- 25 Ocak 2016
- 209
- 152
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #206.201
Bu spreyin adi ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu spreyin adi ne
vemcaine burdan duyup almştımBu spreyin adi ne
olur canım neden olmasın ben daha rahat olur uyuşunca diye almıştımBen bu gece ilk egzersiz denememi yapcam o sprey olmadan olmuuor mu yani olur heralde ☺dimi
Canim spreyi de almissin spreyi sık bekle bi kaç dakka yakiyo biraz iki dakka sonra geçiyor zeytin yağı yada benzer kayganlastirici pek onda bilgim yok ben oturma poz.yendim oturarak burnundan al ağzından nefes ver nefesi verirken tek elimle yagladim ve ilerledim kuvvetli ikinarak aslında cvp vermeye çalışıyoruz biraz geçmiş sayfalara bakabilirsen eğer ben o sayfaları okuyarak ilerledim herkes yardımcı oldu sağolsun hala da oluyolar cnm umarım başarısını pea etme canın yansa bile degiyor inan canın yanarsa ki yanmayacak uç gün hergun biraz biraz ilerledim ben sende öyle yap araya birşeyler girmezse..bol bol kolaylik dile allahdan ve dua et.ve tez zamanda umarım kurtulirsunuz zaten aşama aşama ilerliyo o ve daha az canın yaniyo sadece beyin olarak kendini telkinle bisey olmadı acimiyo sadece bize öyle geliyo narin olduğumuz icin. Azmetkızlar buraya ne zaman yazsam cvp gelmiyor ne olur yardım edin artık yenmek istiyorum vemcaine sprey aldım parmak egzersizi bir ara yaptım bıraktım bugün mumla aparat hazırladım ama ucu ancak grebildi hangi pozisyonda yapsam bi kaç güne şu işi bitirmek istiyorum
Geçmiş sayfalara bak cnm orda detaylı yyazıyor çok sık siteye giremiyorum kendi adima yardımcı olmaya calisirim msjda atabilirsiniz yenen arkadaşlara allah YARDIMCINIZ olsunMerhabalar 1,5 yıllık evliyim ve vajinismusum bu sorunu yenen arkadaşlar nasıl başardı yardımcı olabilirler mi acaba.
Ben iki parmak yaptm bi kere rahatsz oldum parmak içindeykn ondan sonra denemedm peki penie gwctn mievet ben varım eşle denıyorum canım.kendım yapamıyorum .dun aksam mumla yaptık mum daha kolaymıs parmaktan genişledı baya .eşinın yapması daha kolay gelıyor bana bılemıyorum.diikatımı dagıtıyorum o yaparken tv ızlıyorum konusuyoruz gülüyoruz unutuyorum yani o zaman kasmıyorum
İnsallah cnm isallah aynn bnde ertwliypm heppppppp artk kurtulmak istoyom bizden küçükler koca için deliriyo datımın kızı resmen erkek diye ölüyo of keçileri kacırmamak elde degil bde bnm bu vajinusmus olmam dayımın karısıylada alakalı mal mal konuştu hep beynimi doldurduBen es parmağıyla denedim kendim yapamiyorum once den dokundurmuyordum bile daha dogrusu yapamicami düşünüp erteliyordum sonra geçenlerde bi gün cesaret edip denedim ve oldu cok şükür parmagini aldim evet heyecan yaptim ama düşündüğüm kadar da cok zorlanmadim bütün olay birazcik cesaret ve ertelememek 2 parmak da zarim gitti benim kanamam olunca biraktik 5 gun ara verdim ikinci denedigimde ilkinden daha cok zorlandim cok yanmam oldu fazla izin vermedim tek parmak aldim sadece belki de tam iyileşmemisti yeri bilmiyrm simdi malesef yine erteliyorum olur mu olmaz mi kaygisindan dolayi ama ilk yaptığım da daha rahattim dedigim gibi ve o dar yeri gectikten sonra bosluga düşüyor parmagi ve hissetmiyosun bile icin de mi degil mi diye inan ben şaşırmıştım cok büyütmüşüm gözümde dedim hatta zarim gittik den sonra da kanamam oldu ama acı olmadi dedigim gibi 2. Denemede zorlandim ben o da zarin yeri tam iyilesmemişti galiba araya regl im filan girdi simdi aradan 3 hafta gecti nerdeyse dedigim gibi zaman uzadikca tekrar cesaretin kırılıyor ve erteleme düşüncesi de artiyor bugunlerde tekrar deneme yapcam insallah basarili oluruz sende esinle yap denemeni ben kuvvetli bi sakinlestirici de icmistim ve sprey kullanmistim derin nefes alip ıkınarak yavaş yavaş almaya caliş Rabbim hayırlısıyla hepimize basarmayi nasip etsin inşallah
Zaten o duydugumuz yalan yanlis söylenenler sacma sapan düşünceler yüzünden bu haldeyiz malesef bende başını alıyorum ama o duvar hissi oluşan yere gelince ittiremiyorum daha fazla inşallah yeneriz hepimiz ertelememeye çalış cnm biliyorum zor ama zaman su gibi akip geciyo ve her gecen gün aleyhimize isliyo sanki erteleyince zaman kazaniyormuşuz gibi geliyo bize ama kaybediyoruz aslindaİnsallah cnm isallah aynn bnde ertwliypm heppppppp artk kurtulmak istoyom bizden küçükler koca için deliriyo datımın kızı resmen erkek diye ölüyo of keçileri kacırmamak elde degil bde bnm bu vajinusmus olmam dayımın karısıylada alakalı mal mal konuştu hep beynimi doldurdu
Canım ben gittim ve gerçekten hayatımın en doğru kararlarından biriydi. Forumda memnun olmayan bir arkadaş vardı ama sanırım o daha gitmeden olumsuz yorum yapmıştı, gidince bana kesinlikle hak vereceksin zaten.canım benim eşimde başlarda çok sabırlıydı ama biraz benim hatam yüzündende sabrı kalmadı. çok üzerime geliyorsun senin yüzünden diye başlarda onu çok suçladım sanırım şimdi tedavi olmadan doktora gitmeden yapamayız diye ısrarlı. Sen psikolog olarak kime gittin canım. Ben aslı dalan diye bir bayanı okudum buradan forumdan ama diğer tarafta da sordum gidenlerden bilgi almak istiyorum.
Canım hiç endişe etme ve inancını yitirme, zaten yarısına kadar alabilmişsin, bu bile büyük bir başarı. Kendine güven ve denemelere devam et.Hoff ya bugn deneme yapalım dedik. Spreyle yaptım. Yine yarısından öteye gitmedi. Anlamıyorum ya niye olmuyo !!
Snrasında da regl oldum zaten :/
Neden olmuyor ya !
Canım hiç endişe etme ve inancını yitirme, zaten yarısına kadar alabilmişsin, bu bile büyük bir başarı. Kendine güven ve denemelere devam et.
Canım ben gittim ve gerçekten hayatımın en doğru kararlarından biriydi. Forumda memnun olmayan bir arkadaş vardı ama sanırım o daha gitmeden olumsuz yorum yapmıştı, gidince bana kesinlikle hak vereceksin zaten.
Yaklaşık 2 ay gibi bir zamanda çözmüştük şimdi zeynepim 1 yaşına giriyor bile. Forumdaki tüm arkadaşlar umarım biran önce kurtulur bu illetten ve hayatlarına daha güzel bir şekilde devam ederler. Bu hastalığı yenmiş biri olarak benim önerim kendiniz mutlaka deneyin ve inancınızı kaybetmeyin ama çok zorlandığınız noktalarda mutlaka bir doktor yardımı alın çünkü ben artık inancımı kaybetmiş durumdaydım.
Canım aranızda ne geçtiğini tabii ki bilmiyorum ama ben kişilik olarak ta tanıdığım için dediğine çok katılmıyorum. Ben gece yarıları ağlayarak aradığımda (ki bunu en az 4-5 kere yapmışımdır) bile hep sakin ve destekleyici şekilde konuştu. Sanırım bu durum sizin aranızdaki birşey, Gitmeden, görmeden tedaviye başlamadan bir insanı meslek için karalamak çok saçma. Gidip tanışsaydın eminim senin de fikrin değişirdi ama dediğim gibi aranızda ne geçtiğini bilmiyorum.O memnun olmayan arkadaş benim gitmeden memnun olmayan :) Bu yaşıma kadar gitmediğim hastane kalmamıştır her türlü doktorla da muhattap oldum ama o kadar çirkin mesaj yazanı asla görmedim gitmeme gerek kalmadı iyikide gitmemişim:) sadece bayan diye gitmek istemiştim daha rahat olurum diye. Hatta ilgi alanı çocuk psikolojisi ondan biraz düşünmüştüm ama olsun bi görüşeyim dedim de gitmeden bazı şeyleri görmüş oldum iyiki gitmemişim evet :) ayrıca giden bir arkadaşım çözemedi 2buçuk ay gitti. Ben asla uzun süreçlerden geçmek istemem 2 3 ay uğraşsam bende çözerim zaten 3 günde çözebilen doktorlar varken:) Kimileri tedavisiz çözemiyor evet ama tedaviyle çözen arkadaşlarda çok. Ben biraz daha kendim deneyeceğim olmazsa kısa sürede çözen doktorlardan birine tabiki başvuracağım 2 3 ay kendimi yıpratmak istemem.
İnan sen çok büyük bir kısmını çözmüşsün, ben yarısına kadar almayı bırak daha değdiği anda kendimi kasıyor ve itiyordum eşimi, Tedavide yarısına kadar yaptığımın ertesi günü çözmüştüm ben. reglin bittikten sonra tekrar önce yarısına kadar dene, bir iki gün bu şekilde yaptıktan sonra tamamını denersin.Takıldım kaldım yaa :/ bide regl oldum :/ sonrasında hepten zorlancam dimi. :/
Canım aranızda ne geçtiğini tabii ki bilmiyorum ama ben kişilik olarak ta tanıdığım için dediğine çok katılmıyorum. Ben gece yarıları ağlayarak aradığımda (ki bunu en az 4-5 kere yapmışımdır) bile hep sakin ve destekleyici şekilde konuştu. Sanırım bu durum sizin aranızdaki birşey, Gitmeden, görmeden tedaviye başlamadan bir insanı meslek için karalamak çok saçma. Gidip tanışsaydın eminim senin de fikrin değişirdi ama dediğim gibi aranızda ne geçtiğini bilmiyorum.
3 günde çözüyoruz diyen bir doktora ben de gittim. 10 dakikalık bir konuşmadan sonra kendi kadın doğum masasına yatırıp aparatlarla egzersiz yaptırmayaçalışmıştı ama bana bunlar çok itici geldi ve vazgeçtim belki o şekilde daha kısa sürede çözülebilir ama bana çok itici geliyor. Umarım sen de biran önce çözersin ve kurtulursun.
İnan sen çok büyük bir kısmını çözmüşsün, ben yarısına kadar almayı bırak daha değdiği anda kendimi kasıyor ve itiyordum eşimi, Tedavide yarısına kadar yaptığımın ertesi günü çözmüştüm ben. reglin bittikten sonra tekrar önce yarısına kadar dene, bir iki gün bu şekilde yaptıktan sonra tamamını denersin.
Canım aranızda ne geçtiğini tabii ki bilmiyorum ama ben kişilik olarak ta tanıdığım için dediğine çok katılmıyorum. Ben gece yarıları ağlayarak aradığımda (ki bunu en az 4-5 kere yapmışımdır) bile hep sakin ve destekleyici şekilde konuştu. Sanırım bu durum sizin aranızdaki birşey, Gitmeden, görmeden tedaviye başlamadan bir insanı meslek için karalamak çok saçma. Gidip tanışsaydın eminim senin de fikrin değişirdi ama dediğim gibi aranızda ne geçtiğini bilmiyorum.
3 günde çözüyoruz diyen bir doktora ben de gittim. 10 dakikalık bir konuşmadan sonra kendi kadın doğum masasına yatırıp aparatlarla egzersiz yaptırmayaçalışmıştı ama bana bunlar çok itici geldi ve vazgeçtim belki o şekilde daha kısa sürede çözülebilir ama bana çok itici geliyor. Umarım sen de biran önce çözersin ve kurtulursun.