- 25 Ocak 2013
- 491
- 63
- 323
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #206.361
Canim banada yardimci olun ben kendi parmagimla egzersizleri yapiyorim ama esimle beraber onun parmagiyla bir turlu yapamiyorum yerini bulamuyorum lutfen banada yardimci olun once kendi parmagimla yapiyorum arkasindan onun parmagiyla yapmaya calisiyorum ama bir turlu olmuyor banada yardimci olun lutfen.canim bence su sekilde yap.esinin p.nsi tam deligini ustune getir ve ittir.biz hala oyle yapiyoruz.hala esime guvenemiyorum.kendim yerleştiriyorum. delige gelince iyice ikinki acilsin.bide tavsiyem belinin altina yastik koy.hic korkma tatlim.hic aci yok
Bende burada yendim zaten canim ama hicbir doktor 9zellikle 3 günde mucizeciler olanlar haric etik olmadigi icin bozmaz denildigi gibi ancak operasyon yapilir, ama bende parmagimi sokamyrm mesela sen onu basarabilmissin benm zarim esimle gitti ama sonrasnda yirtik olustu doktora gittim korkudan zar olmadgi halde yine yapamadm esimin parmagini alamadim ne zmanki aparatla vs ile egzersiz yaptm cesaret ettm oldu sen kafanda doktoru sartlamis ondam baska caren olmadigina inanmissin burdaki cogu kisinin senden farki yok zaten yenenlerinde yok bu arada ben zarim gittiginde korkudan ve kani görünce bayildim ben hallettysem sende herkes halleder söylemeye calistgm buCanim bak 9 aydir bunu yasiyorum ve benden daha zorda olanlar varbozmazn soylediklerini yapabilsek zaten burda olmazdik degil mi ? doktor bozarsa kizligimi kan gelmis olucak ve ilk can acimi orda bitirmis olucam . Icine birseyin girme olayi beni kasiyor evet ben parmagimi icine sokuyorum ama esimin parmagini sokmiyorum korkuyorum. Doktor o kizlik olayini halledip ilk aci olayini bana atlatsa ben asicagimi dusunuyorm. Ayrica bu kadar caresiz olmam tabiki normal degil ama bende cogu kadin gibi burda sorularina cevap bulmaya calisiyorum . Beni korkudan aci hissi zaten. O yzden asamiyorum ve buda doktor kontrolunde ortadan kalkarsa ben bunu asmis olurum
canim benim illa egzersiz yapmak zorunda degilsin.burda bircok arkadas egzersiz yendi.ama benim gordugum kadariyla egzersiz yapılınca daha cabuk yeniyosun bu hastaligi.sana tavsiyem tatlim once bi ayna al ve vajinani incele.oraya dokun.ikininca orda bi delik oldugunu goreceksin.ilk basta bi kulak copuyle basla.ben ilk serce parmakla baslamistim.girdigini gorunce 1 saat aglamistim.Canim banada yardimci olun ben kendi parmagimla egzersizleri yapiyorim ama esimle beraber onun parmagiyla bir turlu yapamiyorum yerini bulamuyorum lutfen banada yardimci olun once kendi parmagimla yapiyorum arkasindan onun parmagiyla yapmaya calisiyorum ama bir turlu olmuyor banada yardimci olun lutfen.
Canım senin tavsiyene uyarak aslı hanıma gittim ve iki seans oldu, mükemmel geçiyor.Canım ben gittim ve gerçekten hayatımın en doğru kararlarından biriydi. Forumda memnun olmayan bir arkadaş vardı ama sanırım o daha gitmeden olumsuz yorum yapmıştı, gidince bana kesinlikle hak vereceksin zaten.
Yaklaşık 2 ay gibi bir zamanda çözmüştük şimdi zeynepim 1 yaşına giriyor bile. Forumdaki tüm arkadaşlar umarım biran önce kurtulur bu illetten ve hayatlarına daha güzel bir şekilde devam ederler. Bu hastalığı yenmiş biri olarak benim önerim kendiniz mutlaka deneyin ve inancınızı kaybetmeyin ama çok zorlandığınız noktalarda mutlaka bir doktor yardımı alın çünkü ben artık inancımı kaybetmiş durumdaydım.
Geçmiş olsun cnm .valla iki parmak bir bogum felan anlamiyom ben.direk eşli deneme yapiyom. Son bi vemcainehle denicem inşallah olur.sonra bi doktora gideceğim. Hamilelikle ilgili bi skntl var mı diye baktirmaya. Sonra asilamaya devam hayırlısı artık. Şimdi ben karsilastirdigim kadarıyla klitoris bölgesinden aşağı doğru elips şeklinde bi et parçası uzanıyor ben onu zar zannediyordum ama idrar deliğinin yeriymis. Gorememen normal çoğu kişi goremiyormus ki bende zar zor gördüm. Tam vajina bitiş noktası Var aşağı yerde tam onun üstünde çok küçük bi delik daha var eğer pns i oraya girdirmeyi basarirsak zamanla o delik genisleyecek hiç acı dahi hissetmicez. Ben su an oraya pns başı giriyor yine zar noktasına dokunuyox nefes alıp veriyom ama yine de korktuğum için kasiyom ve önümüze vaji duvarı çıkıyor baş kismindan öte gidemiyox. Sürekli burda takılıp kaliyom cnm ya .bebek için siringayla içime gönderdim dün yarısı geri çıktı yarım saat ayaklarım yukarda kaldım. Acaba içime gidiyormudur.Resimlerdekini kendimde göremiyorum işte :)
Ben egzersiz yapıyorum canım. Mantarım vardı regl filan. Yine başladım bugün. 2parmak 1bogum yapabiliyorum. Aparatında o kadarı giriyo.
Sagol cnm amin Rabbim hepimizi kurtarsin bu skntdanTabiki olurum yarin doktora gidicem eger doktor bu isi hallederse ve ben iliskiye girersem hemen burda paylasicam 9 aydir caresizim Allah hepimize care olsun
Şırıngaya nasıl çekiyosunGeçmiş olsun cnm .valla iki parmak bir bogum felan anlamiyom ben.direk eşli deneme yapiyom. Son bi vemcainehle denicem inşallah olur.sonra bi doktora gideceğim. Hamilelikle ilgili bi skntl var mı diye baktirmaya. Sonra asilamaya devam hayırlısı artık. Şimdi ben karsilastirdigim kadarıyla klitoris bölgesinden aşağı doğru elips şeklinde bi et parçası uzanıyor ben onu zar zannediyordum ama idrar deliğinin yeriymis. Gorememen normal çoğu kişi goremiyormus ki bende zar zor gördüm. Tam vajina bitiş noktası Var aşağı yerde tam onun üstünde çok küçük bi delik daha var eğer pns i oraya girdirmeyi basarirsak zamanla o delik genisleyecek hiç acı dahi hissetmicez. Ben su an oraya pns başı giriyor yine zar noktasına dokunuyox nefes alıp veriyom ama yine de korktuğum için kasiyom ve önümüze vaji duvarı çıkıyor baş kismindan öte gidemiyox. Sürekli burda takılıp kaliyom cnm ya .bebek için siringayla içime gönderdim dün yarısı geri çıktı yarım saat ayaklarım yukarda kaldım. Acaba içime gidiyormudur.
Canimben zaten kendi parmagimla 2 parmak bir bogum yapabiliyorum ama esimle yani esimin parmagiyla yapamiyorum yani es parmagiyla yapanlar nasil yapiyor banada anlatirmisinizcanim benim illa egzersiz yapmak zorunda degilsin.burda bircok arkadas egzersiz yendi.ama benim gordugum kadariyla egzersiz yapılınca daha cabuk yeniyosun bu hastaligi.sana tavsiyem tatlim once bi ayna al ve vajinani incele.oraya dokun.ikininca orda bi delik oldugunu goreceksin.ilk basta bi kulak copuyle basla.ben ilk serce parmakla baslamistim.girdigini gorunce 1 saat aglamistim..tabi esinlede yapabilirsin egzersiz.esin eger yonu bulamiyorsa ona biraz yardimci ol.eger ikinmazsan esin bulamaz. hadi biraz cesaret canim
Bende kendım yapamıyorum parmak egzersizi.eşim yapıyor. rahat oluyor dur dedıgım yerde duruyor ilerle dedıgım yerde ılerlıyor.tam anlamıyla eşe guvenmen lazım canım.onun kontrolunde olması lazım hersey.parmak yolunu buluyor zatenCanimben zaten kendi parmagimla 2 parmak bir bogum yapabiliyorum ama esimle yani esimin parmagiyla yapamiyorum yani es parmagiyla yapanlar nasil yapiyor banada anlatirmisiniz
tatlim bende hic esimin parmagiyla yapmadim.Canimben zaten kendi parmagimla 2 parmak bir bogum yapabiliyorum ama esimle yani esimin parmagiyla yapamiyorum yani es parmagiyla yapanlar nasil yapiyor banada anlatirmisiniz
Efet bnde hasta oldum su gibi geliyor Şaşkinim
Prezervatiften cnmŞırıngaya nasıl çekiyosun
Aley kumselam cnm. Aynen bitsin artık da yavrularimizi kucagimiza alabilelimSelam arkadaşlar. Regl olduğum için denemelere devam edemiyordum. Ama ara ara bakıyordum sayfaya. Maşallah ilerleyenler varmış. Reglim bitince kaldığım yerden devam edicem inşallah. Dua edin kızlar. Daha fazla vakit kaybetmeden bitsin bu iş artık.
Hmm o şekilde :) ama inşallah yeneriz öle hamile kalırız. Kocama haksızlık gibi gelmeye başladıPrezervatiften cnm
Aley kumselam cnm. Aynen bitsin artık da yavrularimizi kucagimiza alabilelim
Evet canim dogru soyluyosunuz ese guvenmek lazim galiba ben esimin parmagini tutarak kendim yapmsya calisiyorum galiba ondan olmuyor esim aniden bisey yapacakmis gibi geliyor bana ayrica kendi parmagimla rahatlikla yapabiliyorum esimin parmagi sanki igne gibi batiyor daha cok geriliyorum sankiBende kendım yapamıyorum parmak egzersizi.eşim yapıyor. rahat oluyor dur dedıgım yerde duruyor ilerle dedıgım yerde ılerlıyor.tam anlamıyla eşe guvenmen lazım canım.onun kontrolunde olması lazım hersey.parmak yolunu buluyor zaten
Insallah canim tez zamandada bebegini alirsin kucaginatatlim bende hic esimin parmagiyla yapmadim.hem esime hem bana cok itici geldi.yapamiyosan kendi parmaginla yap.ben oyle yaptim ve cok sukur yendim.hala kasiliyorum ama zamanla gecer Inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?