- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #206.401
Bu sprey işe yarıyor mu? Çok fazla hissetmiyorsun galiba bu spreyi sıkınca??
Anladim cnm insallah en kisa zamanda cozersinizCnm birsey giremez düşüncesi yok ki bende sadece zar esnasina geldiğinde korku var hani oda çok büyük bi korku değil devam ettiriyorum eşime yine de nefes egzersizi yapıyorum baş kısmından öteye goturemiyorux benim zar gitse çok daha cbk asicam bende zar duruyor hala
Cok zorlaniyorsaniz bebe yagi surebilirsiniz kayganlik etkisi cok oluyo arkadaslar o cok isimize yaramistiHiçbişey hissetmiyosun canım. Sadece bi baskı hissi. Ama spreyden önce normal bi şekilde dene mutlaka. Sprey sonraki alternatifin olsun.
simdi esim cok utaniyo bana oyle davrandigina.rabbim kimseyi bu hastalikla sinamasin.bu hastalik kendi beynimizle olan bi savas..insallah burdaki meleklerde yenip kurtulacaklar..Ah ah ne kavgalar ne aglamalar sizi cok iyi anliyorum zaten kafada biten bi hastalik tam 1 sene ugrastik neler cektik neyseki asktik sorunu umarim asamayanlarda asarsiniz dualarim sizinle cunku cektim cok iyi bilirim
simdi esim cok utaniyo bana oyle davrandigina.rabbim kimseyi bu hastalikla sinamasin.bu hastalik kendi beynimizle olan bi savas..insallah burdaki meleklerde yenip kurtulacaklar..
canim bizde bu ay başladik. ama sanki alt pozisyonda tam penis girmiyo ust pozisyonda iyiyim ama altta hala kasiliyorum rabbim herkezin muradini versinİnsallah cnm dedigin gibi kafada biten olay vajiyi astik bu sefer cocuk engeli cikti evlendgimden beri sinaniyorum resmen ama isyanda etmek istemiyorum herseyin hayirlisi
Valla ben alt pozisyonda olmayi tercih ediyorum bakalim artik kismetcanim bizde bu ay başladik. ama sanki alt pozisyonda tam penis girmiyo ust pozisyonda iyiyim ama altta hala kasiliyorum rabbim herkezin muradini versin
Ilk iliskinde sprey yada aneztasik bi krem dene bence eger düşündüğün kadar zor degilsen ysparsan ki inşallah yaparsin daha iyi kolaylaştırır işini anlamadan yapmis olursun... Ama hic bisey kullanmadan yaparsan ve canin cok yanarsa yapamazsan ondan sonra ki süreçte de ilac kullanirken beynin yanıltır seni sprey sıksan uyuşsa bile bastirdigi an beynin onu aci olarak algılar ve tekrar ayni aciyi yaşayacağını düşünürsün o yüzden ilk gece de rahat olman icin anestezik bir ilac ve kayganlastirici kullanmani oneririm çünkü daha hic denemedigin icin nasil bi hisle karsilasacagini bilmiyorsun eger uyusturursan aci hissi olmaz esinde yavas yavas ilerlerse olur acımadigini gördükce devam edersin bu benim şahsi fikrim tabi yanlis da olabilir git bi doktora sor istersen doktorlar da genel de ilk gece icin gittiginde ilac veriyo sür bunu iliskiden önce diyo kayganlastirici da öneriyorlar tavsiye ettigini alırsın ama bence git mutlaka bi jinekologa vajinanin yapisina zarina filan baksin ona göre tavsiyelerde bulunur senin de kafan rahatlar biraz evlenene kadar yapabileceğine inandir beynini çünkü beyin de bitiyo her is onu neye ikna edersen vücudun o tepkiyi verirCanım ben evli değilim evlenicem ama ilk geceyi düşünmek bile beni kötü ediyor.. O yüzden şimdiden arayışlara girdim :/
Cok zorlaniyorsaniz bebe yagi surebilirsiniz kayganlik etkisi cok oluyo arkadaslar o cok isimize yaramisti
Sana hangisi kolay geliiyosa onu yap zatenBebe yağından pek memnun değilim ben, kayganlaştırıcı kullanıyorum. Bebe yağı hemen emiliyo sanki. Ama son penis denemelerinde ikisini de kullandım.
Ilk iliskinde sprey yada aneztasik bi krem dene bence eger düşündüğün kadar zor degilsen ysparsan ki inşallah yaparsin daha iyi kolaylaştırır işini anlamadan yapmis olursun... Ama hic bisey kullanmadan yaparsan ve canin cok yanarsa yapamazsan ondan sonra ki süreçte de ilac kullanirken beynin yanıltır seni sprey sıksan uyuşsa bile bastirdigi an beynin onu aci olarak algılar ve tekrar ayni aciyi yaşayacağını düşünürsün o yüzden ilk gece de rahat olman icin anestezik bir ilac ve kayganlastirici kullanmani oneririm çünkü daha hic denemedigin icin nasil bi hisle karsilasacagini bilmiyorsun eger uyusturursan aci hissi olmaz esinde yavas yavas ilerlerse olur acımadigini gördükce devam edersin bu benim şahsi fikrim tabi yanlis da olabilir git bi doktora sor istersen doktorlar da genel de ilk gece icin gittiginde ilac veriyo sür bunu iliskiden önce diyo kayganlastirici da öneriyorlar tavsiye ettigini alırsın ama bence git mutlaka bi jinekologa vajinanin yapisina zarina filan baksin ona göre tavsiyelerde bulunur senin de kafan rahatlar biraz evlenene kadar yapabileceğine inandir beynini çünkü beyin de bitiyo her is onu neye ikna edersen vücudun o tepkiyi verir
İnşallah cnm ya hepimizdeAnladim cnm insallah en kisa zamanda cozersiniz
Efet hormnlrimz dgsyormusNeden böyle oldu acaba? Bayağı yoğundu ilk günlerim. Önceden böyle değildi. Anlamadım ben de. Zarla bi alakası olabilir mi regl kanamasının?
4 kez ic kismina 4 kez de dıs kismina skarsan uyusur cnmArkadaslar bu vemcaine spreyden bi kere sktm bi uyuşma olmadı biraz yaktı o kadar üç dört kere skanlar iyi bi şekilde uyuştu mu .normalde doktor karar verirmis kaç kere sklacagina ama 20 kezden fazla da skmayin diyor .vemcaine hakkında yardım eden yok mu bana
Efet hormnlrimz dgsyormus
canim nasilsin hangi asamadasin takip edemiyorum bi kac gundurSonsuzMasalim 4 aylık evliyim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?