- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #206.241
İlk gün kanama çok olabilir. Böyle olmuyo muyduMotivasyonum çok düştü benim
Spreyle yarısını birazcık daha geçmişti ve kanama oldu. Kanamadan sonra ara vermiştik, tekrar deneme yaptık ama sadece yarısı oldu. Hemen ardından da regl oldum. Ve şuan regl kanamam çok fazla :/ stresten olabilir mi?
Basarmak icin ilk basamagi gecmissin cnm:)Valla çok mutlu oldum sanki başarmış gibi :)
Cok stres yapma canimmm... olacaktir elbetMotivasyonum çok düştü benim
Spreyle yarısını birazcık daha geçmişti ve kanama oldu. Kanamadan sonra ara vermiştik, tekrar deneme yaptık ama sadece yarısı oldu. Hemen ardından da regl oldum. Ve şuan regl kanamam çok fazla :/ stresten olabilir mi?
Aynen ya demekki oluyomuş :) keşke bu aya kadar beklemeyip söylenenleri yapsaydımBasarmak icin ilk basamagi gecmissin cnm:)
Evet canim cok dogru soyluyorsun bende evlenmeden once boyle bir hastaligin adini bile duymamistim hatta tanidiklarimdan evliligi cok olmusta cocugu olmayanlari acaba onlarda mi vajinusmus diye dusunuyorum.Bu hastalık benim başıma gelmeden önce vajinismusla alakalı birşey bilmiyor ve adını bile bilmiyordum. Şimdi kanallarda hep bununla ilgili sorular geliyo. Ne kadar çok kişi var bu konuda. Allah herkesin yardımcısı olsun
Aynen ben gibi :) ben de öyle düşünmeye başladımEvet canim cok dogru soyluyorsun bende evlenmeden once boyle bir hastaligin adini bile duymamistim hatta tanidiklarimdan evliligi cok olmusta cocugu olmayanlari acaba onlarda mi vajinusmus diye dusunuyorum.
Evt ısrarlı davran her gün bi adım at aşama aşama yabdim bende ve öyle olunca beyin kabul ediyor bende böyle oldu on günde araya regl im de girdi başardım ucuncu birleşmem de oldu rabbime sükur ler olsunValla çok mutlu oldum sanki başarmış gibi :)
Canim kanama adetse sorun olduğunu düşünmüyorum kızlık zarimiz gitti bunyemiz değişebilir annem hep der di kadın olunca değişir falan diye belki ondandir canını sıkma regl den sonra biraz daha deneme yap ıkın her zamankinden daha kuvvetli ıkın okadari giriyosa kalan kismi da girecek ve bunu goreceksin canm motivasyonunu düşürme sakinMotivasyonum çok düştü benim
Canim doktoruna sor.bnmkinde kist vardida kaniomus smdi ilac icyorum..bi muayene ol..Her zamanki gibi değil, bu kez daha fazla.Kontes001
canım dar olmasının giriş miktarı ile hiç alakası yok inan, girişi dar ama parmağınla baktığında anlayacaksın içerisi çok geniş. Denedikçe alışacaksın.canım bnde ucuncuyu denedim kanama olmadi ona sevindm.ama tkiliorm bi kere gryo sonra takilior cikrnca ne zmn aliscak..yapan yenen arkadaslar nasil aşıyor nsil aliscak hala dar genslemio.
Ben yendim cnm ama kafa olarak da hazır olmak gerek bence ben daha tam olamasamda eşimin destegi ile spreyle ilerledim ve birazda ikinmak ve dayanmak lazım gbi geliyo banaSpreyle yenen var mı lütfen yardım edin
Cnm o zmn sprey i sıkinca nefes egzersizi yap burnundan al ağzından ver ıkın ve ittirMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.. Bende bu sorunu tam 4aydır yaşıyorum..Kendi kendime evde bişiler yapmaya çalıştım parmak alet vs.. Orta parmağı her türlü içime alabiliyorum hatta içinde baya bi hareket ettirdik kızlığım bozuldu 3 gün aralıklı kan geldi... Geçen gün eşim iki parmak denedi yarısına kadar girdi çok canım yandı hemen geri çektirdim tekrar denedim bu sefer hiç yaptıramadım..çok daha fazla acım vardı.. Sonra burdan vemcaina sprey gördüm onu denedim aslında çok güzel uyuşturuyor ama tabiki bizim ki psikolojik olduğu için yine yapamadım şu süreçten sonra ne yapmam lazım lütfen yardım edin arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?