Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende buraya basari öyküsü yazip insanlar rahatlatmayi o kdar istiyirm ki ama once kendimin bu problemi asmasi lazim..ben evleneli 4 ayi yeni geçti. Bende bu sorunla karsi karsiyaym ama bende şöyle bir sans var evliliigimin 2, ayında ilk birleşme gerçekleşti. Sonra daha yapamamdm tekrar.2 hafta önce kadar doktora gittim o da pek rahatlatmdi beni korkularii tatmin etmedi yani.randevu sureleru cok uzun 10 gunde bir randevj veriyor. Daha gitmek istemyrm.kendim evde yenmek istiyorum bu hastaligi.doktor daha bize parmak egzersizi vermemişti. Ama böyle bir egzersizden bahsetmisti.ben asla yapamayacgmi syledim esime.esim de olayi biraz yanlis anlams cinsel bolgeme rahatlamam icin egzersiz yaparken ansizin parmagini soktu kendince öyle asacagimi düşünerek delii yaa ☺ neyseki hic acimadi.demem o ki benim.birlesmem gerceklesti bi kez.bi kez de esim parmagini soktu.simdi egseriszzle yenmek istyrm bunu. Ama oraya biseyin girebilecegini hâlâ aklima inandiramyrm benim problemim bu.dün bebe yagi ile kulak çöpünü sokmayi denesdm.herkes parmak sokuyo benim kürdan gibi bisey o kdar vahin durum yani ☺birinciyi zar zor soktum sonra büyük bir is basarms gibi sevinerek iki kulak çöpü soktum sonra yattm ☺ bugün de 3 tane sokmaya calscam .ben bayaa yavaştan aliyorm durumu kendimi motive ederek ilerlemek istyrm .ama sorun su ki ben kalin bisey sokamam oraua asla.nasil giriyo acimiyo mu gerçekten.yoksa cok.aci ki oluyor bana bi akil verin masl kalin biseh girebikir ki oraya

Canm bende 2. Ayin sonunda yendim ama benim zarim bayagi zor yirtildi ve yara olusmustu sen sansliymissjn bu konuda egzersizi bence rahatlikla yapabilirsin bende oraya dokunamyrdum bile ama sonra kendimi cesaretlendirerek makyaj fircalarimin arkasini strecledim ve denedim ikinmayi ihmal etme sende daha kalina gecebilirsin bence bugün esimle 4. Yapicaz ilk tam birlesmemizden sonra hala sknti yasiyorum ve öncesinde kesinlikle egzersiz yapiyrm önce kendim emin oluyrm birsey gircegine sonra esimle iliski yasyrm yanma hafif aci baski vs oluyor eminim bunlarda yakinda gecicek ben kayganlastirici kullanyrm sadece sende mum, rimel ya da makyaj fircalarinin arkalarini kullanabilirsin strecleyip bol kayganlastirici sürerek sen zor olani atlatmissin pns le kendinden emin olarak.bir kere yasadin mi sen istesende istemesende kassanda kasmasanda giriyor yani

Evet birinci gerçekleşti ama o ansizim gelisem birseydi hersey 10 dakika içersinde olup bitti ve biz herhangi bir kayganlastrici falan kullanmadk bende yeteri kdar hazir durumda degildm cok canim acidi şiddetli bi aci yasadm.benim sorunlarimdan biri de şu ki cesaretsizm.burda o kdar güzel şeyler okuyorm ki herkes nasl azmetmis.ben olmasi için degil de sanki olmamasi icin ugrasiyo gibiyim.o pns vajinama girmesin diye ugrasiyo gibiyim . hic deneme ugrasma falan yapmyrm cesaretm yok çünkü büyük korku kaplıyor bir anda.birazck pns i sokmak icin ugrassam olmuştu belki de.diyorm kendi kedndime canim cok mu kiymetli kiyamiyor muyum kendime acaba :)

Burdaki herkes öyle sen diyorsun ki canm acidi benmde cok acidi hatta kani görünce bayilmisim yani burda herkes seninle ayni senden farkli kimse yok fazlasi var eksigi yok ben bayildm cok canm acidi yapamam diyrdum ama yaptim emin ol sende yapicaksn esim kac kere sinirlendi yine olucak ve sen me aci ne sizi hicbirsey anlamycaksn ama egzersize ufaktanda olsa baslamissin sakin birakma

Canım hiç endişe etme ve inancını yitirme, zaten yarısına kadar alabilmişsin, bu bile büyük bir başarı. Kendine güven ve denemelere devam et.
Takıldım kaldım yaa :/ bide regl oldum :/ sonrasında hepten zorlancam dimi. :/
canım bnde ucuncuyu denedim kanama olmadi ona sevindm.ama tkiliorm bi kere gryo sonra takilior cikrnca ne zmn aliscak..yapan yenen arkadaslar nasil aşıyor nsil aliscak hala dar genslemio.

Peki egzersiz yapinca o delik geniinanau ayni mi kaliyor,onu merak ediyorm gercekten
Canm delik genislemez herzaman eski halini alir o egzersizin tek amaci olabilcegine inanaman ve ordaki kaslari güclendirmek icin yapilir ordan bebek ciktigindada tekrar eski halini aliyor pns boyutunda aparat vs girmesj beynine oranin acilabilcegi yeterince esneyebilcegi komutunu vermek icin yokaa tek parmak bile alip sonra iliski yasayan var

Kızlar merhaba
Dün eşimin serçe parmağının tamamı girdi . Daha önce de kendim en son tamponla yapıyordum
Serçe parmak bir gelişme sayılır mı yoksa daha çok mu yolum var

Kızlar merhaba
Dün eşimin serçe parmağının tamamı girdi . Daha önce de kendim en son tamponla yapıyordum
Serçe parmak bir gelişme sayılır mı yoksa daha çok mu yolum var
Tabiki büyük bir gelişme az yolun kalmış artk daha cesaretle egzersizlerini kalinlastrdgn aparatlarla yapabilirsin sonrada pnsle denersin

Tmam teşekkürler ☺
Aynn cnm ya off o duvara gelince ikin be yag sur tv karsisinda yapmayi dene

merhaba herkese, ben bu illeti yenmis birisi olarak herkese Allah yardimciniz olsun diyorum, sakin umutsuzluga kapilmayin ve basarabileceginize inanin. her gun altin degerinde ve her gununuzu deneme yaparak gecirin. ben hic parmak veya alet kullanmadim, hep esimle denedim, yardim da almadim, ama her insanin ihtiyaclari farklidir, sorunlara bakis acisi, cozme sekli de. o nedenle siz hangisinde kendinizi rahat hissediyorsaniz o yolu deneyin. size diyemem ki ben esimle deneyerek basarili oldum, sizin de oyle yapmaniz gerekiyor. aletle ve egzersizle yenenleri de cok duydum, terapiyle yenenleri de. cunku bazilariniz acimasindan korkuyorsunuz, oraya birseyin girebilme ihtimalinin olmadigini dusunuyorsunuz, eger boyle dusunuyorsaniz bastan kucuk adimlarla baslamak, belki terapiyle ilerlemek sizin icin daha iyi olacaktir bir anda kendinizi zorlamak yerine. ben de "ya nasi olmaz, bunca insan bunu yapabiliyor da ben nasil yapamam, bunun acisindan olen olmus mu ki, oradan kocaman cocuk cikiyor, demek ki esnek birsey, girecek tabiki de!" diyip bodoslamasina esimle denemeler yaparak yendim bunu. ama herkeste bu yontem ise yarar diye birsey yok. onun icin kendinizi ve dusuncelerinizi analiz etmeniz cok onemli. ben bir kere doktora gittim bunun icin, ve doktorum aparatlardan en buyugunu icime kolayca ittirebildi. ben onu gordukten sonra tamam dedim, ben bunu yapabiliyorsam, esimle de yapabilmem lazim.. o nedenle esimle denedim. sizin de kendi tepkilerinizi olcmeniz lazim. ne kadar korkuyorsunuz, aparati kendinize ne kadar yaklastirabiliyorsunuz, eger korkulariniz daha coksa, kendinizi rahat hissetmiyorsaniz agirdan alin. ama lutfen denemeye devam edin. olmuyor demeyin, olacak. sakin vaz gecmeyin. cunku bir kere basardiginizda "ne kadar kolay birseyden korkmusum" diyeceksiniz.

BAKAR MISINIZ ??? çok mutluyummm rimeli streçleyip yaptım yarısı girdi acımadı da. Acaba eş denemesi yapınca olur mu ki. Rimelle deneyenler ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…