• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Wemcaine pump sprey mi aldım ama uyustururken yakiyo farkeden bişey olmuyor ha acı cekmissin ha da sprey yakmış aynı acıyı duyuyorum sonuçta.. yirtilsa o acıya da razıyım yani yeterki yirtilsin artik
yakmasi 1 dk bile sürmuyo ama en azindan uyusuyo aparati rahat bi sekilde itersin. ama bi kadin dogumcuya muayene ol olmadiysan anatomik olarak bi engel var mi yok mu die ama bence yokturdur.

Wemcaine pump sprey mi aldım ama uyustururken yakiyo farkeden bişey olmuyor ha acı cekmissin ha da sprey yakmış aynı acıyı duyuyorum sonuçta.. yirtilsa o acıya da razıyım yani yeterki yirtilsin artik
Uyusturuyo hissizlestriyor en azından ama yanma iki uç dakka sonra geçiyor önce bi eslli dene yirtilmazzsa kadın dogumcuya git sonra anotimik bisi varsa saten söyler cnm kafami takma anotomiye sen Dr lar diyo zaten olabiliyor yani

Uyusturuyo hissizlestriyor en azından ama yanma iki uç dakka sonra geçiyor önce bi eslli dene yirtilmazzsa kadın dogumcuya git sonra anotimik bisi varsa saten söyler cnm kafami takma anotomiye sen Dr lar diyo zaten olabiliyor yani
İnşallah canım inşallah dua edin nolur belki yarın olur yine deneyecem bakalım hayırlı haberlerle gelirim insallah

Vajinanın sanki böyle kendi kendine açıp kapatır gibi nefes alıp verir gibi yapicaksin bunu hergün tekrarla ki heryerde de yapabilirsin. Sadece bunu yaparken idrara sık çıkma istedi oluyor bilgin olsun..
Canım ben bunu en çok idrara çıkarken yapıyorum bi faydası olur mu? daha evliliğe 1 sene var

Can
Bir parmakla denedi bişey yok dedi ve operasyonda oldum iki çektik attık dedi... Fakat ben ameliyattan öncede 3 parmak alabiliyordum ameliyattan sonrada hala üç parmak alabiliyorum. Bence beni kandırdı belkide tek çektik attı bi hata yaptı bilmiyorum çünkü bu operasyonu geçirenler iki günde iyilesiyolar kanamalari olmuyor... Benim tam 1 ay boyunca kanamam durmadı..[/QUOTE
Canim benimde kalındı girişte yer çok kapliyodu esimle denedigimzde gerdiriyordu girişteki yeri aldı iki haftaya yakın iyileşme oldu kremler falan tabi ben vaji olduğumu anlayınca krem suremedim bi kere bile haftalık muayene de Dr suruyodu bi kaç krem sonra okadar iki hafta falan az az kan geldi her tuvalete gittiim de kotex vardı ona damliyodu kuruyan kan da idrarla gelebiluyomus açık yara gbi oluyo sonucda sonra işte regl oldu. Uç hafta falan öyle yanı daha da yapamazdim da işte bu site sprey falan sükürler olsun ama korkma madem zar yok madem uç parmak bide esli dene bakalim sonra yap ta gor vaji neymiş arkadaş diycen :)

parmak egzersizi yapanlar..bi defa ypatiysaniz yine yaparsiniz kizlar bunu tekrarlamaktan vazgecmeyin cnku ben boyle basardim..benimde oyle gunlerim oldu ki esimden ayrilmak istedim cok caresizdim sinir krizlerine girdim..cok agir laflar dinledim..bi gun 1 parmak alabiliyosam 2ci gun alamadim..oda korktugum icindi..cnku oraya biseyin girebilecegine inanmiyodum..ilk once en onemlisi o sacma sapan korkuyu icinizden tamamen atabilmek bunun icin egzersizleri esinizle yapin lutfen..cnku sekilde esinize daha guveniniz geliyo..ona korkulariniz anlatin..dikkatli ol yavas ol bekle bu sekilde yonlendirin..ve ben egzersizlerden once ilk esimle on sevismeyi uzun tuttum islaklik olmasi icin tabi bazi detaylara inmicem merak edenler bna yazsin yardimci olurum..egzersizi yaparken kontrol sizde olsun sadece bunu esinizin parmagiyla yapin..ilk yapamazsaniz morelinizi bozmayin bu demektir ki yeterinde rahatlamamishiniz ve o iliski istegi sizde olmamis..benim korkudan bacaklarim titrerdi mesela ama hep inat ettim ve birakmadim cnku sadece bekleyipte kendiliginden olmasi imkansiz..bu sizin bedeniniz ve siz istemedikce ona hicbi zarar gelemez gelmez..lutfen ilk egzersize baslayin o korkuyu atin sonrasi zaten gelicek..

aslında vajıyı tamamen asmadan gebelık dusunulmemelı haklısın ama toplum baskı ışte.. esımle sadece cıkıyoduk cıddımısının cıddımısınız.. hee cıddıyız. e bı adını koyun.. nı san ne zaman.. koyduk nısanlandık. dugun ne zaman.. dugun de oldu. e bebek yok mu bebek..:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
cıldırtıyo bu sorular:KK43: ha ne ben nede esım cahıl degılız evlendık bırbırımıze doyamadık dıyo esım
bırazda bu benım eksıklıgım oldugu ıcın belkı ayıbımın ustunu ortup hemen bebek olsun artık dıyorum ama esımle benım bıze benzeyen cocuklarımız olsun ayrıyeten cooooooooooook ıstıyorm ayrıca esımın yası benden bıraz fazla oda bebek ıcın gecıkmek ıstemez dıye tahmın edıyorm
neyse tup bebek bıle soruyolar oda mı tutmadı dıye :KK43:
cahıl degılım bu durumunda bılıncındeyım dıyorm ama bu basıt sey benı de mı basıtlestırdı ne :mad:
kendı adıma yazdım hepsını tabı herkes benım gıbı degıldır
benı benden aldı bu vajı:KK43: of neyse
Tabiki cahil değilsin durumunda farkındasın ama dısardaki insanlar hicbir zaman susmaz susturamazsn onlara görede ne yapsan ne etsen yasayamazsn sen esinle mutlu ol önemli olan bu is ortamnda ya da dısardacok degisik kadınlar var erkeklern nefs olayları biz kadınlar gibi değil benim esim beni aldatmaz aman ben eksigimde diye düsünme hersey senin elinde canm siz birbirinize doyamadan bebege harcycaginiz zaman iyice iliskiyi geriye götürür bendezorlandm hatta bayldim bile korkudan egzersiz denedin mi hic ? Ne kadr süredr deneme yapiyrsnz tam birlesme icin ne kadr caba sarfettn önemli seyler bunlar

C
Judith bn vajini yendim yalnz bigun cok iyi ypiorz yrim saat sruyor blki bigun ucu bile zor gryor grisim cok dar hala baski hissedyrum kasilma.yrisina kdr ilerliyorum sızı bslior azar azar kaniyor.doktorum bi problm yok ddi ama blmiorum.npmalym
Canm cok normal bende iliski öncesi yinede aparati dener iliskiye öyle gecerdim illlaki birsey girdigini görmeden iliskiye gecmyrdum bu sonuncusunda aparatta kullanmadm kayganlaatiricida kullanmadm ama yine girerkem canm aciyor dedim her giriste yasycam galiba bunu ama doktorda normal dedi kaslar zmanla gelisicekmis artik idare edicez baski ve aci olayini :eek::eek: benm bu sefer baski azaldi mesela öncesinde tuvalete cikmistm ve prezervatifle iliski daha kolay geliyor bana

Ben vajinamusu yenmedimki yumurtlama gunlerrim hesapladım ve o günlerde vajinanın içine akitti eşim sonuç bu.bide doktor bana doğumdansonra yyaparsın dedi detayları anlatmamış isterseniz anlatırm 5 yılını:KK66:
canım nasıl oldu bende 18 aydır vajınısmus ılletıyle ugrasıyorum son uc aydır penıs bası rahatlıkla ıcerı gırıyo ve esım bosalıyo kayganlstırıcı kullanmadan bende boyle hamıle kalabılır mıyım acaba

İnşallah kalırdı canım o daha iyi tutar eğer bir rahatsızlığın yoksa dualarm size inşallah tez zamanda hamis olursunuz;)Zzhhll, post: 45081749, member: 697448"]canım nasıl oldu bende 18 aydır vajınısmus ılletıyle ugrasıyorum son uc aydır penıs bası rahatlıkla ıcerı gırıyo ve esım bosalıyo kayganlstırıcı kullanmadan bende boyle hamıle kalabılır mıyım acaba[/QUOTE]
İnsallah

İnşallah kalırdı canım o daha iyi tutar eğer bir rahatsızlığın yoksa dualarm size inşallah tez zamanda hamis olursunuz:KK66:Zzhhll, post: 45081749, member: 697448"]canım nasıl oldu bende 18 aydır vajınısmus ılletıyle ugrasıyorum son uc aydır penıs bası rahatlıkla ıcerı gırıyo ve esım bosalıyo kayganlstırıcı kullanmadan bende boyle hamıle kalabılır mıyım acaba
İnsallah[/QUOTE]
sende benım gıbı mı yapıyordun ve ne kadar surede hamıs oldun ve hamıle kalmak ıcın normal bırlıktelıkten farkı var mı kı daha dusuk ıhtımel mı merakla beklıyorum cevapppppppp:(:(:(:(

Canimmm benim seninki daha iyi tutar Dediklerimi yap ve benimki erken hamilelik 24 te bilikte olduk 6gun önce hamis olduğu öğrendim ve düşük değil canım bi sıkıntı yoksa esin ve sende sabır ile inşallah hamis olun bana istedim zaman yaz ozeldende sor

Uzun süredir yazamıyorum hala vajiyim ve yenemedim ama bugün çok hirsliyim yapıcam sadece kafamdaki şu soru isteklerine netlik sokmak istiyorum yapan arkadaşlar burda Dost olduk birbirimizi tanımadan ....yırtılma bağırma zorlanma gibi şeyler olmuyor herhalde her yapan o batma yanma hissi olduğu yerde yap ve bumu diyeceksin hiç bişiy hissetmedim diyorlar gerçekten oylemi oluyor param yok gidip 3000 4000 vercek durumda değilim yoksa bu psikoloji beni bitirdi artık biran önce rabbim hepimizin kurtulmasını nasip etsin inşallah bugün biter ve şükürler olsun ki yendim derim şuanda da şükürler olsun diyorum en azından dokunuyorum elliyorum eşim dokunu yor tek sorun giriş yerinde itikliyoruz ama gitmiyor ben ter içinde kalıyorum ve geri çekiliyorum üstte geçiyorum bu seferde oturamiyorm kayıyor inşallah bugün biter ve bende yapanlar arasına katılırım rabbim hepimizin mutlu huzurlu bir şekilde bu haz duygusunu yasamamizi nasip etsin amin ecmain

Uzun süredir yazamıyorum hala vajiyim ve yenemedim ama bugün çok hirsliyim yapıcam sadece kafamdaki şu soru isteklerine netlik sokmak istiyorum yapan arkadaşlar burda Dost olduk birbirimizi tanımadan ....yırtılma bağırma zorlanma gibi şeyler olmuyor herhalde her yapan o batma yanma hissi olduğu yerde yap ve bumu diyeceksin hiç bişiy hissetmedim diyorlar gerçekten oylemi oluyor param yok gidip 3000 4000 vercek durumda değilim yoksa bu psikoloji beni bitirdi artık biran önce rabbim hepimizin kurtulmasını nasip etsin inşallah bugün biter ve şükürler olsun ki yendim derim şuanda da şükürler olsun diyorum en azından dokunuyorum elliyorum eşim dokunu yor tek sorun giriş yerinde itikliyoruz ama gitmiyor ben ter içinde kalıyorum ve geri çekiliyorum üstte geçiyorum bu seferde oturamiyorm kayıyor inşallah bugün biter ve bende yapanlar arasına katılırım rabbim hepimizin mutlu huzurlu bir şekilde bu haz duygusunu yasamamizi nasip etsin amin ecmain

Eşin hamle yapmasın. Senin kontrolünde olsun. Eşim bi kere ben yaparken hamle yaptı, çok ağladım. Ama korktuğum için ağladım. Çoooook bi acı olmadı. İnsanların Bilinçaltımızı kirlettikleri gibi bişey yok!

Selamunaleykum arkadaşım ve diğer dostlar.ben hikâyemi burada paylaştım doktor yardımıyla halledebildim ama dediğiniz gibi para sorunu varsa zor.elimden geldikçe yardimci olmak isterim.burada benden daha iyi ifade edebilen bayanlar var tabi ben nacizane şunu söyleyebilirim dediğin doğru bir yanma var sadece ben birkaç kez ilişki yaşadım eşimle daha çok yeniyız hala birkaç asamada tam birleşme oluyor.bir nokta var artık gitmiyor gibi hissediyorsun ya orada kegel yap tut bırak vajinani. Sonra derin nefes al ve ağzından muma ufler gibi nefesini ver.bunu tedavi boyunca uyguladim hala bununla birlikte olabiliyorum.rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Back