• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canımben dede cçıktı zaten aldığını alıyor sen sıkıntı yapma sonra lavobada yıka ertesi günü ılık düşünü yap;) inşallah hamis olursun="jeyyarjeyyar, post: 45061493, member: 734981"]:KK43: sırtı ustu yatarak nası egzersız yapılıyo aklım almıyo gormeden nası olur bıde egzersıze baslıyamıcam da bugun söyle bı uzanıp elımı uzattım sırt ustu benım elım anca dısına yetısıyo ıcıne nası aklım almadı:KK43:[/QUOTE]
Canim

Canımben dede cçıktı zaten aldığını alıyor sen sıkıntı yapma sonra lavobada yıka ertesi günü ılık düşünü yap:KK66: inşallah hamis olursun="jeyyarjeyyar, post: 45061493, member: 734981"]:KK43: sırtı ustu yatarak nası egzersız yapılıyo aklım almıyo gormeden nası olur bıde egzersıze baslıyamıcam da bugun söyle bı uzanıp elımı uzattım sırt ustu benım elım anca dısına yetısıyo ıcıne nası aklım almadı:KK43:
Canim[/QUOTE]
İnşallah canım ya bakalım yarın tekrar denicez inşallah hamile olurum

Kızlar bugün 4.seansımı tamamladım, çok hızlı gittiğimi söylüyor aslı hanım ve bu güzel birşey. eşli parmak egzersizini tamamladım (ilk başta parmak egzersizini yapmayı geçtim, o bölgeme dokunamıyordum bile). sanırım 1 - 2 hafta içerisinde tamamlamış oluruz. 14 şubata kadar çözmek istiyordum ama acele etmemem gerekiyor.
İlerledikçe bilgilendirmelere devam edeceğim.

Kızlar bugün 4.seansımı tamamladım, çok hızlı gittiğimi söylüyor aslı hanım ve bu güzel birşey. eşli parmak egzersizini tamamladım (ilk başta parmak egzersizini yapmayı geçtim, o bölgeme dokunamıyordum bile). sanırım 1 - 2 hafta içerisinde tamamlamış oluruz. 14 şubata kadar çözmek istiyordum ama acele etmemem gerekiyor.
İlerledikçe bilgilendirmelere devam edeceğim.

Çok güzel :) Allah yardımcın olsun :)

Bende sizinle ayni durumlari yasadim 18 aylik evliyim suan ilk 10 esimle herhangi bir ciddi kavgam olmadi anlasiyliydi ama onun anlayisindan midir bilmiyorum bende sürekli erteledim hic bisey yapmadim erteledikce insanin hevesi daha baslarda bende psikoloğa gittm parmak egzersizi verdi yapamadim olmayinca hemen demorolize olup pes ediyordum uğrasmadim da esim iyi niyetimi anlayisimi suistimal ettin diyo evet hakli olabilir bilmiyorum cesaret yoktu bende bide yapisal olarak biraz tembelimdir malesef cesaretsizlik ve tembellik birde esimin anlayışi eklenince erteledikce erteledim aylarca deneme bile yapmadim ben hep kactim e ilişki denemesi yapmiyorum egzersiz yapmiyorum hicbir çabam yok öylece oturup bekliyorum kendiliginden düzelecekmis gibi esim de bu hallerime dayanamadi ve sabri taşmaya basladi evliligimizin bir yilini doldurunca ve bizde daha dogrusu bende hicbir ilereleme olmadigini gördükçe tartışmalarimiz basladi kavgalar büyüdü esim evliligi bitirme düşüncesine dogru gittigini soyledi ve ciddi ciddi bunu düşünmeye basladi cok gerginlikler yasadik beni sevsen ugraşırdın çabalardin sende hicbir gelisme gormuyorum ilerleyecegine aksine geriye gidiyorsun diyordu kendini düşündüğün kadar beni düşünmüyorsun kendins acıdığın kadar bana acımıyorsun diyordu hala da ayni seyleri diyo gerci ama sana dicem şey ben aylar sonra zorda olsa cesaretimi toplayip ekim ayinda sanirim tekrar denemelere basladim düşün artık birak o isi yapmaya denemeye bile cesaretim yoktu ama esimin sağlığının ge düşüncelerinin bozulduğunu fark ettikce birseyler yapmam gerekiyordu hicbisey yapmadan oturunca daha cok çıldırıyordu adam umursamadigimi düşünüyordu neyse ben denemelere baslayinca düzeldi aramiz cabaladigimi gördükçe o da mutlu oluyordu destek oluyordu bana iste 3-4 aydır deneme yapiyoruz ama ben denemelere basladiginizda sadece başını alabilmistim hala ayni yerde sayiyoruz malesef ve esimle tekrar sorunlar yaşamaya basladik artik çünkü artik sonuc istiyor ilerleme kaydedeyim istiyor ve ben yine ilerleyemiyorum 1 ay once filan beraber parmak egzersizi yapmayi denedik tek parmak ve cift parmak almak aldim biraz zorlanarak cift parmak da zarim gitti tabi cok sevindik esim cift parmagi alinca ve zarim gidince artik kolayca yapabilecegimi düşündü bense hem cok sevinmistim hemde cok şaşırmıştm kendimi bi kac gun ara verdikten sonra tekrar parmak denemesi yaptik ama bu sefer daha da zorlandim sanırım stres yaptim simdi tekrar cesaret edemiyorum aslinda bi kacgun düzenli yapsam alışırım belki ama kendim yapamiyorum esimle yapmam lazim onunda sabri kalmadigi icin sinirleniyo bi kere tek parmak girince hemen iliski denemesine geciyo ve olmayinca sinirleniyo parmak girdi iste görüyorsun daha neye ikna olmuyorsun diyo sanırım cift parmakla alistirma yapmam bi süre ama dedigim gibi bugunlerde yine gerildik biraz yapamadim deneme o yüzden evliligim hala tehlikede malesef esim yaza kadar süre vermisti yazin 2. Yılımız dolacak ya olur o zamana kadar ya da bu is biter diye söylüyordu her her tartismamizda kış bitti neredeyse şurda cok az kaldi yaza zaman cok hızlı geciyo ve ben hala basaramadim malesef kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum şimdi diyorum keske evliligimizin baslarinda esim daha sakinken ve sabirliyken yapsaymisim egzersizleri onunla aslinda o kadar da zor degilmis ama simdi de esimin sabri kalmadi cabuk sinirleniyo ve bende strese giriyorum inşallah biran önce başaririz ve daha büyük keşke ler yasamam hicbirimiz yasamayiz inşallah Rabbim hepimizin evliligini korusun bu sıkıntıyı aşıp yuvasinda mutlu huzurlu eylesin inşallah kimsenin evliligi bitmesin inşallah... Sana tavsiyem biliyorum zor ama bi yerden basla ve esine çabaladigini göster o senden sadece çaba sarfetmeni bekliyo suan inan bana böyle hicbisey yapmadan durduğunu gördükçe daha cok deli oluyordur çünkü kendi esimden biliyorum olmasa da ilişki denemesi yap basarisiz olsan bile en azindan ugrastigini görür ve ya esinle egzersiz yapmayi dene ama birliktebiseyler yap eşin çabaladigini görsün mutlaka o zaman morali yerine gelir umudu artar suan hicbisey yapmadigin icin senden umudunu kesmistir belki de kendini cok caresiz hissediyor ve sen bisey yapmayinca öylece bekleyince hicbirzaman yapmayacagini yapamayacagini düşünüyolar ve ona kendine verdiğin degeri vermedigini düşünüp boşanmaktan baska bisey gelmiyo aklina sürekli onu düşünüyor yani bizde oyle oldu çünkü bi yerden basla lütfen inşallah hepimiz başarıp cok mutlu oluruz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....
Huzur huzur seni hatırladım bizim donemdensın sen .. nicki mi degiştım nılsu ada idi belki hatırlarsın :) zuzuku fln vardı yenmiştık biz canım .. Nyse senın yenememene uzuldum vede kızdım acikcasi yanlış anlama benı lutfen nolur amacım senınde basarman ki sen ztn oldukca yol katetmişsin :) bizlerde o aşmalarfdan sonra bi hısımla yenmiştık sende yapabilirsin. . Nerede takıldın ztn cogu gtmiş bi gıdımlık yol kalmış .. Boyle yaparak kendıne ve de evliliğine daha fazla zarar verme canım bak vallahi bitti sayılır yahu az bıraz cesaret sık dısıni inan bana bumuymuş dıyecek ve gecırdıgıb sıkıntılı gunlere agladıgın zmn lara kahredeceksın. ..

Olmuyor olmuyor bir türlü olmuyor ben artık bu evliliği sürdürmek istemiyorum. Hwr gün kendimi suçlu hissetmekten yoruldum her sabah bu düşünceyle uyanmaktan bıktım yaşamak bile istemiyorum dayanamıyorum artık boşanalım dicem gücüm kalmadı artık

Kızlarrr yine ben :( Yaa bende evlenicem ama korkuyorum ayna ile bakıyorum parmağımı yerleştirdiğim zaman hemen giricekmiş gibi geliyor ama benim de kasılma problmemim var galiba :(

Kızlarrr yine ben :KK43: Yaa bende evlenicem ama korkuyorum ayna ile bakıyorum parmağımı yerleştirdiğim zaman hemen giricekmiş gibi geliyor ama benim de kasılma problmemim var galiba :KK43:
Hiç kırma ve korkuyla yaklasma... Benim korkum yoktu sadece kasılma problemim vardı kasilmayi hallettim ama ışte.. hala olmadı.... Sen şimdiden kas gevşetici kullan kasilmalarini duzeltir

Demek bir kere olduktan sonra hep oluyor, zorlanılsa da. Ben de tekrar olmaz diye tedirginim biraz. :)
Oluyo canım oluyo bebeğim oluyo başarılı arkadaşım:))) ikinci üçüncü dorduncu beşinci denemelerimde odaya gitsemmi gitmesemmi diye düşünceli gudiyom ama oluyo sonra guluyom kendi kendime hala ne bu korkaklık diyorum yanı ilk seferden daha kolay oluyo canım için rahat olsun :)

Back