerlemissin masallah devam et sakin birakma çünkü birakirsan araya zaman girerse tekrar hevesin ve cesraetin kaciyo o yuzden şimdi yapabiliyorken üstüne git ve başar inşallah
Bende bu dar gecitte kaldım arkadaşım ya :KK43:

Bugün eşimle denemek istiyorum çok istekliyim inanıyorum kendime. Benim için dua edip ayetel kürsi okur musunuz. Okuyan okudum diyebilir mi teşekkür ederm şimdiden.
Okudum cnm inşallah bu gece vajiye karşı galibiyet yaşarsın

Allah yardimcimiz olsun cnm
Amiin bende burdaki bi arkadas gibi üstüne oturarak yapmaya çalıştım iki üç kere denedim yarısını aldım ama kasmayi durduramadigim için çok acidi yandı battı derken bıraktım sonrada psikolojim çöktü

merhaba arkadaslar. ben burayı bayadır takip ediyorum. iki jinekologdan sonra nihayet bir cinsel terapiste gitmeye karar verdim. ulus devlet has. ebru soylu'dan randevu aldim gittim bugun. her hafta esli terapiye gelmem gerektigini soyledi 8-12 hafta kadar. henuz basarili olur muyum bilmiyorum ama ankarada maddi durumu zorda olanlar icin boyle bi imkan oldugunu haber vermek istedim. belki yardimi dokunur.
Bende 2 aydır bi devlet hastanesine gidiyorum yenmiş durumda değilim. Ama çok faydası oldu. Sadece zaman uzuyo

Evet canım maalesef biz hazır olana kadar penisler pısıyo. :)
Zamanla daha da hızlı olacak. Moralini bozma. Çünkü penis hareketsiz kalınca sertliğini kaybediyor. Zamanla bunu da atlatıcaz ben eminimm :)
Arkadaslar bende 6 ay önce vajiyi yendim.. ne okur pes etmeyin egzersizler yapin bunun hayatinizi mahvetmesine izin vermeyin.. elhamdulillah o günler kabus dolu geceler gecti.. ben hic inanamiyordum hatta esime ben hayatim boyunca bunu yapamicam diyordum bosanalim diyordum.. kendim kendime razi olmus bi haldeydim.. ama esim pes etmedi.. tedavi olduk ozel bi doktora.. ve inanin arkadaslar vajinismus hic de oyle zor bi sey degil ve yendikten sonra bu muymus yapamadigim sey diyeceginiz bir mesele.. ne olur evliliklerinizi bunun icin sarsmayin.. bu hastalik evliligin dusmani.. yardimci olmami isteyen varsa bana yazabilir.. kendinize guvenin

parmak egzersizi yapanlar..bi defa ypatiysaniz yine yaparsiniz kizlar bunu tekrarlamaktan vazgecmeyin cnku ben boyle basardim..benimde oyle gunlerim oldu ki esimden ayrilmak istedim cok caresizdim sinir krizlerine girdim..cok agir laflar dinledim..bi gun 1 parmak alabiliyosam 2ci gun alamadim..oda korktugum icindi..cnku oraya biseyin girebilecegine inanmiyodum..ilk once en onemlisi o sacma sapan korkuyu icinizden tamamen atabilmek bunun icin egzersizleri esinizle yapin lutfen..cnku sekilde esinize daha guveniniz geliyo..ona korkulariniz anlatin..dikkatli ol yavas ol bekle bu sekilde yonlendirin..ve ben egzersizlerden once ilk esimle on sevismeyi uzun tuttum islaklik olmasi icin tabi bazi detaylara inmicem merak edenler bna yazsin yardimci olurum..egzersizi yaparken kontrol sizde olsun sadece bunu esinizin parmagiyla yapin..ilk yapamazsaniz morelinizi bozmayin bu demektir ki yeterinde rahatlamamishiniz ve o iliski istegi sizde olmamis..benim korkudan bacaklarim titrerdi mesela ama hep inat ettim ve birakmadim cnku sadece bekleyipte kendiliginden olmasi imkansiz..bu sizin bedeniniz ve siz istemedikce ona hicbi zarar gelemez gelmez..lutfen ilk egzersize baslayin o korkuyu atin sonrasi zaten gelicek..
Canım sen yendin mi çift parmağı nasıl yaptın tamamen yendiysen hangi pozisyonda yendin

Kızlar belki okuyan vardır benim vajinismusu yenme hikayem çok şaşırtıcı ve komik oldu. Ben çok sinirli ve kafam başka yerdeyken kocam girdi ve ben hala farkında bile değildim. Kocamin cigligi ile kendime geldim ve şok oldum :) yani diyeceğim o ki acıya odaklanmazsanız acıyı bırak girdiğini bile anlamazsınız. Ben bebek istiyorum şimdi doktora gittim içime 30 cm kamera çubuğu soktu. Hey gidi bu ben miyim maşallah dedim kendime :) beyninizin bilinçaltınızı kontrol altina alın ve acı hissini unutun

Back