- 11 Ocak 2016
- 152
- 98
- 13
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #206.381
Yoğun demi benimde öyleydi cnm böyle orkid hemen doluyo gbi :) ben zar gitti ya ondan hemen akiyo diyodum :))Neden böyle oldu acaba? Bayağı yoğundu ilk günlerim. Önceden böyle değildi. Anlamadım ben de. Zarla bi alakası olabilir mi regl kanamasının?
Var ya çok zekice geldi bana:ddd tebriklerPrezervatiften cnm
İnşallah cnm ama vakit geçiyor kendimce bi çözüm buldum onu uyguluyom Rabbim bilir gerisiniHmm o şekilde :) ama inşallah yeneriz öle hamile kalırız. Kocama haksızlık gibi gelmeye başladı
İnşallah canım Allahım gönlüne göre nasip etsin.İnşallah cnm ama vakit geçiyor kendimce bi çözüm buldum onu uyguluyom Rabbim bilir gerisini
Teşekkür ederimVar ya çok zekice geldi bana:ddd tebrikler
Amin cnm burdaki herkese aynı anda yenmeyi vajiyi aynı anda da hamile kalmayi nasip eyleye ve herkes buraya bi sabah kalktigimizda en güzel haberleri yazmış olsun ve o vakitten sonra vajiyi değilde kuzucuklarimizin gelisinin şafağıni konuşmayı nasip eyleye Rabbimİnşallah canım Allahım gönlüne göre nasip etsin.
Amiiiinnnm yürekten amin diyorum. Ağzına yüreğine sağlık. Dualarımız kabul olur inşallah en kısa zamanda.Amin cnm burdaki herkese aynı anda yenmeyi vajiyi aynı anda da hamile kalmayi nasip eyleye ve herkes buraya bi sabah kalktigimizda en güzel haberleri yazmış olsun ve o vakitten sonra vajiyi değilde kuzucuklarimizin gelisinin şafağıni konuşmayı nasip eyleye Rabbim
Kizlar mesaj atmissiniz cvp vermeye burdan calisayim.Dua ve sprey ile herkez başarır umarim spreyle Denemeyenler mutlaka denesin bi kaç gün düzenli şekilde egzersiz yapın bide istemek bu akşam olacak demek çok önemli gerçekten inanın.bi kaç gün bırakmadan egzersiz yapsaniz diğer gunler eşli deneme biraz biraz ilerlemek nefes almak vermek ve ikinmak aşama aşama ben böyle yaptim.ilk basta cok az oldu hemen kactim ertesi gun yarisi girdi diger gun yarisini alinca ikindim ve oldu o dar alani gecince bosa dustugunu gordum.spreyi de ayırıp açılan kapanan yere de sıkın uyusuyo hmn zaten parmakla yedirin hafif yaniyo sonra hemen geciyo.gerçi beşinci denemem de bile spreyi sıkdim kafa olarak şimdide sanki spreyiz yağsız olmaz gbi geliyo.herşeyi Rabbimin izniyle aşama aşama cozecegiz inşallah.uzun zaman evli olup yapamayanlara da bu siteye giren giremeyen okuyup çaresiz kalan herkes dilerim allahdan çözer kısa zamanda çünkü çok üzülüyorum siteye girmeden edemiyorum zamanında bende çok caresizdim herkes yensin tez zamanda başka bildiğim birşey yk canlarim
Canımm ne spreyi o markası ne?
Kullandığınız spreyin adi neKizlar mesaj atmissiniz cvp vermeye burdan calisayim.Dua ve sprey ile herkez başarır umarim spreyle Denemeyenler mutlaka denesin bi kaç gün düzenli şekilde egzersiz yapın bide istemek bu akşam olacak demek çok önemli gerçekten inanın.bi kaç gün bırakmadan egzersiz yapsaniz diğer gunler eşli deneme biraz biraz ilerlemek nefes almak vermek ve ikinmak aşama aşama ben böyle yaptim.ilk basta cok az oldu hemen kactim ertesi gun yarisi girdi diger gun yarisini alinca ikindim ve oldu o dar alani gecince bosa dustugunu gordum.spreyi de ayırıp açılan kapanan yere de sıkın uyusuyo hmn zaten parmakla yedirin hafif yaniyo sonra hemen geciyo.gerçi beşinci denemem de bile spreyi sıkdim kafa olarak şimdide sanki spreyiz yağsız olmaz gbi geliyo.herşeyi Rabbimin izniyle aşama aşama cozecegiz inşallah.uzun zaman evli olup yapamayanlara da bu siteye giren giremeyen okuyup çaresiz kalan herkes dilerim allahdan çözer kısa zamanda çünkü çok üzülüyorum siteye girmeden edemiyorum zamanında bende çok caresizdim herkes yensin tez zamanda başka bildiğim birşey yk canlarim
kizlar cok zor bi durum ne cektim bi ben bilirim tam 1 sene vajinusmusla ugrastik gerekli olan 2 sey bir anlayisli bi eş iki cinsel terapist kizlar psikolog zaten derdinizi dinliyor ve egzersiz oneriyo 5 6 seansta kurtuldum tavsiye ederim kendi kendinize cok zor destek alin derim benEvet canim dogru soyluyosunuz ese guvenmek lazim galiba ben esimin parmagini tutarak kendim yapmsya calisiyorum galiba ondan olmuyor esim aniden bisey yapacakmis gibi geliyor bana ayrica kendi parmagimla rahatlikla yapabiliyorum esimin parmagi sanki igne gibi batiyor daha cok geriliyorum sanki
Kizlar beyninizde nitirmeniz gerek bunu vajinaya biseyin girebilicegine inanin bana cok tuhaf geliyordu herseyi denedik akliniza gelebilck ama cinsel terapist 6 seansda herseyi cozduGeçmiş olsun cnm .valla iki parmak bir bogum felan anlamiyom ben.direk eşli deneme yapiyom. Son bi vemcainehle denicem inşallah olur.sonra bi doktora gideceğim. Hamilelikle ilgili bi skntl var mı diye baktirmaya. Sonra asilamaya devam hayırlısı artık. Şimdi ben karsilastirdigim kadarıyla klitoris bölgesinden aşağı doğru elips şeklinde bi et parçası uzanıyor ben onu zar zannediyordum ama idrar deliğinin yeriymis. Gorememen normal çoğu kişi goremiyormus ki bende zar zor gördüm. Tam vajina bitiş noktası Var aşağı yerde tam onun üstünde çok küçük bi delik daha var eğer pns i oraya girdirmeyi basarirsak zamanla o delik genisleyecek hiç acı dahi hissetmicez. Ben su an oraya pns başı giriyor yine zar noktasına dokunuyox nefes alıp veriyom ama yine de korktuğum için kasiyom ve önümüze vaji duvarı çıkıyor baş kismindan öte gidemiyox. Sürekli burda takılıp kaliyom cnm ya .bebek için siringayla içime gönderdim dün yarısı geri çıktı yarım saat ayaklarım yukarda kaldım. Acaba içime gidiyormudur.
tatlim inan ben hepsini denedim. ..cok klise olacak ama hersey beyinde bitiyor. .az önce esimle konusuyoduk.dedimki 2 dakika lik bisey icin birbirimizi yedik kavgalar ettik agladik hakaret ettik..kizlar inanki hic bisey yok..sadece kendinize guvenin. bizim kimseden farkimiz yokefsunluk tatlim siddetle vazelini tavsiye ediyorum.
Bende yaramadi umarim sizde yarar Allah yardimciniz olsun arkadasim cinsel terapist oneririmBu sprey işe yarıyor mu? Çok fazla hissetmiyorsun galiba bu spreyi sıkınca??
Canım ben evli değilim evlenicem ama ilk geceyi düşünmek bile beni kötü ediyor.. O yüzden şimdiden arayışlara girdim :/Bende yaramadi umarim sizde yarar Allah yardimciniz olsun arkadasim cinsel terapist oneririm
Sakin korkma canim soyle dusun madem bukadar kotu aci veren bisey neden herkes iliskiye giriyo ????? Kadinlar alismis aman oldum an bittim mahfoldum demelerine keyfinize bakin tadini cikarin haz almaya bakin benim gbi pisman olmayin sonra ☺ sakin olun korkulacak bisey yokCanım ben evli değilim evlenicem ama ilk geceyi düşünmek bile beni kötü ediyor.. O yüzden şimdiden arayışlara girdim :/
Cnm birsey giremez düşüncesi yok ki bende sadece zar esnasina geldiğinde korku var hani oda çok büyük bi korku değil devam ettiriyorum eşime yine de nefes egzersizi yapıyorum baş kısmından öteye goturemiyorux benim zar gitse çok daha cbk asicam bende zar duruyor halaKizlar beyninizde nitirmeniz gerek bunu vajinaya biseyin girebilicegine inanin bana cok tuhaf geliyordu herseyi denedik akliniza gelebilck ama cinsel terapist 6 seansda herseyi cozdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?