Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Motivasyonum çok düştü benim
Spreyle yarısını birazcık daha geçmişti ve kanama oldu. Kanamadan sonra ara vermiştik, tekrar deneme yaptık ama sadece yarısı oldu. Hemen ardından da regl oldum. Ve şuan regl kanamam çok fazla :/ stresten olabilir mi?

İlk gün kanama çok olabilir. Böyle olmuyo muydu

Basarmak icin ilk basamagi gecmissin cnm:)
Aynen ya demekki oluyomuş :) keşke bu aya kadar beklemeyip söylenenleri yapsaydım benim gibi elini dokunamayanlar bir yerden başlayın. Bu kadar ay beklediğim için pişmanım. İnşallah en kısa zamanda halladerim

Bu hastalık benim başıma gelmeden önce vajinismusla alakalı birşey bilmiyor ve adını bile bilmiyordum. Şimdi kanallarda hep bununla ilgili sorular geliyo. Ne kadar çok kişi var bu konuda. Allah herkesin yardımcısı olsun

Evet canim cok dogru soyluyorsun bende evlenmeden once boyle bir hastaligin adini bile duymamistim hatta tanidiklarimdan evliligi cok olmusta cocugu olmayanlari acaba onlarda mi vajinusmus diye dusunuyorum.

Evet canim cok dogru soyluyorsun bende evlenmeden once boyle bir hastaligin adini bile duymamistim hatta tanidiklarimdan evliligi cok olmusta cocugu olmayanlari acaba onlarda mi vajinusmus diye dusunuyorum.
Aynen ben gibi :) ben de öyle düşünmeye başladım

Canim kanama adetse sorun olduğunu düşünmüyorum kızlık zarimiz gitti bunyemiz değişebilir annem hep der di kadın olunca değişir falan diye belki ondandir canını sıkma regl den sonra biraz daha deneme yap ıkın her zamankinden daha kuvvetli ıkın okadari giriyosa kalan kismi da girecek ve bunu goreceksin canm motivasyonunu düşürme sakin

Mrb bbek icn doktr regl ikinci günü gel dedi.napicak alttan muayenemi ypick yine npicak?giris gerceklesti cok şükür dar oldgu icn zrlaniorz bazen eşim yerini bulamio ama artk kanamior.Rabbm hrkesin yrdmcisi olsun

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.. Bende bu sorunu tam 4aydır yaşıyorum..Kendi kendime evde bişiler yapmaya çalıştım parmak alet vs.. Orta parmağı her türlü içime alabiliyorum hatta içinde baya bi hareket ettirdik kızlığım bozuldu 3 gün aralıklı kan geldi... Geçen gün eşim iki parmak denedi yarısına kadar girdi çok canım yandı hemen geri çektirdim tekrar denedim bu sefer hiç yaptıramadım..çok daha fazla acım vardı.. Sonra burdan vemcaina sprey gördüm onu denedim aslında çok güzel uyuşturuyor ama tabiki bizim ki psikolojik olduğu için yine yapamadım şu süreçten sonra ne yapmam lazım lütfen yardım edin arkadaşlarım

canım bnde ucuncuyu denedim kanama olmadi ona sevindm.ama tkiliorm bi kere gryo sonra takilior cikrnca ne zmn aliscak..yapan yenen arkadaslar nasil aşıyor nsil aliscak hala dar genslemio.
canım dar olmasının giriş miktarı ile hiç alakası yok inan, girişi dar ama parmağınla baktığında anlayacaksın içerisi çok geniş. Denedikçe alışacaksın.

Canlar iyi akşamlar uzun süredir iş ev yoğunluğundan giremedim takip ettiğim süredeki arkadaşlarında durumunu çok merak ediyorum inşallah hepiniz bu durumdan en kısa zamanda kurtulursunuz bende tabiki bende hala yenemedim denemelerimiz oluyor ama başarısız hep ama benim adetim iki gün geçikmede meraktan ölücem eylül elim ve kasım aylarında hep ayın 30 unda aralık ayında ise 28 inde adet olmama rağmen iki günlük bir geçikme yaşıyorum hep gününde olurdu bir iki gün antibiyotık kullanmıştım acaba ilaçmı geçiktirdi yoksa hamile olabilirmiyim en Son deneme pazar günüydü tam ilişki olmadı anladınız siz canlar

Spreyle yenen var mı lütfen yardım edin
Ben yendim cnm ama kafa olarak da hazır olmak gerek bence ben daha tam olamasamda eşimin destegi ile spreyle ilerledim ve birazda ikinmak ve dayanmak lazım gbi geliyo bana
Cnm o zmn sprey i sıkinca nefes egzersizi yap burnundan al ağzından ver ıkın ve ittir

Gördügüm sorulara kendimce cevap vericem kizlar 1) rimeli yarisina kadar alan arkadasim tebrikler ama bayagi kismini sokup.icerde git gel yapmalisin bekletmelisin pns yarisina kadrgirip cikmiyor cünkü biraz daha egzersizle yakinda mutlu sona ulasican bence cok az kaldi 2) regl kanamasi fazla olan arkadasima ilk tam birlesmeyi yasadiktan sonra ve 2. yide yaptiktan sonra 2. si bayagi uzun sürmüstü ertesi gün regl oldum ve kanamam herzmankinden coktu bende sasrdim ama sonra normal karsiladim belki iliski yasamakla ordaki kaslarla bir ilgisi vardrdiye düsündm bbence endise edicek bir durum yok sknti yapma 3)vajina darligi diye birsey yok vajina genislemez sadece iliski yasamayanlarda kaslar zayiftir zar vardr ve sen egzersizle orayi genisletmez birseylerin girebilcegini görünce rahatlarsn ve ordaki kaslari güclendirir iliskiyi kolay yasarsin 4) yanma yasayan arkadaslar hala iliskiye girerken yasiylrum bu 5. falan oldu ama yanma aci vs hala oluyor oraya gelince lütfen saburli olup ikinin ve nefes alip verin ben iliski sonrasi idrarimi yaparken dahi yanma yasiykrum ama cok cabuk geciyor birgün yaptgnz egzersiz olmuyorsa parmak ya da aparat girmyrsa ertesi gün tekrar deneyin ben sprey ilac vs hicbirsey kullanmadm bu arada sadece kayganlastirici kullandim Allah yardimciniz olsun kizlar eminim hepiniz basaricaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…