Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Anladim cnm insallah en kisa zamanda cozersiniz

Ah ah ne kavgalar ne aglamalar sizi cok iyi anliyorum zaten kafada biten bi hastalik tam 1 sene ugrastik neler cektik neyseki asktik sorunu umarim asamayanlarda asarsiniz dualarim sizinle cunku cektim cok iyi bilirim
simdi esim cok utaniyo bana oyle davrandigina.rabbim kimseyi bu hastalikla sinamasin.bu hastalik kendi beynimizle olan bi savas..insallah burdaki meleklerde yenip kurtulacaklar..

simdi esim cok utaniyo bana oyle davrandigina.rabbim kimseyi bu hastalikla sinamasin.bu hastalik kendi beynimizle olan bi savas..insallah burdaki meleklerde yenip kurtulacaklar..

İnsallah cnm dedigin gibi kafada biten olay vajiyi astik bu sefer cocuk engeli cikti evlendgimden beri sinaniyorum resmen ama isyanda etmek istemiyorum herseyin hayirlisi

İnsallah cnm dedigin gibi kafada biten olay vajiyi astik bu sefer cocuk engeli cikti evlendgimden beri sinaniyorum resmen ama isyanda etmek istemiyorum herseyin hayirlisi
canim bizde bu ay başladik. ama sanki alt pozisyonda tam penis girmiyo ust pozisyonda iyiyim ama altta hala kasiliyorum rabbim herkezin muradini versin

Canım ben evli değilim evlenicem ama ilk geceyi düşünmek bile beni kötü ediyor.. O yüzden şimdiden arayışlara girdim :/
Ilk iliskinde sprey yada aneztasik bi krem dene bence eger düşündüğün kadar zor degilsen ysparsan ki inşallah yaparsin daha iyi kolaylaştırır işini anlamadan yapmis olursun... Ama hic bisey kullanmadan yaparsan ve canin cok yanarsa yapamazsan ondan sonra ki süreçte de ilac kullanirken beynin yanıltır seni sprey sıksan uyuşsa bile bastirdigi an beynin onu aci olarak algılar ve tekrar ayni aciyi yaşayacağını düşünürsün o yüzden ilk gece de rahat olman icin anestezik bir ilac ve kayganlastirici kullanmani oneririm çünkü daha hic denemedigin icin nasil bi hisle karsilasacagini bilmiyorsun eger uyusturursan aci hissi olmaz esinde yavas yavas ilerlerse olur acımadigini gördükce devam edersin bu benim şahsi fikrim tabi yanlis da olabilir git bi doktora sor istersen doktorlar da genel de ilk gece icin gittiginde ilac veriyo sür bunu iliskiden önce diyo kayganlastirici da öneriyorlar tavsiye ettigini alırsın ama bence git mutlaka bi jinekologa vajinanin yapisina zarina filan baksin ona göre tavsiyelerde bulunur senin de kafan rahatlar biraz evlenene kadar yapabileceğine inandir beynini çünkü beyin de bitiyo her is onu neye ikna edersen vücudun o tepkiyi verir

Çok haklısın ya aslında benim şuan için öyle bi durumum yok ama bu ilk geceyi düşününce midem bulanıyo bacaklarım kasılıyo resmen o yüzden korkularım var.. Ama evlenmeden önce mutlaka gidicem jinekoloğa ilk gecede sprey alıcam dediğiniz gibi

Arkadaslar bu vemcaine spreyden bi kere sktm bi uyuşma olmadı biraz yaktı o kadar üç dört kere skanlar iyi bi şekilde uyuştu mu .normalde doktor karar verirmis kaç kere sklacagina ama 20 kezden fazla da skmayin diyor .vemcaine hakkında yardım eden yok mu bana

4 kez ic kismina 4 kez de dıs kismina skarsan uyusur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…