Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Peki bunu nasıl basardi
basardin

Arkadaşlar yardımınıza ihdiyacım var.Burdan bir arkadaşımın yardımı ve destegi ile bugun durex sin vibrator ve kayganlaştırıcını aldım.Vibratör bir parmak boyunda ama biraz daha kalın.kayganlastırıcıyı kulanmadan condom gecirdim ve ilk denememde biraz urkdum ıkıncı denememde yarısı oldu hic kasmadım ücüncü denememde hepsi girdi ve ben hiç bişey hissetmedim ve fark ettimki vajına cismin seklini alıyor.şimdi ne yapayım?bugun bununla devam edip yarın bir kalınınamı geceyim?fikirlerinize ıhdıyacım var.

Aynen öyle. Bugün onunla devam et. Yarın daha kalınını yaparsın. İlk başlardaki kasılmalar çok normal.

Kusura bakma sadece kafamı rahatlatmak istiyorum P.... şeklini alıyor gerginlik yada acıma batma olmuyormu popo ya doğrumu gidiyor peki

Aynen öyle. Bugün onunla devam et. Yarın daha kalınını yaparsın. İlk başlardaki kasılmalar çok normal.
Suan soktayım gercekden hiç bişey hissetmedim ve suan cok afersin ama allık fırcamla deniyorum arkadaşlar kusura bakmayın ne olur acık yazıyorum ama ben soktayım bukadar basıtmi ya ben 5yıldır ne yaptım kendime aglıyorum inanamıyorum yapamam sandım bişey deydiremem sandım ama hiç bişey hissetmedim sadece biraz baskı acı bile yok.

Bugün eşimle denemek istiyorum çok istekliyim inanıyorum kendime. Benim için dua edip ayetel kürsi okur musunuz. Okuyan okudum diyebilir mi teşekkür ederm şimdiden.

Gerginlın acı hiç bişey batma falen yok evet popoya dogru it tedirgin olunca bırak itme ama cukarmada yapabilirim de ve yavasca it
Girerken girdigini hissediyorsun ve en son boşluğa düşüyor dimi ben esimle egzersiz yaparken oyle olmuştu parmağı girene kadar zorlanmistim girdikten sonra bosluga düşmüştü ve içimde yok gibi hissetmistim ama daha sonra yapamadim cok kastim kendimi malesef kafada bitiyo herşey yanma batma hissetmediginize göre maşallah kasmiyorsunuz galiba ben kastigim icin yanma oluyo inşallah devamini da getirip başarirsiniz

Ne güzelll :) tebrik ederim seni canım. Aynen devam :)

Aynen arkadasım afedersin bası giriyor sonra rahat bırakınca bosluk gibi bişeye dusuyor sanki kapı acılıyor ve varmı yokmu hiç bilmiyorsun.Bunları yazıcagım hiç aklıma gelmezdi yemin ederim size.5yıldır evliyim cok severek evlendim yurt dısında yasıyorum hiç dokunamıyordu bana esim basıyordum cıglıgı.böyle denerken bir gün hamile oldugumu ögrendim bir yıl once.sonra düşük yaptım alttan muayne bile olamayan ben bugun bu yaptıklarıma inanamıyorum.İnanıyorum kendime artık koca bir boşluk var derlerdi inanmazsım gercekden öyle korkma kapıya dayanınca bırak gitsin kendin yap heyecan yapınca dur bekle cıkarma rahatla va it.

Iste o dar yerden gecerken strese giriyorum ben rahat birakcam yere daha cok sıkıyorum kendimi ıkınıyorum ama kendimi sıkarak ıkınıyorum o yüzden canim yaniyo esimle iliski denerken de o dar yerde takılıp kaliyorum kendimi serbest birakip itemiyorum halbuki 5 saniye dayanip kendimi birakip yapsam olcak belki yine o bosluga düsecek herhalde ama birakamiyorum kendimi o an... Ama sen cok güzel ilerlemissin masallah devam et sakin birakma çünkü birakirsan araya zaman girerse tekrar hevesin ve cesraetin kaciyo o yuzden şimdi yapabiliyorken üstüne git ve başar inşallah

Yok tatlim ya nerdee kendi kendime yapacak cesaretim yok bakalim aksam esim erken gelirse onunla egzersiz yapmayi planliyorum kendimi motive ediyorum suan ama aksam olunca ne yaparim bilmiyorum

Canım ya akşama kadar bomba gibi ol. Kendi kendine telkinlerde bulun. 'Ya yapamazsam' diye düşünme. Sen bir anda çok fazla ilerleme katettin çünkü. Sprey kullan gerekirse. Biraz da eşinden dolayı tedirgin oluyosun. Ama hiçbirimiz böyle olsun istemezdik.
Sana demişmiydim hatırlamıyorum ama görebileceğin yerlere notlar as.
'Ben sendem daha güçlüyüm vaji '
'Sevgili kaslarım benim kontrolüm haricinde kasılamazsınız :) '
'Senin benim hayatımda yerin yok vajiii hahhaha '
Bu ve bunlara benzer notlar yaz. Notlarına gülücük de yap. Bi nevi vajiyle dalga geçmek yani. İnan bana bi zmaan sonra vaji pes ediyor. Beyin sürekli bi yazıları gördükçe beyin de kabulleniyor. Ama "bi daha kasmıcam!" gibi olumsuz cümle değil, "ben kaslarımı kontrol edip rahatça ilişkiye gircemm:)" gibi cümleler kur. Bu yöntemi kişilik ve düşünce değiştirme tekniği olarak kullanıyorlar. Bi yerde okumuştum. Burdan bi arkadaş da yapmış bunu. Ben de yaptım. Masamı notlarla doldurdum..dene bunu da. Olumsuz cümle yok. Vajiyle dalga geçen cümleler, gülücüklü cümleler, güçlü cümleler. Egzersiz yapamıyorsan bu şekilde kendini telkin etmek de büyük fayda sağlar. Eşinle egzersiz yaptığında daha sakin olursun en azından.

Kızlar ben hala aynı yerdeyim
Dün gece üstte denedim güya başı bile girmedi
Zaten eşimin de ereksiyon süresi çok kısa sinirden ağladım sabaha kadar uyuyamadım
Eşli deneme yaparken yenenler yani bir erkeğin ereksiyon süresi ne kadar olmalı yani mesela 20 dek boyunca giriş için uğraşabiliyor musunuz çünkü bizler öyle hemen saniyesinde ilişkiye giremiyoruz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…