Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Daha once zariniz yirtilmismiydi peki

İnşallah bizde yeneriz bu sorunu hayattan zevk almıyorum artık. Hep aklımda bu

Peki s
Peki siz herhangi bir krem kullandınız mi

İnşallah bizde yeneriz bu sorunu hayattan zevk almıyorum artık. Hep aklımda bu
seni cok iyi anliyorum cnm bende okuyorum hala..hem okul hem bu sorun beni cok yipratti..esimden ayrilmak bile istedim..ama iste sonra egzersize basladik beraber esim bana guven dedi ve egzersizleri onunla yaptik..sonra aparata gectim bn kendim yaptim aparati ve oyle oyle o sacma sapan korkuyu attim tabiki yine kasiyorum bazen ama icimde o korku kalmadi artik inan bana inat yap snde uzerine git ve yapicaksin

Peki s

Peki siz herhangi bir krem kullandınız mi
ben zeytn yagi denedim ama olmadi onun disinda krem kullanmadim ..ztn onemli olan zevk alman ilk once yani kendi islakliginla olmasi..on sevismeyi uzun tuttum kendime dokundum esim bana dokundu ilk once zevk aldim ve isteklendim sonra denemelere gectik egzersizlerdede bu boyleydi

Ben kendimi kasmiyorum bile istekle yapıyorum iki parmak üç parmak la yapıyorum oluyor ama p.. çok kalın geliyor ve girmiyor..

Demek bir kere olduktan sonra hep oluyor, zorlanılsa da. Ben de tekrar olmaz diye tedirginim biraz. :)

banada pens cok kalin geliyodu bu yuzden 2 parmaktan sonra kendim aparat yaptim dis fircasinin sapita pamuk sarip strecledim ve oyle yaptim bi yandan zevk alip bi yandanda ikinip ittirdim ve 2 defada tamamini aldim aldigim 2 parmak ta ztn cok kalindi esimin parmaklariydi o egzersizimi yaparken ayni anda parmaklarni oynatti git gel yapti yavasca kastigim zaman soyledi bana bende sakinlestirdim kendimi ve ikindim acidigi zaman durup bekledik boyle boyle oldu zorlanma olsa bile bu sekilde korkularimi yuzde 90-95 yendim

ben doktora bi defa gittim ve bana normal zarim oldugnu soyledi..acikcsi yirtildimi yirtilmadimi bilmiyorm galiba bnm zarim esnek..cnku okadar zorlamama ragmen hic kanamam olmadi benim
Benimde daha önce iki üç kere pns tamamı girdi islaklik çok olunca bi baskı oldu sadece ve kan gelmedi akşam egzersiz yaparken de git gel yaptım ikindim hiç bi kan felan gelmedi benimki de mi esnek acaba neyse bi doktora gitsem iyi olacak yoksa oylemiydi yok boylemiydi diye kafayı yiyecem

Bende korkuyorum artık aglasamda zirlasamda yapıyorum ama bir türlü genislemiyor aparatlada yapıyorum ama grnislemiyor

istek ve islaklik oldugu zaman ztn oluyo hatta yaparken nasil dahada orasinin kendini saldigini hisediyosun kendin..muhtemelen bizim ki esnek ama bu bence bi sorun degil iliskiye engel degil

Merhaba arkadasla r ben 5yillik vajinamusum ve dün hamile olduğu öğrendim çokmutluyum aALLAH herkese bu mutluluğu yasatsin sorulara acigim
Allah hayırlı evlat eyleye sağlıklı sıhhatli inşallah kardeşim siz nasıl yendiginizi anlatın bizlere

tabiki oluyo canm..sadece onemli olan su ILK ZEVK AL ISTEKLI OL, BI DEFA YAPTIM YINE YAPARIM DE VE ESINE BIRAK KENDINI OLMAMASI ICIN HIC BI NEDEN YOK

Bide bende şu problem var mesela ön sevişme oluyor, ilişkiye geçince resetleniyorum sanki :) yine kafam oraya odaklanıyor :) sinir oluyorum böyle olunca :)
Çok şükür çok ilerledik biz de, inşallah artık kolaylaştırmaya başlıyoruz. Gitgelleri nasıl yaptınız peki?
Penisin tamamı oldu bende ama sıkı olduğu için gitgel yapamadık. Penisin tamamı olunca yine bekleyip rahatlayınca mı gitgele geçelim? Bu şekilde yapabiliriz diye düşünüyorum. Bide şey, ben hep üstte oldum, doktorum öyle söylemiştim. Dün eşim üstte olarak deneme yaptık. Normalde eşim üstteyken hiç yapamazdım. Ama eşim üstteyken de oldu, tamamı nerdeyse oldu, bir iki santim kadar kalmıştı, ben bıraktırdım. Çünkü çok baskı hissettim. Bu neden oluyor? Baskının nedeni nedir?

Bende korkuyorum artık aglasamda zirlasamda yapıyorum ama bir türlü genislemiyor aparatlada yapıyorum ama grnislemiyor
genislemiyor diye bir sey yok canim unutma ..orasi ztn ufak esnek bi delik zarin olmasa bile yine ufak bi delik orasi..psn orayi girdigi an kendi seklini aliyo sadece..ztn ikindiginda orasinin acildigini gorursun..ucunu alipta o duvara gelip kaliyorum diyoruz..iste olay orda zaaten tamamen zevk almadigimiz icin vaji kendini kasiyo islaklik olmuyo ve orasi cok dar geliyo bize aslinda oyle degil..korkmayip kendine tamamen iliskiye hazirlarsan orasi kendilignden islaniyo ve genisliyo...

istek ve islaklik oldugu zaman ztn oluyo hatta yaparken nasil dahada orasinin kendini saldigini hisediyosun kendin..muhtemelen bizim ki esnek ama bu bence bi sorun degil iliskiye engel degil
Dar bi kısım var cnm pns denemesinde de mum egzersizinde de hep orda kaliyordum ama nefes alıp verdim kendimi de bıraktım bakalım nolacak kasmadigim zaman dedim ve cok kuru olmasına rağmen aciliverdi. Bide islaklik olsa tamamen biticek bu olay .yalnız vemcaine sprey kullaniyoruz pek anlamıyorum uyustugunu ama psikolojikmen rahatlatıyor galiba beni .prezarvatif yirtilinca eşim etkilendi ve baş kısmı girdi tek .

Peki canım ben krem vazelin Kullansam sonuçta hamilelik olasiligida oluyor onların zararı olurmu hamilelikte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…